- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr.FantastiK #93 üzenetére
Külön /home az viszonylag ritka, meg az is, hogy egy Linux disztrónak problémát okozzon a rendszerfrissítés. A rolling disztrók havi szinten megteszik ezt és működnek faszán.
Az én szememben az újrarakás nélküli frissítési képesség egy népdisztróval szemben is fennáll, sőt.
-
Rimuru
veterán
válasz
Miert kene friss telepitessel kinlodni? Egy OS-tol elvarnam hogy rendesen lehessen frissiteni, ne kelljen X indonkent telepitessel foglalkozni.
-
válasz
Kínlódunk? Néhány gombnyomás az egész....no meg amúgy sem evidens mindenkinek a
/home
. -
ViZion
félisten
válasz
Dr.FantastiK #54 üzenetére
Te talán Pirk kapitány nagykövete vagy? Ő a hivatalos Manjaro istencsászár erre felé
. Maradjunk annyiban, ha szereted a KDE-t, akkor lehet, h jó. A KDE nem szeret engem, viszont én gyűlölöm... szal. Manjaro nekem kuka, akkor is, ha a jövő évi csomagok már ma benne vannak
Látom már van más DE is... nem baj, nem kell.Gyors segítség, h kinek melyik disztró a megfelelő:
-
hallador
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon ésszerű döntés vannak szoftverek, amik kifejezetten nem szeretik a 4.10 és feletti kerneleket. És sokan használják azokat. (VMware Workstation, krusader, ksnapshot, remmina stb).
Én most váltottam vissza Ubuntu 17.04 gnome-ról 18,2-re mert kompatibilisebb, mint az újabb rendszerek. Mondjuk a Fedora a legdurvább ott a legújabb csomagokat beletolják, aztán oszd be.De ha kereskedelmi szoftvereket is akarok rajta futtatni, akkor a legújabb csomagok, és kernelek nem lesznek feltétlen jók.
Hozzáteszem nincs Kaby Lake a háznál, szóval simán megy a 4.8-as kernellel is minden simán. Valamint a krusader, ksnapshot is felmegy, de csak felesen fog működni, mert itt ott nem fog úgy működni, ahogyan elvárná az ember.
Az Ubuntu, meg szépen karbantartja a csomagjait ráadásul 5 évig, A mint-es csapat részéről teljesen logikus lépés, hogy az ubuntu által használt csomagokat használja.
-
nuke7
veterán
válasz
Dr.FantastiK #2 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest