Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
sajnos nálam érvényes az "aki egyszer megégette magát..." elv. főleg azért érintett mélyen, mert nem kevés órát pakoltam a Wine jobbá, használhatóbbá tételébe (DirectX 5 időszakról beszélünk), és utána azt és olyan formában kaptam vissza. hittem abban, hogy fontos, amit csinálok, működött is. volt azonban pár pont, ahol megakadtam (főleg network rész).
whatever, hagyjuk. azóta kifejezetten irritál a hittérítő jellegű hozzáállás, és hangosan nevetek, ha valaki a "közösségről", mint mentsvárról beszél. véglegesen hátat fordítottam az open source-nak, ahol lehet, kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest