Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras707
csendes tag
válasz
soldier2 #667 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tok kérdés: vettem szilikon tokot de a gombokat elfedi és nyomhatatlan.. Azontanakodtam hogy snitcerrel kivágom nekem megfelelőre, csinált már valaki ilyet?
Aktív tok: http://shop.brando.com/Power-Jacket-with-cover-For-Sony-Xperia-Z-Ultra-4500mAh_p10103c1599d003.html Ha jól látom az a connector port kerül használatra, ami a zren is van, akkor ez most kompatibilis vele, cserében méretben nem illik rá igaz? Van hasonló zr-hez is? Mert elég tetszetős a kialakítás...
Pár app kérdés:
A "hideninja vpn" alkalmazásnak van bármi haszna amúgy vagy csak paranoia?
Az ilyen xperia ui-t lecserélem esetleg más felületre (http://mobilarena.hu/hir/alkalmazasbemutato_themer.html), akkor a sonys alkalmazások ugye ugyanúgy elérhetőek maradnak? -
-
andras707
csendes tag
válasz
soldier2 #645 üzenetére
Sziasztok! a Lenovo p780as telefonjának logoutos cikkében olvastam hogy van ilyen akksi töltés védője, meg akksi kalibrálója, ez kompatiblis lehet a sony zr-rel, vagy csak lenovo termékeken működhet?
Van értelme bármi akksi kalibrátor programnak? tud bármit is hozzáadni a hozzáadott teljesítményhez?
A sony stamina valóban jó cucc és két napot lightos nyüstöléssel valóban kibír a gép, 3órás gps használattal a stamina képes volt 25%os merítést okozni csupán, miközben ment a sportstracker progi.. de van még valami egyéb, energiaspóroló és akksi kímélő lehetőség?
Meg lehet valahogy kímélni az akksik életét? Gondolom azért a folyamatos töltés és kisütés nem tesz jót ezeknek az akksicelláknak...
-
eos30d
aktív tag
válasz
soldier2 #484 üzenetére
Abszolút nem értem a lényegét. Az enyém egy tom tailor beledugós bőr tokba van plüss belsővel , de olyan hajszálkarcos a fólia hogy csak na. ha hamarabb levette volna a cimbi a V-ről akkor mindenképp rakok rá fóliát. Mert ez egy vicc.
Én úgy gondolom ha nincs rajta a gyári fólia és odaviszed hogy helo, szar a kijelző, ők erre hivatkozva nem javítják gariba. Én erre irtam. Nem konkrétan jár garancia megvonással csak átvitt értelemben. Tehát simán ráfogják hogy biztos leesett és a fólia hiánya miatt hibásodott meg. Egyébként a ZR -re ,V-re nem vonatkozik semmiképp mivel nem forgalmazzál hivatalosan Magyarországon.
-
eos30d
aktív tag
válasz
soldier2 #471 üzenetére
Az ígért levél részlete mit a barátom kapott.
"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Xperia Ügyfélszolgálattal.
A kérdésével kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy a Sony Xperia™ V készülékeink kijelzőjén is védőfólia található, melynek eltávolítását a Sony Mobile semmiképp nem ajánlja. Amellett, hogy a fólia ellenállóbbá teszi a telefont a töréssel szemben, a Sony logó is ezen található néhány telefon esetében. Bár a védőfólia lehúzása nem jár automatikusan a gyártó garancia megvonásával, de amennyiben a készüléken olyan jellegű meghibásodás történik, mely részben vagy egészben a fólia eltávolításából eredeztethető, hivatalos szervizünk nem fogja tudni a gyártó garanciával rendelkező készülékeket jótállás keretei között javítani.
Fontos tudnia, hogy az eltávolított védőfólia pótlása a telefon kijelzőjének cseréjével lehetséges, önmagában a fóliát nem tudja szervizközpontunk pótolni a készüléken. Abban az esetben, ha ilyen okból cserélni kell a kijelzőt, ezt sem tudja garanciális keretek között szervizelni partnercégünk, tehát a felmerülő költségek Önt terhelik, melynek összegét hivatalos szervizünk állapítja meg.
Néhány esetben a Sony Xperia™ telefonok dobozában található egy másik fólia, mely szintén a kijelző védelmére szolgál. Fontos, hogy ezt ne az eredeti védőfólia helyett használja, hanem a felett."gratulálok sony.... fóliát a fóliára. Ekkora baromságot.....
Eme levél nem konkrétan a V típusra vonatkozik hanem minden ilyen fóliás sonyra
-
eos30d
aktív tag
válasz
soldier2 #471 üzenetére
Majd bemásolom a sony levelét amit a cimbinek írt a V-je kapcsán. Én csak leírtam. Ami a karcolásokat illeti, majd meglátod ha beszereznéd valaha is. Tokba tartom, ritkán használom ( Telefonálni Q10) akkor is csak net es víber, és tiszta karc az a puha fólia. De mondom csak a saját valós tapasztalataimat írtam. És én se értem hogy minek egy ilyen gagyi fólia az elvileg karcálló üvegre.
-
leslie_smith
aktív tag
válasz
soldier2 #429 üzenetére
Nekem bőven elég lenne még egy ideig csak ne járjon hamar úgy,mint a Snapdragon S3,hogy nem támogatják
A mini prom S2-jére is kín volt nAa-nak eszkábálni egy CAF 3.0.8-at és 3.4.45-öt
Ami kell a JB-hez
Tehát az S4 támogatottságától félek
Mert még a számomra legbrutálabb játéknak is elég a mini pro (BackStab) -
darkpower
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japánok újdonsága az igazi vízállóságot hozza el nekünk, víz alatti fényképezést tesz lehetővé, ráadásul mindezek mellett hardveres téren is az élen jár.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest