- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
majd mindjárt elhiszem, hogy windowszal sosem égetted meg magad.
(#204) CPT.Pirk: az ircen is meg az első magyar linuxos levlistán is tök jó hangulat és csapat volt, míg el nem kezdett nagyon felhígulni a mezőny és nem jelent meg pár helyi menő csávó.
(#209) Keeperv85: szépen megindokolt, érvekkel alátámasztott hozzászólás. kár volt beírni.
(#239) Kansas: "érdekelne pár jó érv, miért dobjam ki az ablakon majd 20 év alatt felszedett Win tudásomat a Linux kedvéért,": na itt van a kutya elásva. először is ezért mocsokság 25 milliárdot fizetni az ms-nek tisztaszoftverbe. másodszor ezért fikázza mindenki a linuxot, mert ami neki triviális windowson (hogyne lenne az, 20 éve windowsozik), azért most megint gondolkodni kellene linuxon. Tehát a linux rossz. Az eszébe se jut senkinek, pedig szoktam emlegetni, hogyha valaki a másik irányból érkezik, van mögötte 20 év unix meg nagygépes tapasztalat, de nulla windowsos, az legalább akkorákat, de inkább nagyobbakat oboázik windowson, mint a winfanok linuxon. Ki mibe fektette bele az első 20 évét, abba akarja fektetni a második 20-at is.
-
attila9988
őstag
sajnos nálam érvényes az "aki egyszer megégette magát..." elv.
Informatikában ez a látásmód csak és kizárólak hátrányos helyzetbe hoz, és semmilyen előnyt nem kovácsolhatsz belőle. Ez egy gyorsan változó műfaj, ahol egyik napról a másikra sem ugyanazt találod, így ha valahol megégetted magad 10 éve, az semmit nem mutat meg abból, hogy mi van ott ma.
-
azbest
félisten
[troll on]
"véglegesen hátat fordítottam az open source-nak, ahol lehet, kerülöm."
kivéve az ezzel kapcsolatos híreket
[troll off]"nos, asszem véglegesen kijelenthetem, hogy engem rühell a linux... köv 3-4 évben megint nem megyek linux közelébe" by anulu [link]
De meg ne haraguj ezért, csak magas labda volt. Szerintem hasznosabb, ha írsz, mintha nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest