- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Én az ugráló dolgokat kikapcsolom, ami nagyon bejön az ikonok, színek, meg úgy általában a testreszabhatóság.
Lacc: én ezt úgy oldottam volna meg, hogy modern, néhány évesnél nem régebbi processzor esetén. A felettem szólónak pedig azért nem jeleztem, mert nem bejegyzést írt róla, hanem hozzászólást. A hozzáértőket nyilván nem viszi félre ez a dolog, de egy laikus simán lesüti szomorúan a szemét, miután megnézte a laptopjának a leírását és azt találja, hogy kétmagos Intel processzor... Nem próbáltam, de szerintem simán megy a KDE 1GB rammal is, a szűz Manjaro 5-600MB-ot ha fogyaszt szerintem. Más kérdés mi értelme van 2017-ben egy gépnek 1GB rammal. Mondjuk HTPC-nek még úgy is elég ugye, a Kodi simán elfut.
-
Dave™
nagyúr
Jó, de a szerző szerint kell a négymagos processzor. A J1900 négymagos, a kétmagos i3-7100 pedig 3x gyorsabb nála. Innentől semmi értelme ennek az ajánlásnak. A KDE Plasma 5.X pedig meglepően takarékos az erőforrásokkal, nem vagyok benne biztos hogy jogos a nehézsúlyú besorolás.
-
Dave™
nagyúr
Nem szeretnék kötözködni, de abszolút nem szükséges 4 magos processzor a megfelelő felhasználói élményhez, sőt. A lényeg annyi, hogy legyen modern, és ne a legalsó szériás ATOM sorozatból való (de igazából még azokkal is össze lehet hozni normális sebességet az említett környezetekkel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest