Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
Nekem így jött be alig találtam meg mert mindenhol a 8-as windows-é van fent: Gépház/Frissítés és helyreállítás/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás- újraindítás. Ez után kijelentkezik, behoz egy csempés felületet: Hibaelhárítás/Speciális lehetőségek/Indítási beállítások/újraindít.
Na nekem a titkosítás miatt itt akadt meg, de nálad ezek szerint nincs, ha mégse korábban leírtam mi a módja
Ezek után pedig bejön a választó képernyő, itt a 7-es gombot nyomd meg és bekapcsol a gép.
Nekem 32 bites winem van, de gondolom 64-esen is így kéne mennie. -
törölt tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
ha vindowsban kikapcsolod az aláírás ellenőrzést, akkor újraindítás után már elvileg nem fogja ellenőrizni meghajtó telepítésekor,meg én úgy tudom hogy a 8.1-ben már nincs rendszerindítási menü, vagy normál vagy F5 csökkentett mód.... win7nél bios indulás után nyomgatva az F8-at ott bejön, de szerintem Win8.1-nél ez a menü már szerintem nincs :/
ha az előző nem vált be próbáld ezt [link] automatikusan ezekkel a beállításokkal fog indulni a 8.1 . ha így se fogadja el a drivert akkor valószínű nem kompatibilis a rendszerrel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest