- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #58 üzenetére
Igen próbáltam 1000 Mhz en is és még gyorsabb volt valóban.De úgy gondolom annyival azért nem hogy megérné úgy használni márcsak az akkuidő miatt sem.(mert ugye 1000 Mhz en már többet kér és mokee nak meg pont ez az egyik nagy előnye hogy jól fogyaszt)Véleményem szerint 800 on is nagyon jó gyors rom.Egyébként evvel az értékekkel próbáltam : 300/26...600/36...1000/56
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #50 üzenetére
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #48 üzenetére
Igen ez normális jelenség!Kicseréltem szolídabbra az animációt.Ha mégis a régi jobban tetszett akkor feltudom külön azt is tölteni.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #46 üzenetére
Nálam működik tökéletesen úgy is hogy egyből felteszem a magyarosítás zip-et.De egyébként ilyen magyarosítás esetben mindig úgy érdemes csinálni hogy eredeti rendszer fel....utána reboot... feltenni magyarosítást és utána ismét reboot.Várom a tapasztalatokat.Nálam hibamentes a rendszer.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #27 üzenetére
Javítottam a calendar-t........töltsd le újra a magyarosítást,és flasheld fel újra.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #29 üzenetére
Ránézek és megpróbálom javítani!És köszönöm hogy szóltál.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #27 üzenetére
Akkor amikor angol még jó a calendar szinkronizálás?Mert ha magyarosítás után nem jó akkor valószinüleg a hu zip fájlban kell majd körülnéznem mert akkor ott a hiba.A lezo romnál azért fogyaszt több memóriát mert azért ez a mokee jóval többet is tud....de szerintem a szabad memória terén ez a rom is kimagaslóan az egyik legjobb.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #13 üzenetére
Igen ezért is ajánlottam leírásomban a teljes data resetet.Mindig az a biztos.Magyar nyelvi zip-et is nemsokára feltöltöm.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #11 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest