- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
bocs,hogy ide is berakom a kérdésemet, de hátha pont itt olvassa a megfelelő ember.
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Felraktam a Stefan Braun féle Euroskankot ( hogy kapcsolódjon valahogy a mokeehoz, a crazy speedről tértem át erre, mert nem bírtam már azokat a kis betűket, és az üzemidő sem volt valami meggyőző ), és nem tudok sms-t küldeni, mms-t tudok, de sms-t nem, nem ír ki semmit, csak nem küldi el.
Ha rámegyek az üzenetek menüben a beállításokra, azt írja ki,h:
"Az üzenetek alkalmazás com.android.mms folyamata leállt, kérjük próbálja újra"Esetleg tudtok vmi gyors megoldást, hogy ne kelljen újra húzni a romot?
Köszi szépen!
-
ataman
aktív tag
...és válaszolok is magamnak..
CM10 ről áttérés erre a romra.
Lépj be Recovery módba
Tools
File system tools
Format EXT3 (ekkor kicsit időzik ez természetes)
Ezután visszalép automatikusan a Recovery menübe
Stable recovery
Install zip rom (Miui jelen esetben)
Telepítés végén wipe cache-wipe dalvik cache
Reboot -
ataman
aktív tag
Sziasztok! Help - segítséget kérek!
Februári MokeeOS-t telepítettem 105kacsa MSB JB2 rendszerére. Full wipe-al mindennel, mégis sikerült lebrickelni.
MokeeOS piros Motorola logója után bejön a bootanimáció és körbe-körbe játsza le önmagát. Néha gyorsabban, néha lassabban, de sosem áll fel a rendszer. CMRecovery menüje kínai nyelvű ráadásul...
Mit tegyek, mit javasoltok? A válaszotokat előre is köszönöm
-
Rysy
csendes tag
válasz
StefanBraun #209 üzenetére
Sajnos azt írja ki pontosan: A GOOGLE PLAY ÁRÚHÁZ ALKALMATÁS com.android.vending folyamata váratlanul leállt. kérjük próbálja újra. Nem tudom miként lehetne ezt orvosolni
-
Rysy
csendes tag
válasz
StefanBraun #203 üzenetére
Bocsi rosz rompot kezdtem telepíteni
Mostmár a jót raktam fel és a pirpos moto logónál tart ami úgy csinál mint a vízcsep -
Rysy
csendes tag
Sziasztok kellene egy gyors segítség most raktam fel a romot, és csak odáig jututt, hogy az indulási foyamat a különös fényeknél tart. Valaki akinek van ötlete segítsen légyszi.
-
Cyborg
őstag
válasz
StefanBraun #200 üzenetére
Igen, tudom, írtam is 4 hsz-el lejjebb kb., de tapasztalatom szerint nem nyertem vele üzemidőt, viszont belassult, és fagyogatott tőle eléggé, ezért inkább visszatérnék valamelyik korábbi mokeera, csak nem tudom pontosan, melyik hány MHz-en megy.
-
Cyborg
őstag
Valaki mondja meg legyen szíves, hogy melyik az utolsó 800Mhz-es Mokee rom.
A New Beginning az már 1000Mhz-es vajon?Kipróbáltam a Crazy Speedet 700MHz-en, az üzemidő nem csökkent, viszont eléggé belassult minden rajta.
-
tarnagy
aktív tag
Meg kell követnem StefanBraunt!!
Fenti bejegyzésem után privátban megbeszéltünk pár dolgot, s bizony nálam csak nem olyan volt az általa megújított Mokee mint ezt mások dícsérőleg írták.
Nos, tegnap SD-kártyát cseréltem (egy nagyobbat vettem), s persze, szűztisztán, kellően formázva stb. tettem be. Kíváncsiságból újra föltelepítettem a Mokee-t - és elcsodálkoztam, de nagyon!
Prímán fut, igen gyors, akadásmentes. Fenn hagyom, mert egyre inkább úgy látom, hogy a nagy hajsza az ICS-, JB-vonalakon a Defy esetében nem vezethet igazi áttöréshez, valódi fejlődéshez. A Defy-nek a GB tökéletesen elegendő!(Nem értek a dologhoz annyira, hogy meg tudnám mondani, mi az összefüggés a kártyacsere és az általam előzőleg tapasztalt problémák eltűnése között, de van, annyi bizonyos. Ezt derítsék ki a szakemberek...
)
-
tarnagy
aktív tag
Kínai (koreai?) a recovery ill. boot menü.
Ijesztő....
A sebessége sajnos, nem túl meggyőző nálam. A fogyasztást még nem tudtam megfelelően megfigyelni.
S nálam is volt 2 újraindulás teljesen váratlanul! -
ballatom
csendes tag
Amiket irtál mind elófordult nálam is, bár 35-40mA az alsó határ de nem biztos hogy reális mert miui alatt is ennyit bírt kb és ott 22-23 volt az alja ez mind net nélkül.
De CM10 másik telón próbáljuk pl este 10- reggel 8-ig 1óra folyamatos nyomkodás állítgatás mellett 8%-ot esett. Nekem a mokee, előtte miui is használat nélkül legalább 20% minusz reggelre net nélkül.
De hosszabb gyakorlatban ezután derül ki. Majd megírom -
Nyigu
csendes tag
a betű stílusát meg tudom változtatni?
-
Cyborg
őstag
válasz
ballatom #191 üzenetére
Mivel nézed?
A battery widget pro nekem 20ma-t ír a Crazy Speedre alsó hangon, ha hihetek neki, de sokat eszik így is, kb 2óra kijelző használattal, folyamatos 2g-vel 1nap az átlag, gondolom azért is, mert 1GHz-en megy a 800MHz helyett. Az Elite Edition azért ugyanezzel a használattal 2napig is elment, és nem volt lassabb.Mondjuk 1,5 éves az akksi, de 2hónappal ezelőtt még a gyári froyoval nem volt üzemidő gondom, a froyoval el tudtam nyújtani az üzemidőt négy napig is, ha nem volt folyamatos 2G, de ezzekel a custom romokkal nem lehet, amint bekapcsolom, minden addigi fogyasztás spórolást bepótolnak
Amit megfigyeltem a crazy speedel, hogy pl a hívásoknál marhára megugrik a fogyasztás.
A galéria szar, fagyogat, meg néha, de nem mindig lassan kapcsol be a kijelző bejövő hívásnál, viszont mindig lassan vált át a képernyő arra a képernyőre, ahol ki tudom hangosítani -
ballatom
csendes tag
Már egy napja megy a Crazy speed egy mb525(defy)n 40-45mA-t eszik ami nagyon sok
Most próbálom másikon, 2 órája megy de ez se ment 40mA alá.
Nekem miui 20-25mA-t evett net nélkül. igy 2 nap.
de a mokee kevesebbet kellene hogy fogyasszon.
Mi lehet a gond.CM10 próbáltam, 6-10mA volt az már jobban hangzik, de ha elvileg a mokee a legjobb ilyen szempontból, még annyit se kéne hogy egyen.
-
Cyborg
őstag
válasz
StefanBraun #185 üzenetére
Üdv,
felraktam a Crazy speedet, összességében tetszik nagyon a design, meg minden, szép lett, de pár dolgot nem találok, ebben kérnék kis segítséget, meg lenne egy két észrevétel így elsőre, de ez egyéni ízlés igazából.
- Gyors nagyon, 2900-at csinált Antutuban, tetszenek a háttérképek,mind a mokee, mind a cm hátterek.
- Hiába állítom a zárképernyő beállítást akárhova, semmi nem történik. Igazából ez az új is tetszik, csak én azt szoktam
- Híváskor a csúszkás felvevőt se tudom módosítani, de nem is találom a lehetőséget, gondolom nincs benne.
- Nem találom, hogyan lehet az alkalmazások menü kinézetét megváltoztatni az oldalra húzósról lefele gördítősre, vagy az ebben már nincs benne?
- Kipróbáltad az összes témát? Nekem pl bizonyos témáknál nem látszodnak a kapcsolók, hogy be vannak-e kapcsolva, vagy bizonyos funkciók nem működnek, de ez annyira nem érdekes, csak kérdeztem.
-A redőny áttetsző, és marhára zavaró, hogy nem lehet rendesen kiolvasni a szöveget az értesítési sávban, mert beleolvad az alatta levő szövegbe, a fehér háttér jobban tetszett.
- A hívásidő kijelzés, és a letevő gomb lehetne nagyobb.
- 2 kamera, és két music programom van.
- Maga a betűk formája nagyon tetszik, de normál méretben nagyon picik, extrem nagyban meg néhol alig változik, de pl. az ébresztő órában már annyira csúszik a betű, hogy nem látszik az óra utolsó számjegye.Egyenlőre ennyit találtam, de összességében tényleg nagyon jó lett a cucc, Gratulálok!
-
gyuszmó
őstag
Nekem is volt ma eddig 2 random újraindulásom
-
Btel
tag
Szerintem Best Off Mokee
-
gyuszmó
őstag
Mokee OS
Szuper
Gratula
-
Cyborg
őstag
válasz
StefanBraun #183 üzenetére
Az Elite Editionön valamiért hetente többször eltünnek widgetek, uh asszem felrakom.
Elite Editionre mehet rá így?1. Copy SD update rom
2. Wipe cache
3. Wipe dalvik cache
4. Install zip rom
5. Reboot -
Cyborg
őstag
Van már New Beginning 3, arról mik a visszajelzések Stefan, tökéletes, vagy jön a 4. hamarosan?
-
Btel
tag
New Beginning 2:
Nekem a fent van már egy hete,memória nem ment 180 Mb alá,takarékos,de van néhány widget ami nem a legtutibb,és néha nagyon lassan tölt be egy pár program,a Dsp sajna nincs benne,(sok zene hallgatás)
Gyári híváskezelő a logokat furán kezeli inkább az EX. Van pár program amit lassan tölt be,és csak üres képernyő...ekkror para....lefagyott? és elindul áááá
összekeverném szívesen, s Skankyval az érzetre stabilabb,de ott nem ennyire jó a memóriakezelés.
vagy valamit valamiért?
És kösz StefanBraun!! -
ata007
tag
válasz
StefanBraun #179 üzenetére
Alap telepítés, alap launcher. Most ment fel frissen, launchert nem akarok rá tenni.
-
ata007
tag
Hali!
Widgetet próbálok kitenni az asztalra, de sehogysem akarja. Fel van telepítve az Android Weather, működik minden frankón, de nem tudok kitenni hozzá widgetet. Sőt! semmi általam telepített programhoz még csak meg sem jelenik a listában csak az alapértelmezett widget lehetősége.
Tudsz rá valami megoldást?
Köszönöm!
Ata
-
-Zola0808-
tag
válasz
StefanBraun #176 üzenetére
Igen, van router. Ha kikspcsolom és vissza akkor kis ideig működik aztán semmi. De, ha csak a teló vagy a gép megy akkor nincs ilyen gond.
Egyébként nagyon jó ez a rom! :-)
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
-Zola0808- #175 üzenetére
Hát ha a gépen sem tudod használni a netet akkor tényleg nem a teló illetve a rom hibája.Csinálj első lépésnek egy modem resetet..illetve restartot.....van routered is vagy csak modem?
-
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
Valószínű, hogy nem a rom hibája de hátha talalkozott már valaki a gondommal. Ha bekacsolom a wifit a telón akkor kis idő múlva nem tudom sem a gépen sem a telón használni az internetet. Mit kellene állítani? -
fjozsi
csendes tag
szia
felkerult már az uj verzió,tölthetem? -
nova001
senior tag
válasz
StefanBraun #171 üzenetére
mindegy is igazábol is ez, de nem tudom miért szorakozik...gyárit vissza rakni majd ujra ezt a romot macerás lenne ? nem tudom hogy kéne gyárit rárakni
-
nova001
senior tag
válasz
StefanBraun #169 üzenetére
megtörtént már data factory, wipe cache, Wipe Dalvik Cache, telepités majd megint wipe cache, Wipe Dalvik Cache
azt se értem miért van 2 fajta bill zár a romba...mikor elindul a telo bejön az első fajta bill zár majd kéri a pint de mielött beirom bejön a holo lock utána nagy nehezen tudom beirni a pint mert a képernyő már a főmenü jön be
-
nova001
senior tag
nekem folyamatosan ujrandul a rom (2 napos) rendesen felraktam müködött is majd ma reggel elkezdett ujra indulgatni...nem raktam rá semmit és enm állitottam semmilyen beállitást...ötlet ?
-
Cyborg
őstag
Szia,
vannak témáid a mokee-hoz, amik rendesen működnek?
[Itt] amik vannak nem mind működik rendesen, vagy a pipák nem látszanak a beállításokban, vagy el van csúszva a kapcsoló, vagy a nevek, stb. -
tremors
csendes tag
Hi!
A launcherek közül ha már lehet választani akkor az ADW vagy valami más mivel szerintem a Holo "szaggatosabban" fut rajta. Én már régóta a Go-t használom az is tökéletes csak sok memót fogyaszt. Még egy észrevétel, hogy a névjegyzékben meg lehetne azt oldani, hogy a görgető sávban nagyobb fogantyú legyet amivel tudom le és fel húzogatni.
Üdv.
-
tremors
csendes tag
Ezt az ICS Edition-höz írtam de erre a rom-ra vonatkozik:
Először is gratulálok a Rom-hoz jó munka. Már két napja van fenn és vannak azért kisebb hibák amik előjönnek. Az egyik ami szerintem fontos, hogy az automatikus fényerőn nem csinál semmit mármint nem automata hanem mindig ugyan azon a nagy fényerőn van a kijelző ezáltal zabálja az aksit. A battery info szerint a megjelenítés 75 %-ot visz el a "teljesítményből". Én majdnem a minimum fényerőre állítottam azt amíg ez javításra kerül.
A gyorsaságban szerintem ez a leggyorsabb legalább is amik eddig nekem fenn voltak. CM 7.2, + nightly-k. Az Antutu teszten 2.900 pontot ért el.A másik, hogy az Alkalmazás fejlesztés menüpontban lévő CPU tuning valamint a No-frills CPU egymással nem vesznek-e össze illetve nem elég-e az egyik ha fent van, ezt még nem tudtam eldönteni.
A szoftverfrissítés nem megy, ha mobilnet vagy wifi nélkül lépek be az alkalmazás elindul, de ha bekapcsolom valamelyiket hibával leáll és kidob, gondolom ez nem működik még rajta. A többi menüt is lehetne magyarosítani mivel így a menük kb. 75 % -a tud "csak" magyarul.
Híváskor eltelik kb. 2-3 másodperc addig sötét a képernyő majd ezután tudom felvenni a gyűrűt arrébb tolni. A CPU Spy tényleg nem működik.Természetesen ezeket építő kritikaként írtam le a tovább fejlesztés végett.
Szóval csak így tovább és várom a folytatást.
Üdv.
-
nova001
senior tag
válasz
StefanBraun #162 üzenetére
rájöttem igen
tudsz ajánlani valami oldalt ahol vannak fent témák ? amugy nagyon jóó ez a rom gratula
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
-Zola0808- #158 üzenetére
Alapból van status bar !!Már hogy ne lenne?!
Valószinüleg valami hiba volt telepítéskor azért nemvolt.......de a lényeg hogy végül sikerült.
-
-Zola0808-
tag
válasz
-Zola0808- #158 üzenetére
Újra telepítettem és rendbe jött. Eddig tetszik az egész. Nekem mindig wiui-m volt de ez is jónak néz ki.
-
nova001
senior tag
tárcsázóba a számok tetejét nem lehet látni
-
-Zola0808-
tag
mit kell beállítani, hogy legyen status bar? Nem is értem miért nincs alapból!
-
tc2014
aktív tag
Szia!
Feltettem: New Beginning-MokeeOS-defy
Észrevétel:
Google Csevegő indításkor be akar lépni, holott már beléptem fiókomba.
Gmail nem szinkronizál.
Youtube-ba nem tudok belépni.Ötlet? Amúgy eddig ez a legjobb, leggyorsabb romod.
Telepítés, ahogy írtad megtörtént, majd Titanium-mal állítottam vissza a dolgaim.
-
kymco
veterán
Ami tetszik a korábbi verziókhoz képest (az előző sem volt rossz, csak most az inkrementumot értékelném): a hol átlátszó, hol nem átlátszó státuszbár. Ez olyan miui-s fellinget ad már-már.
Ami nem: Időnként fc-zik. Főleg akkor, mikor arra akarom rávenni, hogy a keresőgomb más alkalmazást futtasson.
Nekem hiányzik a cm7-es lockscreen, de azért a hololocker sem rossz.
Kár, hogy ezzel a mix-szel az is együtt jár, hogy egyrészt számos menüpont visszaköszön, másrészt a cm menünél van, amit egyáltalán nem lehet használni, pld a lockscreen beállításokat.De egyelőre marad, mert tetszik a fürgesége és tetszik kinézetre is. Feladom a screen off alkalmazásom keresőre integrálását, és használom a holo lockert, akkor egészen jól használható rom-ot kaptunk tőled!
Köszönjük! -
sinkoneri
tag
Sziasztok,
WR 1.7.1-re telepitettem, factory reset és a szokásos wipe cache és dalvik cache után. Pöccenés nélkül felment.
Tegnap este 10-től használom és eddig semmi gond nem volt vele. Sebbeségre (gyors!) nem sok különbséget vettem észre WR 1.7.1-hez képest talan picit gyorsabb. Sok alkalmazást még nem tettem fel. Akadás fagyás FC nem volt. A felület természetesen más mint a WR-ban de ez csak téma kérdése (Angolul használom). Hosszabb használat után újra jelentkezem! -
icom
csendes tag
Nekem Lassabb lett mit az elődje és sajnos több összeomlás és újra indítás!
Nagyon szomorú vagyok, mert nagyon vártam ezt a romot,
hiszen ha a PRO verzió ilyen jó volt ez meg még jobb lett volna,
akkor nem is próbálgattam volna tovább, de ez nálam nem fut úgy ahogyan kéne...
Adok neki még egy napot, de ha ma munkába még egyszer összeomlik
és nem tudok telefonálni, akkor le kell hogy cseréljem, mert az nekem kiesés lenne...
Sajnos minden műveletnél többet gondolkodik és nem olyan gördülékeny
mint a PRO volt, de ez lehet csak nálam van így....
na meglátjuk mit hoz a mai nap, örömet vagy bosszúságot....
Szép napot mindenkinek!
-
Dr_Syrex
senior tag
Nálam jelenleg a Stefan Bran Mokee OS v1.1.465 verzió fut kb 2 hónapja.
Nincs is vele semmi különösebb gondom, nagyon szépen teszi a dolgát
Viszon valamiért nem tudok beállítani live wallpepert és nem látom a lehetőséget sem az előugró menüben -
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #148 üzenetére
Első napi tapasztalatom:
Kicsit nagyobb a káosz az átláthatóságában,
mondom ezt nem szakember szemével, hiszen a PRO verzióban
minden olyan jól átlátható volt és könnyen kezelhető is.
Itt már a boot animáció is változhatott volna, de nem is ez a lényeg.
A legelső problémám az ugye megoldódott gyári FROYO telepítése után,
de amikor már az új rom futott rajta, akkor meg a PLAY nem akart elindulni,
ami a rom ismételt telepítése után már szépen indult és azóta is jól szuperál.
De ami nagyon szembetűnőbb, hogy nekem ez a rom lassabbnak tűnik mint az elődje!
(a PRO verzióra gondolok)
sajnos mindent nem merek állítgatni mert nem értek hozzá,
de felhasználóként nehezebb a kezelője mint az elődjének....
A telefon könyv és a telefonáló része is elsőre kezelhetetlenebbnek tűnik,
de ez is csak megszokás lehet..
Ja és még sok az angol terület benne...
Na tovább használom és akkor talán többet tudok mondani,
mert lehet hogy csak elhamarkodottan beszélek itt mindent össze vissza,
lehet holnap már jobban mennek a dolgok a telefonon.
Üdv.: icom
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #146 üzenetére
Na este már (éjjel) elfogytam és miután a gyári sbf.-et feltettem,
utána a root-oláshoz a másik memo kártyán volt app. és hát már alig láttam.
De reggel gyári rom root-olása és már indult is a New Beginning...
Nem tudom tegnap mi ütött belé, hogy nem indult,
de most hála istennek fent van és ma ismerkedés vele...
Köszi még egyszer és ha már van tapasztalat, akkor rögtön meg írom....
Üdv.
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #144 üzenetére
ok megpróbálom, mert így semmi sem jön be rajta.
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #142 üzenetére
OS PRO verzió volt előtte fent és amit szoktál javasolni telepítési menettel csináltam végig
1. factory reset
2. telepítés
3. wipe cache
4. wipe dalvik (bár ezt nem tette fel mégegyszer, mármint hogy yes dalvik) erről elugrott
de már az elmúlt órába több verziót is próbáltam már
tegyem fel a gyári froyot előtte?
sbf-et próbáljak?
-
icom
csendes tag
nem tudom mi a probléma de nem jön össze a telepítés után nem indul el a rom...
mi lehet a gond, mindent az eddigi menet szerint tettem....
??????????
-
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #139 üzenetére
és már ugrik is lefelé a letöltés...
remélem ezzel is el leszek jó egy darabig és majd tudom mondani róla a frankót...
köszike neked...
-
icom
csendes tag
válasz
Csendeske #136 üzenetére
Már nagyon várjuk, nem győzők frissíteni...
Ma a PRO verzióm többször is megfagyott,
eldobta a hálózatot és sokáig nem tért vissza,
meg a hétvégén kétszer is cserben hagyott a navigációja a satelitek eldobása végett.
Pont amikor legjobban kellett volna, akkor nem volt navigációm...
Ma remélem kipróbálhatom az újat...
- - - - - - - - - - - -
Ja és az újraindítás sem segített a telómon sajna, csak az idő múlása....
-
Csendeske
aktív tag
Akkor ma készen lesz?
-
Csendeske
aktív tag
A Google Maps feltétlenül kell bele?
-
Csendeske
aktív tag
Az új Mokee milyen néven jelenik meg?
Melyiknek lesz a folytatása?
Valószínű hogy megvárom, és nem a V4-el kísérletezek. -
icom
csendes tag
válasz
StefanBraun #131 üzenetére
már nagyon várom és egyenlőre nem is érdekel másféle rom, csak a tieidet fogom cserélgetni, mert ezek tényleg aksi időben is jobbnak bizonyult a romod, mint egyik másik hasonló rom, de tényleg használom is a telót rendesen...
Ezt a mokee pro-t tegnap reggel tettem fel és az előbb kezdtem tölteni újra, mert eddig elment..., igaz nem is használtam, talán Facebook és Gmail-t cseszettem rajta...
De így is 1 nap 10 óra volt a "készenléte" a Bluetotth és a szinkronokkal együtt és eddig mindig minden rom még az nap lemerült a kezemben, de ha melóban használtam is, akkor meg ebéd után a töltőn volt a telefonom....
Na de várom a további fejlődéseket és Nagyon nagyon GRATULA a munkáidhoz!!!
Már voltam úgy elkenődve, hogy majdnem lecseréltem a DEFY-t mert nem hittem el, hogy legalább száz kipróbált romból nincs egy sem olyan ami maradhatott volna tovább, mint az első "FC" ami már sokszor az első nap többször is jelentkezett és állandó gumitok leránt és az aksi ki, majd megvár míg a teló újra indult....
Szóval addig míg ezekkel cseszettem magamat, addig meg a kuncsaft hívott másik fuvarost, mert fogalma sem volt mi történt velem, hogy kicsengett a telefon és én meg nem tudtam felvenni, mert cseszett a telefon érzékelni a szándékomat és utána meg míg újraindultam, addig elérhetetlen voltam és már ment is a következő fuvaroshoz a megrendelése....
Lehet sok DEFY árát bebuktam az elmúlt évben ezzel a rom cserélgetéssel....
Na figyelemmel vagyok minden nap a munkáidra és azonnal vevő leszek továbbra is az új verziókra...
Köszi a sok finomságot!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja és még egy kérdés is lenne!
Annak mi az akadálya, hogy a 4.0-ás android alatt a PLANTRONICS Bluetooth headsetteknek az ikonja a töltöttségükről nem jeleníthető meg a képernyőn?
Ezt valahogy 2.3.7-be nem lehet megvalósítani?
-
icom
csendes tag
Ismét Mokee OS PRO a telefonomon, ezt az angol nyelvű finomított verziót már fel sem tettem, mert közbe kipróbáltam a MIUI-s próba verziódat, de sajna nagyon gyorsan lekerült. Lassabb jóval mint a Mokee pro-d és kevésbé tűnt stabilnak. De nem vagyok egy nagy zseni a telefonban az állítgatásban, de amit kell használni benne, mint pl.: telefonálgatás, meg net-et használgatok benne, abban mind mind jobb volt a Mokee Pro-d.
Szóval csak egy vég felhsználó vagyok, aki sokat telefonálgat és eddigi legjobb rom az elmúlt egy évben amit kipróbálhattam az a "Mokee PRO" volt!!!
-
buksa93
csendes tag
nem szóltam
-
buksa93
csendes tag
valamiért nem működik a házikó gomb az uj refined alatt :S
-
kymco
veterán
válasz
StefanBraun #126 üzenetére
-
Csedit
aktív tag
válasz
StefanBraun #124 üzenetére
Nem lehetne valahogy újra átlátszóvá tenni? Annyira tetszett...
-
Csedit
aktív tag
Feltettem a Pro javított változatát, nem átlátszó a status bár.
A javítás előtt átlátszó volt. Én rontottam el valamit? -
buksa93
csendes tag
Nagyon király rom, télleg szinte a legjobb lett ez a Pro, egy kérdésem lenne, hogy felülről azt a Google Search-s sort kilehet venni valahogy?
-
htctopaz
tag
SZia SB!
Mióta megjelent a Mokee az XDA-n (a Mélyvízben csak jóval később) próbálkozom a Rommal. Két három hónapig, amíg Bayeres Defym volt, a legjobb Romnak találtam. Azután a szervízből egy SOC-ost kaptam vissza és attól kezdve nem működött megbízhatóan, no meg a grafikája is távolodott az én ízlésemtől, de azért figyelemmel kísértem a fejleményeket. Az általad gyártott PRO változat úgy tűnik, ismét megbízható nálam. Néhány szubjektív véleményem azért lenne:
Angolul használom és zavar, hogy magyar is marad benne.
A kapcsolók grafikája szvsz nem sikerült a legjobban. Ha ezeket a kis grafikákat ki lehet venni egy alkalmazásból, ajánlom a DX battery booster kapcsolóit.
Akkufogyasztásról még nem tudok érdemben nyilatkozni, de a Somispeed10 és a Speedybarebone 3.1 mintha kevesebbel is beérné.
Csak így tovább, jó úton jársz! -
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #117 üzenetére
Megjelenés várható időpontja?
-
|AP|
veterán
válasz
StefanBraun #117 üzenetére
akkor azt még megvárom :-)
-
StefanBraun
aktív tag
Jelen pillanatban az újabb verzión dolgozom amiben már lesz LTO download,status bar 2 oldalas lesz és lehet majd állítani a "redőnyön"a kapcsolókat mi legyen kinnt és mi ne.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
Csendeske #115 üzenetére
LTO dolgot nemsikerült eddig még beletenni de enélkül is talál gyorsan jelet!De erről már volt szó hogy van ennek kiküszöbölésére program marketen ami még jobban is végzi a dolgát!15 lépcsős hangerő funkció van benne.Status bar kapcsolókat ebben a verzióban nemlehet kikapcsolni.
-
Csendeske
aktív tag
Feltettem a legújabb Mokee-t. A "Pro Edition"-ra gondolok.
Minden oké, gratula! Két észrevételem lenne, vagyis három.
1. Hogy tehetném bele az LTO Data Download opciót? Miért hagytad ki? Privátban is szívesen fogadok tanácsot.
2. Engem nagyon idegesít a következő: ha lehúzom az értesítési sávot, a kapcsolók mind ott virítanak (gps, wifi, auto rotate és társai)! Hiába kapcsolom ki kőket a "CyanogenMod beállítások-Felület-Értesítési energia widget" opciónál, rá sem hederít.
Ezzel lehet valamit kezdeni?!
3. Tudom, hogy volt szó a 7 és 15 lépcsős hangerő állításról, de én a jelzett helyen mégsem találom! Most is benne van? -
kymco
veterán
válasz
StefanBraun #113 üzenetére
Tényleg nem rossz
-
|AP|
veterán
Gondolkodom, hogy a jelenlegi Wajkiui-t egy általad főzött Mokee-ra cserélem, de a bőség teljesen megzavar
Átlagos, hétköznapi használatra melyiket ajánlanád leginkább? Pro? Elit? Custom? -
kymco
veterán
Lehetne elkérni a régi cm7-es lockscreen-t zip-ben?
Csak feltettema pro-t
-
hargitomi
tag
Körülbelül 5 napja van fent a mokee-d.
Vélemény:Akksi időben, nekem ez a legjobb, így is csak 1 napot bír a defy, de akkor is ez bírja a legtovább. Egy két helyen kínai dolgok, angol is van pár, de nagyon igényes gyors rom
Maradok ezen egy ideig azt hiszem!
-
kymco
veterán
Egyetlen apró hiba, inkább lefordítatlan apróság: Rendszerbeállítások/Notification Setting/Kínai nyelvű
A másik, hogy a részletes akksi használat funkció a miuihoz képest baromi szegényes.
Egyébként ezt használom, és az asszony is ezt kapja hamarosan. -
Janije24
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne , hogy ez a rom elérhető-e defy+ felhasználók számára is? Mivel nagyon tetszik de csak a gyárit találtam defy+-ra ahogy elnéztem az meg nem tartalmz annyi extrát mint ez!
Válaszotok előre is köszönöm! -
kymco
veterán
válasz
StefanBraun #102 üzenetére
Köszi, a hibajavítást, feltettem, okés.
Van egy két apróság, ami zavar. Az egyik, hogy nem működik rajta a cpu spy és így vsz a betterbattery monitor cpu state része sem. A hiba nem a customizálásodban van, hanem a mokee alaprom hibája. Reggel direkt szenvedtem vele vagy egy órát, hogy kiderítsem, hol a hiba. Az alap mokee-ban sem működik.
Így nem tudom, hogyan lehetne ellenőrizni, hogy a teló hogyan áll a deep sleep-pel.A másik, hoy a procioverclock-nál a stability teszt nem működik. Ennek nem jártam utána, ez friss infó.
Külön köszönet a zárképernyőért -
StefanBraun
aktív tag
Kijavítottam a beállitások menü egymásra csúszását és a billentyűzetet is kicseréltem!
Kérem aki letöltötte már a romot az töltse le újra !
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged