- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs mit, de ez nem off, hanem egyszerűen qrvára nem idevaló, de már a Kezdőben amúgy is kérdezted, így aztán ez már okafogyott!
Egyébként meg az ottani kérdésedre ez is egy válasz: miért nem próbálod ki a Mint 18.2 KDE-t? Szerintem simán kezeli a monitorodat és minden egyebet, mert a Mint-ek már csak ilyenek!
*********************************************************************************
Viszont nem könnyen, de rátaláltam a
18.1-ről 18.2-re frissítést bemutató videó
-ra a Linux Mind csatorna videátora alkotta! Ez tutira ide illik!Linux Mint 18.1 frissítése 18.2-re
*********************************************************************************
Minap szó volt az XFCE frissíthetőségéről is! Reggel találtam egy Mint XFCE 18.1-et és annál is megjelenik a Frissítéskezelőben a 18.2-re frissítési sor!
-
Szerintem itt a Kezdő Linuxosok topikjában kéne indítanod ezzel a konszenzuskereső kérdéseddel, vagy a Linuxos off topikban.
Ez itt ahogy nézem, kifejezetten a Linux Mint disztrótól szól, annak is a 18.2 verziójáról.
Csak súgok neked, ott ne így indítsd a kérdésed - neten úgy láttam....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az egy külső tároló, benne friss grafikai csomagokkal ami igen jól jön, ha pl. játszol vagy valami driveres probléma van amiért frissíteni kellene. Az Ubuntu és azt hiszem a Mint téma összefoglalója is tartalmazza a mit és a hogyant.
ubyegon2: ha be kell kapcsolni a funkciókat, akkor nem nekem való. Nekem legyen minden ott.
Egyébként anno komplett Mesa-t fordítottam Mint alá forrásból, hogy meglegyen a 25FPS a laptopomon Minecraftban. Szóval elhiheted, van némi ismeretségem arrafelé is, független attól, hogy idehaza Chakrázok. -
pengwin
addikt
Adj hozzá egy Padoka ppa-t és úgy biztos kezelni fogja!
&& (#2) Dr.FantastiK
Ragaszkodnak az LTE Ubuntuhoz, mert nagyon nincs emberük, erőforrásuk a rendszer önálló fejlsztésére, tesztelésére. Még a fő projekteknek számító Cinnamon, MATE és az Xapps is egyre komolyabb bajban vannak, mert a Mintnél nincs meg az erőforrás (és a tudás) a Wayland-re ültetésükhöz.
Rá vannak utalva a Canonical fejlesztéseire, ez van.A Cinnamont meg a MATE-t meg reméljük majd más megcsinálja nekik, mert ők belátható időn belül nem fogják tudni, viszont elég sok disztrón elérhetőek a népszerűségük miatt. Hátha akad valaki egy másik projektben aki hajlandó rá.
-
Dave™
nagyúr
Én az ugráló dolgokat kikapcsolom, ami nagyon bejön az ikonok, színek, meg úgy általában a testreszabhatóság.
Lacc: én ezt úgy oldottam volna meg, hogy modern, néhány évesnél nem régebbi processzor esetén. A felettem szólónak pedig azért nem jeleztem, mert nem bejegyzést írt róla, hanem hozzászólást. A hozzáértőket nyilván nem viszi félre ez a dolog, de egy laikus simán lesüti szomorúan a szemét, miután megnézte a laptopjának a leírását és azt találja, hogy kétmagos Intel processzor... Nem próbáltam, de szerintem simán megy a KDE 1GB rammal is, a szűz Manjaro 5-600MB-ot ha fogyaszt szerintem. Más kérdés mi értelme van 2017-ben egy gépnek 1GB rammal. Mondjuk HTPC-nek még úgy is elég ugye, a Kodi simán elfut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest