- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rysy
csendes tag
válasz
StefanBraun #209 üzenetére
Sajnos azt írja ki pontosan: A GOOGLE PLAY ÁRÚHÁZ ALKALMATÁS com.android.vending folyamata váratlanul leállt. kérjük próbálja újra. Nem tudom miként lehetne ezt orvosolni
-
Rysy
csendes tag
válasz
StefanBraun #203 üzenetére
Bocsi rosz rompot kezdtem telepíteni
Mostmár a jót raktam fel és a pirpos moto logónál tart ami úgy csinál mint a vízcsep -
Cyborg
őstag
válasz
StefanBraun #200 üzenetére
Igen, tudom, írtam is 4 hsz-el lejjebb kb., de tapasztalatom szerint nem nyertem vele üzemidőt, viszont belassult, és fagyogatott tőle eléggé, ezért inkább visszatérnék valamelyik korábbi mokeera, csak nem tudom pontosan, melyik hány MHz-en megy.
-
Cyborg
őstag
válasz
StefanBraun #185 üzenetére
Üdv,
felraktam a Crazy speedet, összességében tetszik nagyon a design, meg minden, szép lett, de pár dolgot nem találok, ebben kérnék kis segítséget, meg lenne egy két észrevétel így elsőre, de ez egyéni ízlés igazából.
- Gyors nagyon, 2900-at csinált Antutuban, tetszenek a háttérképek,mind a mokee, mind a cm hátterek.
- Hiába állítom a zárképernyő beállítást akárhova, semmi nem történik. Igazából ez az új is tetszik, csak én azt szoktam
- Híváskor a csúszkás felvevőt se tudom módosítani, de nem is találom a lehetőséget, gondolom nincs benne.
- Nem találom, hogyan lehet az alkalmazások menü kinézetét megváltoztatni az oldalra húzósról lefele gördítősre, vagy az ebben már nincs benne?
- Kipróbáltad az összes témát? Nekem pl bizonyos témáknál nem látszodnak a kapcsolók, hogy be vannak-e kapcsolva, vagy bizonyos funkciók nem működnek, de ez annyira nem érdekes, csak kérdeztem.
-A redőny áttetsző, és marhára zavaró, hogy nem lehet rendesen kiolvasni a szöveget az értesítési sávban, mert beleolvad az alatta levő szövegbe, a fehér háttér jobban tetszett.
- A hívásidő kijelzés, és a letevő gomb lehetne nagyobb.
- 2 kamera, és két music programom van.
- Maga a betűk formája nagyon tetszik, de normál méretben nagyon picik, extrem nagyban meg néhol alig változik, de pl. az ébresztő órában már annyira csúszik a betű, hogy nem látszik az óra utolsó számjegye.Egyenlőre ennyit találtam, de összességében tényleg nagyon jó lett a cucc, Gratulálok!
-
Cyborg
őstag
válasz
StefanBraun #183 üzenetére
Az Elite Editionön valamiért hetente többször eltünnek widgetek, uh asszem felrakom.
Elite Editionre mehet rá így?1. Copy SD update rom
2. Wipe cache
3. Wipe dalvik cache
4. Install zip rom
5. Reboot -
ata007
tag
válasz
StefanBraun #179 üzenetére
Alap telepítés, alap launcher. Most ment fel frissen, launchert nem akarok rá tenni.
-
-Zola0808-
tag
válasz
StefanBraun #176 üzenetére
Igen, van router. Ha kikspcsolom és vissza akkor kis ideig működik aztán semmi. De, ha csak a teló vagy a gép megy akkor nincs ilyen gond.
Egyébként nagyon jó ez a rom! :-)
-
nova001
senior tag
válasz
StefanBraun #171 üzenetére
mindegy is igazábol is ez, de nem tudom miért szorakozik...gyárit vissza rakni majd ujra ezt a romot macerás lenne ? nem tudom hogy kéne gyárit rárakni
-
nova001
senior tag
válasz
StefanBraun #169 üzenetére
megtörtént már data factory, wipe cache, Wipe Dalvik Cache, telepités majd megint wipe cache, Wipe Dalvik Cache
azt se értem miért van 2 fajta bill zár a romba...mikor elindul a telo bejön az első fajta bill zár majd kéri a pint de mielött beirom bejön a holo lock utána nagy nehezen tudom beirni a pint mert a képernyő már a főmenü jön be
-
nova001
senior tag
válasz
StefanBraun #162 üzenetére
rájöttem igen
tudsz ajánlani valami oldalt ahol vannak fent témák ? amugy nagyon jóó ez a rom gratula
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #148 üzenetére
Első napi tapasztalatom:
Kicsit nagyobb a káosz az átláthatóságában,
mondom ezt nem szakember szemével, hiszen a PRO verzióban
minden olyan jól átlátható volt és könnyen kezelhető is.
Itt már a boot animáció is változhatott volna, de nem is ez a lényeg.
A legelső problémám az ugye megoldódott gyári FROYO telepítése után,
de amikor már az új rom futott rajta, akkor meg a PLAY nem akart elindulni,
ami a rom ismételt telepítése után már szépen indult és azóta is jól szuperál.
De ami nagyon szembetűnőbb, hogy nekem ez a rom lassabbnak tűnik mint az elődje!
(a PRO verzióra gondolok)
sajnos mindent nem merek állítgatni mert nem értek hozzá,
de felhasználóként nehezebb a kezelője mint az elődjének....
A telefon könyv és a telefonáló része is elsőre kezelhetetlenebbnek tűnik,
de ez is csak megszokás lehet..
Ja és még sok az angol terület benne...
Na tovább használom és akkor talán többet tudok mondani,
mert lehet hogy csak elhamarkodottan beszélek itt mindent össze vissza,
lehet holnap már jobban mennek a dolgok a telefonon.
Üdv.: icom
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #146 üzenetére
Na este már (éjjel) elfogytam és miután a gyári sbf.-et feltettem,
utána a root-oláshoz a másik memo kártyán volt app. és hát már alig láttam.
De reggel gyári rom root-olása és már indult is a New Beginning...
Nem tudom tegnap mi ütött belé, hogy nem indult,
de most hála istennek fent van és ma ismerkedés vele...
Köszi még egyszer és ha már van tapasztalat, akkor rögtön meg írom....
Üdv.
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #144 üzenetére
ok megpróbálom, mert így semmi sem jön be rajta.
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #142 üzenetére
OS PRO verzió volt előtte fent és amit szoktál javasolni telepítési menettel csináltam végig
1. factory reset
2. telepítés
3. wipe cache
4. wipe dalvik (bár ezt nem tette fel mégegyszer, mármint hogy yes dalvik) erről elugrott
de már az elmúlt órába több verziót is próbáltam már
tegyem fel a gyári froyot előtte?
sbf-et próbáljak?
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #139 üzenetére
és már ugrik is lefelé a letöltés...
remélem ezzel is el leszek jó egy darabig és majd tudom mondani róla a frankót...
köszike neked...
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #131 üzenetére
már nagyon várom és egyenlőre nem is érdekel másféle rom, csak a tieidet fogom cserélgetni, mert ezek tényleg aksi időben is jobbnak bizonyult a romod, mint egyik másik hasonló rom, de tényleg használom is a telót rendesen...
Ezt a mokee pro-t tegnap reggel tettem fel és az előbb kezdtem tölteni újra, mert eddig elment..., igaz nem is használtam, talán Facebook és Gmail-t cseszettem rajta...
De így is 1 nap 10 óra volt a "készenléte" a Bluetotth és a szinkronokkal együtt és eddig mindig minden rom még az nap lemerült a kezemben, de ha melóban használtam is, akkor meg ebéd után a töltőn volt a telefonom....
Na de várom a további fejlődéseket és Nagyon nagyon GRATULA a munkáidhoz!!!
Már voltam úgy elkenődve, hogy majdnem lecseréltem a DEFY-t mert nem hittem el, hogy legalább száz kipróbált romból nincs egy sem olyan ami maradhatott volna tovább, mint az első "FC" ami már sokszor az első nap többször is jelentkezett és állandó gumitok leránt és az aksi ki, majd megvár míg a teló újra indult....
Szóval addig míg ezekkel cseszettem magamat, addig meg a kuncsaft hívott másik fuvarost, mert fogalma sem volt mi történt velem, hogy kicsengett a telefon és én meg nem tudtam felvenni, mert cseszett a telefon érzékelni a szándékomat és utána meg míg újraindultam, addig elérhetetlen voltam és már ment is a következő fuvaroshoz a megrendelése....
Lehet sok DEFY árát bebuktam az elmúlt évben ezzel a rom cserélgetéssel....
Na figyelemmel vagyok minden nap a munkáidra és azonnal vevő leszek továbbra is az új verziókra...
Köszi a sok finomságot!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja és még egy kérdés is lenne!
Annak mi az akadálya, hogy a 4.0-ás android alatt a PLANTRONICS Bluetooth headsetteknek az ikonja a töltöttségükről nem jeleníthető meg a képernyőn?
Ezt valahogy 2.3.7-be nem lehet megvalósítani?
-
kymco
veterán
válasz
StefanBraun #126 üzenetére
-
Csedit
aktív tag
válasz
StefanBraun #124 üzenetére
Nem lehetne valahogy újra átlátszóvá tenni? Annyira tetszett...
-
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #117 üzenetére
Megjelenés várható időpontja?
-
|AP|
veterán
válasz
StefanBraun #117 üzenetére
akkor azt még megvárom :-)
-
kymco
veterán
válasz
StefanBraun #113 üzenetére
Tényleg nem rossz
-
kymco
veterán
válasz
StefanBraun #102 üzenetére
Köszi, a hibajavítást, feltettem, okés.
Van egy két apróság, ami zavar. Az egyik, hogy nem működik rajta a cpu spy és így vsz a betterbattery monitor cpu state része sem. A hiba nem a customizálásodban van, hanem a mokee alaprom hibája. Reggel direkt szenvedtem vele vagy egy órát, hogy kiderítsem, hol a hiba. Az alap mokee-ban sem működik.
Így nem tudom, hogyan lehetne ellenőrizni, hogy a teló hogyan áll a deep sleep-pel.A másik, hoy a procioverclock-nál a stability teszt nem működik. Ennek nem jártam utána, ez friss infó.
Külön köszönet a zárképernyőért -
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #98 üzenetére
Oké, bár ma már nem megy, holnap neki futok még egyszer.
-
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #95 üzenetére
Frissítésként tettem fel a "Custom Editionra"
-
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #95 üzenetére
Én sem értem.
Tényleg, az LTO Data Kimaradt?
Még annyit a billentyűzetről, hogy ugyan lehet kis betűket írni, de akkor is nagybetűként látszik a billentyűzeten. Tehát a billentyűzet akkor is nagybetű formátumban marad, amikor kisbetűket ír vele az ember.
Lehet hogy kicsit homályosan fogalmazok, de másképp nem tudom leírni a problémát. -
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #84 üzenetére
Kicsit fura, hogy egy szándékosan elbaltázott reg folyamat végén megjelent a letöltés.
Ahogy priviben írtad, (fake mail+pw) nem ment,(előző kép) de miután ugyanerre a nemlétező mail-ra próbáltam regelni, pár másodperc után már dobta a free download linket. Csupán az nem világos, hogy ha van regem, amit visszaigazoltak és az oldalra be tudok lépni, azzal miért nem megy. Ha meg neki állok mókolni, előbb-utóbb lejön.Ettől függetlenül köszönök minden segítséget, indulhat a romolás.
-
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #81 üzenetére
-
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #84 üzenetére
Hi!
Két külömboző oprendszer és négy féle böngésző alatt is a fentebb látható letöltési hibába futok, bármit csinálok. Van esély arra, hogy feltöltsd egy másik helyre is? Nem tudom innen miért nem jön le, de ha megfeszülök, akkor is a fentebb jelzett probláma fogad. -
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #81 üzenetére
-
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #79 üzenetére
-
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #76 üzenetére
Újra megnéztem, bejelentkeztem, ok minden, de nem enged letölteni, csak premium accounttal.
A feltelepített 4sync szépen fut, keresésre nem talál semmit. -
devil2k
tag
válasz
StefanBraun #74 üzenetére
Elég hosszú lehet a karbantartás, mert tegnap délután óta nem sikerült leszednem.
Újra ellenőriztem a regemet és most ezt dobja "Try login to 4sync.com" -
mm89
őstag
válasz
StefanBraun #70 üzenetére
jah, akkor jó
várom
-
mm89
őstag
válasz
StefanBraun #66 üzenetére
Hát én akárhogy állítgatom, nem változik semmi. Függ attól h milyen témát használok? próbálkozok akkor tovább..
-
mm89
őstag
válasz
StefanBraun #63 üzenetére
Tudom, ha esetleg sikerül megoldani, annak örülni foogk, ha nem akkor meg köszönöm a próbálkozást!
-
zjani007
csendes tag
válasz
StefanBraun #54 üzenetére
Mindig ezt mondod
Akkor a hiba az én készülékemben van.
Mondjuk nem tettem fel a magyarítást,
ha csak ez nem lehet ... -
supercharley
tag
válasz
StefanBraun #49 üzenetére
Szolidabbra? Ne nevettess! Most aztán pörög, forog minden!
-
supercharley
tag
válasz
StefanBraun #47 üzenetére
Miután felteszem a magyarosítást, a képernyőanimációk is megváltoznak. Ez nálatok is így van?
-
zjani007
csendes tag
válasz
StefanBraun #44 üzenetére
Mindenképpen kipróbálom
-
zjani007
csendes tag
válasz
StefanBraun #42 üzenetére
Ez most a v1.10.465 Mokee OS-en alapul ?
Csak somi féle v1.10.466 Mokee létezik,
vagy van somi-mentes is
Ill. ha van 466, akkor nem tervezel arra alapozni? -
R19
senior tag
válasz
StefanBraun #39 üzenetére
Köszi!
A korábban letöltött magyarítást egyenlőre nem érdemes használni?
-
R19
senior tag
válasz
StefanBraun #35 üzenetére
Az akksi idő hogyan alakul a Wiui 2.10.27-hez viszonyítva?
-
R19
senior tag
válasz
StefanBraun #35 üzenetére
Érdekel a rom, de lehet, hogy csak hétvégén lesz időm felrakni.
-
supercharley
tag
válasz
StefanBraun #28 üzenetére
Így van, amikor angol akkor még jó. A magyarítás feltelepítése után már rossz. Mint a lentebbi képeken láthatod a megnevezése is megváltozik, az angol romnál "Sync Calendar", magyarítás után pedig "Sync com.android.calendar". Talán itt van a kutyus elásva.
-
R19
senior tag
válasz
StefanBraun #21 üzenetére
Köszi, ez nálam elég sarkalatos pont.
Még egy kérdés: a videó tudja a 848x480-as felvételt? -
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #17 üzenetére
A hangerő 7-15 lépcsős választási lehetőség sincs meg!
Vagy csak én vagyok béna? -
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #17 üzenetére
Tiszta telepítésről negyedszerre indult el a zip fájl!
Addig hibával visszadobott a recovery-be! -
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #14 üzenetére
Feltöltöm a telcsit, és már megy is rá!
Csak tiszta telepítéssel érdemes? -
bubi92
őstag
válasz
StefanBraun #7 üzenetére
pl. maga a menü. nekem tök máshogy néz ki a mokee
-
kojo02
tag
válasz
StefanBraun #7 üzenetére
Nagyon jónak tűnik így. Köszi a választ. Hogy lehet ki próbálni? (Nem biztos, hogy azonnal de érdekel...)
-
kojo02
tag
válasz
StefanBraun #5 üzenetére
A status barról levet órát véglegesen távolítottad el, vagy ki-be kapcsolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged