Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Hát a kamera miatt nálam az A70 sem volt nagy durranás, de minden másban megfelel, szóval egy szoftver miatt én nem is váltanék, meg szerintem sokan mások se vagy éppen vennék a drágább verziót, egy androidot nem nagy cucc újratelepíteni, vagy éppen lecserélni, mondjuk ezt így amúgy sem hagyhatják annyiban, mert elég nagy botrány lenne belőle, hacsak nem cserélnek minden érintett mobilt, vagy abban a vezérlőt, az meg nem éri meg nekik, szóval ilyen szempontból ez az A70-A71 gondolatmenet nem túl logikus, legalább is a Samsung-tól és nem is túl megszokott, persze más gyártók hasonló gondolatmenetéből könnyű erre következtetni, lásd Apple, kijön az új telefon kurva kevés újítással és kijön a szoftverben a régi Apple termékekre a korlátozás a hardver kihasználtságra (ami így is elég szar), közben mégis merül ugyan olyan ütemben az akku, de hát az Apple egy mocskos cég, nem is fogok tőlük sose semmit sem venni.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Alteran-IT #18 üzenetére
Én értem a logikát. Kijött az A71 vegyék azt, a 70 lehet kivezetni a forgalomból.
-
Alteran-IT
őstag
Én leszedtem és semmi baja nem lett a telefonomnak szerencsére, csak egy kicsit már instabil, de addig nem resetelem, míg nem küldik ki az új frissítést, mert gondolom azt is mindenki megkapja.
-
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #15 üzenetére
Szóval akkor már nem lehet leszedni a hibás frissítést véletlenül, ugye?
-
doooo
veterán
válasz
Stormlufi2 #10 üzenetére
Tekintve, hogy egyáltalán nem töltődne a cikkben említett hiba után, a tiédnek nincs ilyen problémája.
De egy kis takarítás lehet, hogy nem ártana neki, illetve leellenőrizni, hogy a kábeles gyorstöltés opció be van-e kapcsolva. -
toronyhaz
aktív tag
Itt egyelőre semmi probléma.
-
Hát ez nagyon kellemetlen , remélhetőleg minél hamarabb orvosolják .
-
Stormlufi2
újonc
Üdv!
Lehet tudni milyen széria számú modellekre igaz a hír?
Nekem gyorsabban merül, lassabban töltödik fel!!
Amióta felraktam a frissítést.
Köszi -
Ez azért érdekes, hogy egy ilyen blamás helyzet egyáltalán előfordulhatott.
-
razorka777
veterán
Ez f@sza.Asszonynak megjött a frissítés, még jó hogy nem nyomtam a telepítésre.😃
-
hogabesz
aktív tag
Személyes tapasztalat. Utána egyszer teljesen lemerítettem majd 100%-ra töltöttem, azóta nincs bajom, minden működik rendesen. Remélem nem jön elő újra.
-
Ricardo
titán
Nem kell,hogy ténylegesen lemerüljön.
" Így a régebbi nyákkal szerelt modellek és az új rendszerverzió nem kompatibilisek, az alaplap nem frissíti a töltésvezérlésért felelős egységet. A készülék tulajdonképpen azt hiszi, hogy teljesen le van merülve, így be sem kapcsol."
-
pusszycat
nagyúr
Nem szabad engedni lemerülni és nincs baj, ameddig kijavítják.
-
janeszgol
félisten
Ha tenyleg ez a hiba, akkor az nem regio specifikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest