Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Hát a kamera miatt nálam az A70 sem volt nagy durranás, de minden másban megfelel, szóval egy szoftver miatt én nem is váltanék, meg szerintem sokan mások se vagy éppen vennék a drágább verziót, egy androidot nem nagy cucc újratelepíteni, vagy éppen lecserélni, mondjuk ezt így amúgy sem hagyhatják annyiban, mert elég nagy botrány lenne belőle, hacsak nem cserélnek minden érintett mobilt, vagy abban a vezérlőt, az meg nem éri meg nekik, szóval ilyen szempontból ez az A70-A71 gondolatmenet nem túl logikus, legalább is a Samsung-tól és nem is túl megszokott, persze más gyártók hasonló gondolatmenetéből könnyű erre következtetni, lásd Apple, kijön az új telefon kurva kevés újítással és kijön a szoftverben a régi Apple termékekre a korlátozás a hardver kihasználtságra (ami így is elég szar), közben mégis merül ugyan olyan ütemben az akku, de hát az Apple egy mocskos cég, nem is fogok tőlük sose semmit sem venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest