- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha be kell kapcsolni a funkciókat, akkor nem nekem való
huha, akkor az ezelőtti Chakrában hogy kerülted el telepítéskor a folyamatos kapcsolók kiválasztását?
Szóval elhiheted, van némi ismeretségem arrafelé is, független attól, hogy idehaza Chakrázok.
Ne szórakozz már, én nagyrészt már be tudom lőni, ki mihez ért a régi motorosok közül! Nem ment át, hogy csak baromkodok?
-
Volt már Mint idehaza, és a Debian leszármazott disztrókat se nagyon kell bemutatnod. Tudom, a nagymamának..... (nekünk 10 évig volt már idehaza autómata mosógép, mikor rákényszerültem, azt se tudtam, hogyan kell bekapcsolni, gondolom így lehetsz most te is Mint-tel)
Nem akartam én bemutatni, csak annyira feltételes módban mondtad, hogy lehet, hogy az is tudja ezt a funkciót! Szép lassan ismerkedj csak meg vele, nem szégyen az, ha nem értesz hozzá!
Direkt írtam funkciót most még egyszer, hátha erre írod a fapadosságot, mert a képen ugye csak látvány van, mert nincsenek bekapcsolva funkciók nagyon a Nemoban.
nuke7
Félig jól mondja a Kapitány, az Ubuntu Téma összefoglalójában benne van a Grafikus driverek frissítése fejezetnél a leírás a PPA használatáról.
-
Lehet a Cinnamon alatt is van ilyesmi, de azt még nem nagyon próbáltam.
Ezt tényleg egy Mint-es írás alatt akartad elsütni?
Egyszer már felmerült ez a dolog, lehet, hogy a KDE-sek fapadosnak gondolják a Cinnamont? Ha már Mint-et használsz melóban, jó lenne megismerkedned vele! Ha valami nem tiszta, csak szólj, nem mint ha én ismerném, de mindent meg lehet találni, ha az ember akarja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest