- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
Nekem így jött be alig találtam meg mert mindenhol a 8-as windows-é van fent: Gépház/Frissítés és helyreállítás/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás- újraindítás. Ez után kijelentkezik, behoz egy csempés felületet: Hibaelhárítás/Speciális lehetőségek/Indítási beállítások/újraindít.
Na nekem a titkosítás miatt itt akadt meg, de nálad ezek szerint nincs, ha mégse korábban leírtam mi a módja
Ezek után pedig bejön a választó képernyő, itt a 7-es gombot nyomd meg és bekapcsol a gép.
Nekem 32 bites winem van, de gondolom 64-esen is így kéne mennie. -
törölt tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
ha vindowsban kikapcsolod az aláírás ellenőrzést, akkor újraindítás után már elvileg nem fogja ellenőrizni meghajtó telepítésekor,meg én úgy tudom hogy a 8.1-ben már nincs rendszerindítási menü, vagy normál vagy F5 csökkentett mód.... win7nél bios indulás után nyomgatva az F8-at ott bejön, de szerintem Win8.1-nél ez a menü már szerintem nincs :/
ha az előző nem vált be próbáld ezt [link] automatikusan ezekkel a beállításokkal fog indulni a 8.1 . ha így se fogadja el a drivert akkor valószínű nem kompatibilis a rendszerrel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest