Hirdetés
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopepe
aktív tag
a
-
kopepe
aktív tag
Képet töltöttem volna fel. Nem megy. Szarakodik a mobilaréna.
[ Szerkesztve ]
-
kurta9999
tag
Szerintetek elvinné ez a telefon a 128GB-os SD kártyát? Megdöglött egy volt 64GB-om, azzal ment tökéletesen. Gondolkodok, hogy jó lenne venni egy nagyobbat, ami memóriakártyának és egyben USB-nek is megfelelne.
-
fcbarca
őstag
sziasztok.ZR-re honnan tudom letöleni a legfrissebb gyári szoftvert?és hogy kell feltenni?köszönöm a segítséget
-
vslac
csendes tag
Sziasztok!
szeretném visszaállítani lollipop-ról kitkat-ra a készüléket.
nem vagyok egy nagy telefonguru, így a segítségeteket szeretném kérni, hogy kell elkezdeni, milyen lépések vannak? esetleg tud valaki leírást adni hozzá?köszi
-
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Szerintetek merjek rendelni ETTŐL a sráctól? Eléggé kezdő még az e-bay-en... -
vslac
csendes tag
Van még egy év garim, azt nem akarnám elveszíteni -
kopepe
aktív tag
Ha már rootoltok meg minden akkor miért nem próbáljátok ki EZT ?
Minden funkció tökéletesen műkszik a vason
Az aksi másfél éves,és elmegy 2 napot.(netezés,zene,játék,és pár hívás.)
Ezt nagyon jól összerakták -
vslac
csendes tag
Raraktam lollit.. Megbantam.. Akksi 1,5 napot épphogy bír normál használat mellett + ami nagyon idegesítő, hogy a hangszoroja alig szól. Max hangeron alig hallom a vonal másik végén beszélőt, meg Max csenges hangerő esetén is elég gyenge a csorges. Valami orvosságot tudtok? :-)
-
Danndi
tag
Először OTA, majd flashtoollal is fel lett rakva a lolli, de valami mindig beakad, ami lezabálja az akksit, és folyamat forró telefon... Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez? Oké hogy média, de hogy lehet kiiktatni?
[ Szerkesztve ]
-
matthews
aktív tag
válasz
barabasr #1107 üzenetére
Reggel 6:20-kor vettem le a töltőről kétszer beszéltem vele kb. 4-4 percet és 66%-on van..... A Moto G 4G-m 32%-on van, 4 nap 12 óra 55 perc. Pedig azzal sokat beszélek. Kikapcsoltam a nevezett mikrofon zajszűrést, de még most is hallok némi alapzajt... Bár ez már korántsem zavaró. Egy problem kilőve. De hogy nem láttam én ezt a zajszűrést.... (Mert egy ökör vagyok... :-)))
[ Szerkesztve ]
-
barabasr
csendes tag
válasz
matthews #1105 üzenetére
Nekem nem szívja az aksit, minden tökéletes, normál használat mellett 3 naponta töltöm!
A video felvétel hangja is tökéletes mióta kikapcsoltam a mikrofon zajszűrést... ezt már megtettem elöző verziónál, ott is az okozta-okozza a problémát
(beállítások-hívás-mikrofon zajszűrése) -
Szl9
csendes tag
Sziasztok!
No sikerült felrakni ezt a 10.6.A.0.454-t. Most már csak rootolni kellene. Arra valami ötlet?
Köszi,
Szl -
matthews
aktív tag
Szívja az aksit mint az állat, a video hangjának problémáját ez sem oldotta meg.... Egy kupac szar szép köntösben...
-
barabasr
csendes tag
Én feltoltam rá otán... minden tökéletesen működik
-
Szl9
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom ezt a 10.6.A.0.454-t feldobni, de 1 pötty után újraindul a telefon és azt mondja, hogy sikertelen telepítés. Találkoztatok ilyennel? Megoldás?
Köszi
Szl -
Danndi
tag
Nekem lenne egy teló, amin lehetne tesztelni az 5.0-át, de OTA nem akartam feldobni. A romot meg nem tudom sehonnan letölteni...
-
kriszbacsi
csendes tag
A mai napon szólt a telefon, hogy megjött az Android 5.0 a 10.6.A.0.454 számú frissítésben.
Valaki feltette már? -
Bucsi13
tag
Látom nincs itt túl nagy forgalom, de azért bekopogok
Hali!
sagvari kollégaés néhány Szt. Istvánjóvoltából tulajdonosa lettem egy ZR-nek. xenius9-féle CM12.1 alatt nagyon meg vagyok vele elégedve. -
kopepe
aktív tag
Tapadókorongot pedig a százforintos boltban vettem,alighanem 40 kőkemény forintért
Konyharuha fogas címszó alatt
Hogy adnak-e az alkatrészhez szerszámot,az ne befolyásoljon !
Körülnézel otthon,vagy a tágabb környezetedben,és rájössz,hogy ez is van,meg az is van
Szóval ezért ne adjál ki több pénzt ! -
kopepe
aktív tag
Ja a ragacs külön van:RAGACS (adhesive=ragasztó)
Ez a legolcsóbb: LCD+DIGITIZER
A linkelt videót,oda vissza megnéztem hatszor én is,és elvileg gyári termék helyett utángyártottat kaptam!
(nézd a szalagkábel színét,matricáját stb.)
Éppen ezért fizettem több pénzt,hogy "ha már megveszem,akkor legyen gyári".És kaptam 1 utángyártottat(pedig a képen gyári volt),de teszem hozzá...!!!...tökéletesen működik.!!!
Most 16350 forintból megúszod,és marad 4 ragacsod,amit el is adhatsz akár.
Félre ne érts,nem akarlak rábeszélni,csak tájékoztatlak a dolgokról.
Én egy ragacsot vettem 3200ft-ért ebayon[ Szerkesztve ]
-
kopepe
aktív tag
A kijelző egybe van ragasztva az érintővel,és valszinü,hogy a te gondodat is a csere oldja meg.
Én nemrég cseréltem ki,mert önállóan végighasadt,de előtte körbetelefonáltam a fél országot,és olyan összegeket mondtak amennyiért majdnem kapok egy használt ZR-t.
Ebay-ről rendeltem,ragasztóval 22000 forintból megállt,de már olcsóbbak,most kb 15 ezerből meglenne.
A kicserélése pedig nem igényel szaktudást.
Nézd meg a videókat a youtube-on.
A szervizek anyagi okokból felejtősek sajna[ Szerkesztve ]
-
Szl9
csendes tag
Sziasztok!
Az érintő képernyő a jobb felső sarokba kb. egy ujjnyi területen nem érzékel. Hol érdemes ezt javíttatni megfizethető áron?
Köszi
Szl -
GeryFlash
veterán
Nagyon köszi
Feltettem a kérdést a külföldös rendelős topikban is, hihetetlen, hogy ott ment a szarakodás, hogy nem lehet már kapni és vegyek inkább faca óccó kínai telefont...
Szerintem jövő héten meg is rendelem5.0-ról tudni valamit, 2015.ben mikor jön kb? A legújabb gyári szoftverrel van most akku probléma?
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Tudnátok segíteni, hol tudnék venni ZR-t?
Amiért ezt veszem és nem mást:
- megkapja a Lollipopot
- 5" alatti kijelző
- 2 Gb RAM
- cserélhető akksi (Sony lesz*phat a fillérb*szó z1c-z3c egybeépített megoldásaival... és nem, nem a vízállóság miatt, az E3 is így lett kiadva)Sajnos Magyarországon SEHOL nem lehet már venni újonnan, ezért nézegettem külföldi oldalakat. Alliexpressen 180 dollártól egészen 340 dollárig vannak, Amazozonon 300 dollártól kezdődik. Nem tudom, valaki tudna mondani egy megbízható boltot, ahol biztosan nem felújított klón stb változatot nyomnak a kezembe és legalább 1 év valamilyen garit adnak rá? Esetleg Ebay?
A másik kérdésem az lenne, hogy milyen vámok vonatkoznak ilyenkor a termékre?
Kösz[ Szerkesztve ]
-
matthews
aktív tag
Hali!
Látom megkapja ez is a Lollipop-ot!
Hehe.... Csak nem volt olyan rossz vétel...
[ Szerkesztve ]
-
kopepe
aktív tag
válasz
soultrapp #1081 üzenetére
Gyári op-nak tűnik eléggé,a rootolás nem hiszem,hogy probléma lehet.
Max az új op felrakása után újra kell rootolni,mert eltűnik.
Felraksz 1 root explorer-t,és ha a belső memória/system/app mappába beenged,akkor rootolt.(ami nem baj)
Egyébként a gyári frissítésekkel sok típusnál hiba van,olvastam más fórumokon,hogy valakinek csak a szerviz segített,panelcserével persze garanciában.Én tegnap dél óta használok főzött 4.4.4-et,elötte 4.4.3-at.
A gyári rom soha nem nyújt annyit,mint 1 unoffical (főzött) rom -
soultrapp
senior tag
Helló!
mai nap én is tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek, de jelzett egyből, hogy van 4.4.4 frissítés amit le is tölt, de sikertelen telepítést ír ki.
ez miért lehet?
jelenleg a 4.4.2van fent.
azt honnan tudom meg,hogy rootolt e a telo?
antutu azt írja,hogy igen.lehet ezért nem megy fel a frissítés?? -
kriszbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Nálunk a menyasszonyomnak van ilyen telefonja. Amikor megvettük, egyből frissítettem a mostani rom-ig, ezért nem tudom, hogy ha most frissítem az új firmware-re, akkor minden telepített program törlődni fog?
Illetve, aki feltette már: megoldja a frissítés az akku problémákat? (A fentebb linkelt leírások szerint igen, de engem gyakorlati tapasztalat érdekelne.)Köszi előre is a választ!
-
darkpower
aktív tag
-
Szl9
csendes tag
Sziasztok!
Most viszont, hogy sikerült visszavarázsolni a 10.5.1.A.0.283-at, nagyon fontos lenne számomra rootolni. Erre tud valaki valami működő módszert? (ZR, C5503)
Köszi,
Szl -
Szl9
csendes tag
Sziasztok!
A telefonomon a 10.5.1.A.0.283-as kernel volt, és Flashtool-al próbáltam visszarakni a 10.5.A.0.230-as kernelt, mert csak ahhoz van root. Látszólag vissza is rakta, de az eredmény, hogy nem indul a telefonom. A kezdő rezgés megvan, de onnantól se kép se hang.
Ötlet?
Köszi,
Szl -
matthews
aktív tag
Nekem már felajánlotta a frissítést... Bár én már nem ezzel dolgozom... Az asszonynak adtam.
-
darkpower
aktív tag
Na nekem be is futott az OTA frissítés
mondjuk a root miatt nem fogom felrakni egyből
-
darkpower
aktív tag
Na lassan csak lesz valami
-
kopepe
aktív tag
Jön valami
-
ChoppR
tag
Mivel egy hamar nem fogok a végére érni ennek a fogyasztóvédelmi mizériának, ezért úgy döntöttem vásárolok egy új készüléket, mert a most használt X10 mini pro-m már nagyon a végét járja, és készenléti állapotban is max 1 napot bír. Telenornál kaptam kedvezményt, mint meglévő előfizető, így 83 ezer Ft-ért vásároltam egy Z1 Compact-ot. Ha esetleg lenne valami fejlemény, majd jelzek. Sziasztok!
-
ChoppR
tag
Sziasztok!
Másfél hónap után ma felhívtak az XXLGSM-től, hogy megjött a szakvélemény a telefonom beázásáról, és nem adnak rá garit, mert azt hozták ki, hogy az én hibám volt. 20 cm-rel volt a víz felszíne alatt, és az is max 10 mp-ig. A beázáskor ráadásul videót is készítettem, szóval ezt nem fogadom el. Most visszahozatom, aztán utána jöhet a fogyasztóvédelem, mert nincs igazán ínyemre évente 120 ezer Ft-ot telefonra költeni, és mivel tudom, hogy nem hibáztam, ezért futok velük is egy kört.
-
kacsa04
csendes tag
Helló!
Nem tud arról valaki infót, hogy a Sony tervezi-e erre az android 5.0-t kiadni?
-
tiberio
újonc
Sziasztok! Én kb két hete vettem a telefont a partnero gsm-nél, ahol azt mondták, hogy ne nagyon erőltessem ezt a vízálló dolgot. Viszont láttam a neten videókat, ahol a teló simán kibírta a víz alatt, úgyhogy úgy döntöttem, kipróbálom! Tegnap bementem vele a medencébe a strandon, legalább 1-1,5 órát töltöttem a vízben összességében, miközben a teló a fürdőgatyám zsebében volt. Semmi baja nem lett, azt leszámítva, hogy a kis hangszóró egy darabig "visszafojtva" szól zenehallgatáskor, de este levettem a hátlapot, pár vízcsepp volt a telóban, kitöröltem és már minden tökéletes ismét! A képernyő nem ázott meg és teljesen jól bírta a kiképzést. Személyes tapasztalat, de lehet, hogy nekem szerencsém van a telóval! Egyébként maximálisan meg vagyok vele elégedve, igazából a kamera teljesítménye lehetne kicsit jobb, attól többet várta, de én 81-ért vettem, ezért a pénzért max s4 minit lehet venni, azt meg simán alázza mindenben! Úgyhogy szerintem tökéletes teló, főleg hogy még ritka is ráadásul!
-
jagertibi
aktív tag
Én is megvagyok elégedve vele, heti egyszer elmosom, mondjuk nem nyitogatok rajta semmit (dokkolóba tölt) teszi a dolgát ahogy kell.
-
vslac
csendes tag
Én meg vagyok elégedve a kicsivel :-) szuperál ahogy kell, már az oldalgomb sem szaraxik :-D
-
knuckle
aktív tag
én eddig majd egy év alatt 1 szer mostam meg a telót, de nem lett semmi baja hála istennek. azt is csak azért mostam meg, mert öcsém kutyája óvatos tüsszentéssel telibe vágta némi cumóval
öcsém meg törölgette egy jó fél órán át az ájfosát -
dionaea
őstag
Igen pont ezért szemezgettem vele én is de elbizonytalanított pár dolog. Pl óránál 2 évente tömítés csere és azt tudjuk hogy az össze van rakva nem mozog stb Telefonnál leveszi az ember a hátlapoot töltő csati stb stb.
Egy ismerősöm vett egy caterpillar okos telót. ilyen védelem olyan védelem stb le eset az asztalról és nyekk erre a szerviz nem akarja gariba cserélni ilyen olyan okokra hívakozva. 4 hónapos teló.
-
ChoppR
tag
válasz
dionaea #1050 üzenetére
Hát de ebben a mobilban nekem pont ez volt a lényeg, hogy legyen már kicsit több, mint a többi. Hívtam ma a szervizet. Azt mondták, hogy első körben azt fogják vizsgálni, hogy ki hibázott. Na kíváncsi leszek. Az biztos, hogy nem fogok egy fillért sem fizetni még a plusz alkatrészekért, mert tudom, hogy minden a helyén volt. Még ellenőriztem is a nagy csobbanás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
ChoppR
tag
"Sony Xperia ZR - ugrás a medencébe" - Tegnap beugrottam vele. Olyan szinten beázott, hogy elment a kép, és a kijelzője alatt még mindig foltos. Hagytam kiszáradni a készüléket, és már be lehet kapcsolni, de tölteni nem engedi magát. Tavaly augusztus 11.-én vettem 1 év garival. Holnap küldöm vissza. Tavaly ősszel már egyszer kellett szervizelni, mert tönkre ment 1 hónap után a hangszóró. Azóta nem próbáltam ki vízben, de ezek szerint nem rakták össze megfelelően. Akkor az a kis hangszórós móka majdnem másfél hónapig tartott, mert külföldről hozatták az alkatrészt, mert ugye itthon nem gyártják a készüléket. Hát szomorú vagyok. X10 mini pro újra használatban.
[ Szerkesztve ]
-
darkpower
aktív tag
válasz
Partyface007 #1045 üzenetére
Nem feltétlen fog, a play service-re fogták a gyors merülést, abból pont ma jött ki egy újabb verzió, lehet az is megoldja a problémát
-
knuckle
aktív tag
válasz
Partyface007 #1045 üzenetére
ezzel jelentkezik
majd nemsoka lesz a .233 as vegu, majd elmeletileg megoldja
de lehet mar rogton a 4.4.4 et kapja meg ez is. -
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Android version: Google Android 4.4 (Kitkat)
Latest available software: 10.5.A.0.230
Release started: 2014-05-27
ezzel a verzióval is jelentkezik a gyors merülés?
kösui előre is
-
vslac
csendes tag
Bakker.. Néha nem reagál a képernyő a feloldó gombra (napi1 -2).. Másnál is volt már? Szoftver vagy inkább hardver ha bibi van? Köszi ;-)
-
darkpower
aktív tag
Hali!
Van valaki, aki kicsit elmerült a rom flashelés témakörében? flashtool-al felrakhatok egy kitkat-et a 4.3ra függetlenül a cust.no.-tól? Ez nem jelentene semmit gari tekintetében, nem?
-
dionaea
őstag
basszus úgy gondolom ez lesz az ARC s utódja. Imádom az arc S t de már kezd lassú lenni. sztem egy ilyen nekem ismét 3 évet kitart. Na most végig nyálazom a fórumot.
-
Deutsch8989
csendes tag
Sziasztok. Megválok a tavaly szeptemberben vásárolt Sony xperia zr készülékemtől.a telefonon egyedül a bal felső sarkán van apró karcolás illetve egy apró a kijelző fólián.sajnos a gyári fülessel nem tudok szolgálni viszont tudok hozzá dokkolót adni és a gyári töltőt a dobozzal.akit érdekel írjon privátban
-
kopepe
aktív tag
Minden nagyképűség,egoizmus,meg ilyesmi nélkül drukkolok a gyári oprendszert használóknak,hogy stabilizálódjon a helyzet !!! Komolyan !!
Főzött rom-on sem megy a teló 4-5 napot (persze),de két nap a minimum,úgy,hogy megy a wifi,mobilnet(attól függően,hol mit talál),weboldalakat nézek kb óránként ,napi 20-30 perc telefonálás,a szókereső játék sokszor megy (tudom az nem sokat eszik),fél-egy óra zenehallgatás(fülhallgatóval!),email hegyek,pár fotó,kábé ennyi.
Én is le tudom alázni az aksit egy nap alatt,de az a mindent bele kategória ....
Ha lesz erre a telóra olyan gyári OP,ami fasza lesz,fel is raknám!
Elhiszem,hogy féltitek a garit,én sem vettem olcsón a kütyüt,és!,FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK,senkit nem akarok rábeszélni,de ez a negyedik androidos telefonom(tudom nem is sok),de a gyári oprendszer soha nem nyújtott annyit,mint egy CYANOGEN MODE !
Legutóbb Motorola DEFY-ről(két évig nyúztam) váltottam erre,amit úgy erőszakoltam meg szoftveresen,ahogy akartam!
Ezzel sem lesz másképp,és nem a folyamatos elégedetlenség hajt előre,hanem ha haladhatok előre,akkor miért ne?Ha kipróbálhatok 1 újat,megteszem,és ha nem tetszik,bármikor visszatérhetek,akár az alapokhoz is. ("féltitek a garit" megértem!)
Most 4.4.3 van fent,de a neten lehet olvasni az android 5.0-ról,amit hivatalosan tuti nem kap meg a ZR,de amint megjelenik,és üzemképes lesz a ZR-en,felrakom!Most sok embert felajzottam,és sok ember ellenszenvét is kivívtam(remélem tévedek),de azt vegyétek figyelembe,hogy ez egy magánvélemény
Csákány -
kacsa04
csendes tag
válasz
knuckle #1034 üzenetére
Na ez jó hír, mert igen csak tetszik a masina!
Arról van hír, hogy ezt mikor is adják ki hivatalosan? A gari vesztés miatt nem igazán mernék nem hivatalos(főzött) rom-ot használni...
Pontosan miket is kell kikapcsolni, addíg is, hogy ez megoldódjon?
Esetleg valaki, vett innen mostanában a Partnérő GSM-ben ZR-t, és meg tudná mondani, hogy mivel van telepítve gyárilag? -
kacsa04
csendes tag
Helló!
Most akarok ZR-t venni, csak nem tudom, hogy megéri-e..
Olvasgatom, hogy vannak gondok a frissítésekkel, márpedig valószínűleg én is a legújabb szoftware-el kapom majd meg, vagy akarnám használni.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri ilyet vennem, vagy keressek olyan modelt, aminél nincsenek ilyen gondok. Hányatóknál jelentkezett probléma a hivatalos frissítések kapcsán? Várható, (van ígéret a Sony-tól) hogy megoldódnak a gondok? -
vslac
csendes tag
automatikus híváselutasító sms bibivel találkozott valaki? tegnap kétszer is volt olyan, hogy hívtak, zsebembe volt és küldött magától a kicsi sms-t...
a képernyő feloldás nálatok mennyire gyors?köszi
-
knuckle
aktív tag
jó neked
-
kopepe
aktív tag
Most szedem a legfrissebbet.
Holnap rátolom a vasra. -
-
darkpower
aktív tag
Nektek pár nap után beállt az új rendszer fogyasztása igaz?
pár nap megvolt, de nálam még mindig durva. 5 óra alatt -30% készenlétben. ennek 92% google szolgáltatások :s -
matthews
aktív tag
válasz
knuckle #1012 üzenetére
Nem tudom miért.
Persze amúgy nekem is tökéletes telefon, mert mindent tud amit a nagyok, de csak azért zavar mert ha hirtelen valamit fel akarnék venni, akkor egy viszonylag jó képet produkáló cucc bejön ezzel a szar hanggal... És régebben mindig elfelejtettem,, és aztán jutott eszembe miután felvette, hogy hahó ez basszus fos...
És én igenis arra gondoltam, ha már veszek egy telefont akkor olyat veszek ami víz alatt is működik, meg akkor a pénzemért normális kamerát kapok, és viszonylagos törődést, nem azt, hogy sajnos a telefonját nem forgalmazzuk Magyarországon ezért nem tudunk segíteni.
De sajna máshol is ez a helyzet, Indiától kezdve Dél-Amerikáig mindenhol vannak esetek és őket sem segítik, pedig néhol hivatalos forgalmazás van.
Az a gáz, hogy annyira nem értek a telefonokhoz, meg annyira nem tudok angolul, hogy belevágjak magam egy teljes legyalulásba, meg root, meg ilyenek...
Már régen kísérletezgetnék ha mernék. Csak sehol nincs egy magyar aki csinálta volna és elmagyarázná....[ Szerkesztve ]
-
knuckle
aktív tag
válasz
matthews #1011 üzenetére
de vajon akkor a 4.1.2-vel miért volt jó?
és az összes többi azt követő verzióban sz@r...
valami nem kóser így ezzel, de mondjuk nekem még az a szerencsém, hogy én igen ritkán videózok, nekem a fénykép a fontos, és a többi tudása, amely nem kevés.
de azért ha már egyszer jó volt, miért nem lehet a frissítést követően is jó? -
matthews
aktív tag
Ez a buzi hang a videofelvétel alatt nem javult meg. Ugyanolyan szar. Már beszéltem egy csomó emberrel a világban és annyian írtak nekik emiatt és basznak kijavítani...
-
gaucho
tag
Kilőttem a Google helyszolgáltatást és ugyanúgy rohadtul merül és melegszik a hátlap!
-
Kobak 27
tag
válasz
matthews #990 üzenetére
Amikor felraktam a KitKatet az tűnt fel, hogy rettentően merül a telefon. Semmi használat mellett is esett 2 óra alatt 20%-ot az aksi. Melegedett, és állandóan pörgött 3 mag a 4-ből. 4 óra alatt majdnem lemerült úgy, hogy nem is használtam. Elkezdtem nézni, hogy mi fogyaszt ennyit, erre kiírja, hogy az össz fogyasztás 80%át a google play használta. Elkezdtem lelőni, majd kiderült, hogy valami google hely alapú szolgáltatás, ami talán segítene megtalálni a telefont, de kell neki gps meg mobilnet. Mivel bekem egyik sincs bekapcsolva ezért rendkívül hasznos. Google tartózkodási hely, ez a pontos neve. Na, mióta teljesen kilőttem, feltöltöttem éjjel a telefont, használtam sokat, és most 60%nál tartok. Érdemes megnézni, ha ilyet tapasztaltok.
-
darkpower
aktív tag
Nem vettétek észre, hogy feléledés után lassabban csatlakozik vissza a wifi-re kitkat óta?
-
darkpower
aktív tag
Na nekem is felmászott a kitkat. Igaz ez egy rootolt verzió
kiváncsi leszek, hogyan teljesít majd a következő napokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japánok újdonsága az igazi vízállóságot hozza el nekünk, víz alatti fényképezést tesz lehetővé, ráadásul mindezek mellett hardveres téren is az élen jár.
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest