- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
coyote66 #13176 üzenetére
Szia.1. Sony Xperia Z
2. Samsung Galaxy S3
3. Samsung Galaxy S3 LTE
Az S3 LTE még az S3-hoz képest is elmaradásban van, hiába a 2GB RAM. Antutu-ban (én sem hiszek a szintetikus tesztekben de neked hátha mérvadó) kb 2-3ezer ponttal csinál kevesebbet az LTE verzió. Kijelzőben kinek mi tetszik, számomra a Z jobb, ezért is vettem ezt és nem AMOLED-et. Az csak HD, ez meg FullHD, bár a HD-s kijelző is szép a 4,8"-on (ha jól tudom annyi). Sebességben mind a kettő király (bár Z-ben erősebb hardver van, grafikus része odab@sz), nincs lag vagy egyéb probléma. Aksiban talán egy kicsit jobb az S3 köszönhetően a HD-s kijelzőnek de azért a Z sem rossz a nálam standard 2 napjával. Kamera képe szerintem pariban van, bár én a Z felé hajlok, egyetlen helyen jobb az S3 az a makró fotók mivel azt vettük észre hogy neki nem kell akkora fókusztávolság.
Én Z-t venném arra lesz KitKat is (S3-ra is lesz valószínűleg de nem biztos). Egyik idei (Z) másik tavalyi (S3). Z mellett szól még a vízállóság, én mielőtt nem volt ilyen telefonom nem hiányoltam, de mióta van azóta fürdés közben is szólhat a zene ami nekem nagyon tetszik, jól ellehet lazulni (csak úgy telik az idő), pluszban esőben sem féltem.Egy kollegát idéztem,de nekem is ez a véleményem,szóval nem rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest