Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Nagyon köszi
Feltettem a kérdést a külföldös rendelős topikban is, hihetetlen, hogy ott ment a szarakodás, hogy nem lehet már kapni és vegyek inkább faca óccó kínai telefont...
Szerintem jövő héten meg is rendelem5.0-ról tudni valamit, 2015.ben mikor jön kb? A legújabb gyári szoftverrel van most akku probléma?
-
-
knuckle
aktív tag
nekem már eszembe sem jut eladni, annyira megszerettem, és még mindig tökéletes
most először kapott vizet is, és minden rendben van.
igaz a szokásos gondok, mint a zörej a videónál nálam is van, de nem vészes, na meg amúgy sem nagyon videózok
viszont az akksim az teljesen jó, pedig gps, zene, sok beszélgetés játszik, de egy egész napot még extrém használat mellett is kényelmesen kibír :Ö -
knuckle
aktív tag
ha meg 3 hónapos akkor inkább gariba add be, de most vigyázni kell a szervízzel, mert pl unokatesóm xperia S telóját adtuk be, azt ki is cserélték a kijelzőt, ahogy kell, csak elfeledtek némi fóliát és ezt azt levenni amit le kellett volna, és úgy kaptuk vissza...
aztán mondtuk hogy hé,hát ez micsoda...? ez így nem okés...
hívták a szerelőt, és már szedte is szét ismét a telót... -
kelly416
veterán
Nem tudom, mi bajod van vele, nekem tökéletesen megfelel a vízállóságot és a kamerát leszámítva. Nem igazán játszom vele, így 6napos üzemidőt produkál, ami eddig utolérhetetlen nálam. De nem csak ez, hanem nagyon sok egyéb tulajdonsága is eszméletlen jóvá teszi.
Mindegy, szerencsére nem vagyunk egyformák. -
kelly416
veterán
Köszönöm, hogy összefoglaltad. Az első kamerát még szerintem soha semmilyen készüléken nem használtam, gyanítom, jó ideig nem is fogom, úgyhogy felőlem ha lespórolták volna, akkor is ugyanannyit érne, mint most.
Legfeljebb csengetni szokott, meg üzenetet jelezni. Ébreszteni évente ha egyszer, akkor sokat mondok, játék csak olyan van most is fent, aminek nincs hangja (vagy ha van, kit érdekel, ha nem szól). Glowpuzle, malom és társai. Biztos jó lesz az nekem is úgy, ahogy van.
A kijelző meg nálam is plusz pont, nem mínusz. Úgysem látom normál távolságból az eltérést, tehát ahogy Te mondod, legalább kevesebbet kell számolni a vasnak.
Még egyszer köszönöm. Keresgélek tovább, hátha akad valami jó kis üzlet, mire elkel a Moto G.
-
darkpower
aktív tag
Most 150k a compact, 2 év gyári garival. Barátságosabb, mint az eddigi ajánlatok.
Nekem is az a bajom, hogy nem sokkal jobb, mint a zr, lehet nem érné meg.
Fényképezni nem is szoktam mondjukTablet Z esetén a 4.2.2 még tabletes UI-t kapott, aztán a 4.3 átváltott a telefonos szisztémára, csak nagyban, ha jól tudom. És még sok apróbb bugot is hozott, szóval ők rendesen megszívták szerintem...
Az új frissítés se javít mindent, a UI meg maradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japánok újdonsága az igazi vízállóságot hozza el nekünk, víz alatti fényképezést tesz lehetővé, ráadásul mindezek mellett hardveres téren is az élen jár.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest