- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Amit nem igazn értek, mert a Paradox nem egy csóró cég. Számos sikercímük van, kezdve a sajátjaikkal (HOI, CK sorozat pl.), folytatva azokkal, melyeket csak kiadóként jegyeznek, de brutális eladásokt produkált (pl. Cities:Skylines). Ennél kisebb stúdióknak is van pénzük arra, hogy haladjanak a korral, nem értem, ők miért nem fejlesztenek.
-
Vesa
veterán
Át tudott menni az is diavetítésbe, pedig egy 12magos, 4GHz-en ketyegő Xeon rendszeren futtattam, 48GB RAM-mal és egy -akkor még- GTX 780-al. Szerintem max 2 mag ment összesen, nem tudott többet kezelni a game. Mondjuk az nem mai cím. A Stellaris jóval modernebb, elvárható lett volna egy rendes multicore támogatás.
-
-
-
kikikirly
senior tag
Hihetlen 2019-be még mindig 1 szálat használjon egy stratégiai játék,műfaj alapból CPU igényesebb a sok szimuláció, és egység megjelenése miatt(kivéve ha van valami nevetségesen alacsony unit cap pl Starcaft 1-2,Haegemonia stb,megtiltanám a stratégiai játékokba ezt a módszert,persze játékos oldalról könnyű ilyet bekiabálni, akkor is)
Ráadásul Paradox Interactive nem most indult garázs cég,hová teszik a pénzt,talán vissza kéne fordítani kicsit többet az engine fejlesztésére... -
dreampage
aktív tag
Nagy és zsúfolt galaxisban nem játszottam eddig, részben mert közepes galaxist indítottam, másrészt a többi civilizáció elég szépen kiirtotta egymást.
Teljesítménybeli problémákkal (Xbox One X-en legalábbis) nem találkoztam. De mivel nagyon szerteágazó és véletlenszerű a játék, ez nem zárható ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged