Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• laszlolczka

őstag

válasz coyote66 #13176 üzenetére

Szia.1. Sony Xperia Z
    2. Samsung Galaxy S3
    3. Samsung Galaxy S3 LTE
    Az S3 LTE még az S3-hoz képest is elmaradásban van, hiába a 2GB RAM. Antutu-ban (én sem hiszek a szintetikus tesztekben de neked hátha mérvadó) kb 2-3ezer ponttal csinál kevesebbet az LTE verzió. Kijelzőben kinek mi tetszik, számomra a Z jobb, ezért is vettem ezt és nem AMOLED-et. Az csak HD, ez meg FullHD, bár a HD-s kijelző is szép a 4,8"-on (ha jól tudom annyi). Sebességben mind a kettő király (bár Z-ben erősebb hardver van, grafikus része odab@sz), nincs lag vagy egyéb probléma. Aksiban talán egy kicsit jobb az S3 köszönhetően a HD-s kijelzőnek de azért a Z sem rossz a nálam standard 2 napjával. Kamera képe szerintem pariban van, bár én a Z felé hajlok, egyetlen helyen jobb az S3 az a makró fotók mivel azt vettük észre hogy neki nem kell akkora fókusztávolság.
    Én Z-t venném arra lesz KitKat is (S3-ra is lesz valószínűleg de nem biztos). Egyik idei (Z) másik tavalyi (S3). Z mellett szól még a vízállóság, én mielőtt nem volt ilyen telefonom nem hiányoltam, de mióta van azóta fürdés közben is szólhat a zene ami nekem nagyon tetszik, jól ellehet lazulni (csak úgy telik az idő), pluszban esőben sem féltem.Egy kollegát idéztem,de nekem is ez a véleményem,szóval nem rossz vétel.

Új hozzászólás Aktív témák