Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bpx

őstag

válasz Karma #3 üzenetére

és azokat is ők csinálták talán? (komolyan nem tudom, de nekem egyik név sem rémlik innen, mint olyan, aki konstruktív tartalmat hozott volna létre)
    tudom hogy volt/van egy rakás 3rd party app, ami hasznos extra funkciókat ad hozzá a játékhoz, de aki map/drophacket, winbotot, stb. ír a játékhoz, az akkor is rosszfiú - ha meg ráadásul pénzért terjeszti, még inkább

(#7) Shufny: ezt most elvakult fanatikusként, 5 évnyi kvázi versenyszerű online játékkal (BW) a hátam mögött mondom: a SC nem stratégiai játék :)
    egy bizonyos szint után már nem csak stratégia számít, sokkal inkább előtérbe kerül a gyorsaság, pontosság (nem véletlenül csúfolják a kívülállók klikkelőversenynek, van azért némi alapja)
    ezt a szintet sc1-ben nagyon gyorsan eléri ember, egyszerű néhai játékosként is
    van aki tud tovább fejlődni, és van (a többség) aki nem - így egy elég nagy szakadék lesz a 2 csoport között, ami sokaknak elveszi a játék élvezetét
    ilyen újításokkal, hogy pl. egyszerre több épület jelölhető ki, sokkal könnyebb lett a játék (ami szerintem jó dolog, hiszen többen élvezik a játékot -> többen játszanak vele), elmozdult a mérce, és a veteránok persze hogy elkezdenek sírni, hiszen kisebb lett az előnyük a többiekkel szemben ;] - nem kell foglalkozni velük

Új hozzászólás Aktív témák