- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Sokan ülnek konzollal is monitor mellett. Azért mert míg egy PS4 Pro 100-130k, addig egy normálisabb PC ennél sokkal többe kerül. Vannak vezeték nélküli eszközök amikkel teljesen jól lehetne fotelból is játszani, mintha valamelyik nagyobb perifériagyártónak lenne erre valami eszköze is. Ugyanez igaz fordítva is, nem muszáj PC-n sem monitor elé gubbasztani. Aki ilyennel akarna játszani az venne hozzá perifériát szvsz.
-
saelin
veterán
Amit mondasz az nem teljesen igaz. A Cities tényleg nem épp a legjobb kontrollerrel, ott még én is néha sóhajtoztam, hogy ez jó macerás. Ellenben próbáld ki a Surviving Mars-t és utána a Stellaris-t! Egyből észre fogod venni, hogy ennél a két játéknál piszkosul eltalálták az irányítást kontrollerrel. Egy warcraft-nak vagy starcraft-nak tényleg nincs értelme konzolon, mert ott azért gyorsan kell reagálni, de ezeknél a címeknél amit felsoroltam nem. Ha olyan van le pause-olod és tiéd a világ összes ideje.
Ez olyan, mint amikor anno ment az aggódás a diablo 3 irányítása miatt, hogy biztos jól le lesz egyszerűsítve stb, vagy amikor jön valami mmo és mondják sokan, hogy az játszhatatlan kontrollerrel.... NEM! Játszottam a Final Fantasy Xiv-el és egy kis tanulás után hihetetlenül kényelmes volt. Legfőképp healer-el volt sokkal jobb játszani, mert a hozzá kitalált panel nagyon könnyűvé tette a gyors reagálást a helyzetekre. Szerintem mindem megoldható, ha elég energiát fordítanak rá. Nézd meg a Nioh PC-s irányítását vagy a Nier Automata-ét. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tök mindegy milyen periféria van a kezed alatt, ha a tartalom gyártók szarnak a normális kivitelezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged