Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
válasz
MuzikJunkie #49 üzenetére
Szia, a számból vetted ki a szót. Kezdettől fogva figyelem a ZR fórumot, mert nagyon erősen gondolkodom a vételen, pedig (szerintem) jó telefont cserélnék le, egy Nokia PV 808-ast (a fiamé lesz) mert a ZR az első olyan androidos telefon, amely az összes tulajdonsága alapján (kijelző mérete, hardver, extrák, nem rossz kamera, stb.) komolyan tetszik.
De.
Az egyik fontos tulajdonsága éppen a vízállóság lenne, mert 1,5 m és 30 perc az elméletileg teljes értékű vízállóságot takar egy strandolós akcióban, vagy mondjuk zuhogó esőben való videózásnál.
El nem tudom képzelni egyébként, hogy mi értelme lenne a gyárnak 1,5 m-es vízállóságot ígérni a reklámban és a honlapján, ha a garancialevélen azonnal kizárja a beázásból eredő felelősségét. Ha így lenne (sanszos) akkor mi értelme van az ilyen telefont megvenni, mert amiért megvetted arra nem használhatod, mert különben van egy garancia nélküli telefonod, amit beázás esetén dobhatsz a kukába, mert jó eséllyel nem érné meg javítani. És ez így a 100ezres vételár ablakon való kidobását jelentené. Ha lenne gyári garancia, akkor még meg lehetne kóstolni a gyártót egy konkrét beázás kapcsán (szerintem annak ellenére, hogy kizárták a felelősségüket) de bolti garancia esetén (értéke gyakorlatilag nulla, sajnos 2 telefon esetén is tudom, olyan telefonnál is vízártalmat mondtak, ahol 100 %-hogy nem volt beázás, mert a vételkor megvett szilikon tokból gyakorlatilag ki sem vettem, esőben sem vettem elő a telefont) ennek az esélye hasonlóan kevés lenne.
Szóval lenne itt egy telefon, amelyet megvennék a vízállósága okán felbuzdulva, de nem merem.
Fura egy helyzet állt elő szerintem konkrétan a ZR ügyében.
Akinek már van ZR-je, megköszönném, ha beírná ide a strandolási részt a garancia papírból.
Üdv. Langsam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japánok újdonsága az igazi vízállóságot hozza el nekünk, víz alatti fényképezést tesz lehetővé, ráadásul mindezek mellett hardveres téren is az élen jár.
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest