- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
harry3 #25116 üzenetére
mivel telekomos a teló, a szolgáltató romja van fent, az lehet hogy a szolgáltató maga ba**ott el valamit? mert ma találkoztam egy emberrel akinek szint úgy z-je van, megkértem mutasson egy nem túl személyes képet, hát az állam leesett, maxra nagyítva tű éles volt a kép, semmi szemcse nem volt benne! most azt tervezem hogy felteszem a CE1 romot hogy azzal milyen lesz, sajnos a telekom hajlamos elba**ni a saját romját
-
törölt tag
válasz
#03372544 #25099 üzenetére
akku üzemidő növelés miatt, mivel fut a háttérben, eszi a proci időt,memóriát ...mióta le van tiltva jobban bírja az aksi....
amúgy az normális hogy gyenge fényviszonyok mellett automata üzemben és vakuval a kamera fakó és homályos képet készít, de normál módban 13 megapixel 4:3-as beállításban is?
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25084 üzenetére
meg van a bootlopp oka
bocsánat de nem az hibája miatt
a Google Location Service letiltása mellett a frameworks könyvtárból ki kell törölni 1 fájlt, na azt nem szabad
a Z-nél, az U-nál még működött ez hiba nélkül
refleash megoldotta a gondot factory reset nélkül kell csinálni és minden adat megmarad
de újra kell rootolni
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25095 üzenetére
ezt én is tudom, mert a függőkön nincs fastboot mode
-
törölt tag
facca
bootloopos lett szegény z-m
de legalább tudom mitől
ettöl a hulladék apptól! most lakhatom vissza újra
-
törölt tag
válasz
harry3 #25064 üzenetére
tudod vizes és nagyon párás helyen melózok és ez tűnt a legoptimálisabb készüléknek
meghát sok mindent kaptam mellé alacsony áron
a teló még garis, 4 tok, full doboz gyári minden,fóliás. tán baj hogy ezt a telót választottam ? most csalódtál bennem ?
ujjobbagya: az sd kártyás dolgot megoldottam
most már kezeli az app rendesen
de az igaz hogy szemétség a google-tól ez a húzás
-
törölt tag
válasz
Balazska15 #25081 üzenetére
ez jó kérdés, ha az indikátoraid fehérek akkor elképzelhető hogy orvosolhatják gariba egy kijelző cserével, a kamera appról annyit hogy próbáld meg a beállítások/alkalmazások-on belül a kamera adatait törölni(általában egy a hasonló hibákat orvosolja), restart, hogy utána is csinálja-e,akkor egy gyári vissza, ha úgy is csinálja akkor egy sw reflash-t is megpróbálhatnál, ha ugyan az, akkor mindenképpen érdeklődj a szervizben...bár ezzel a szerviz úgy ias azt fogja csinálni hogy újratölti a sw-t...mivel a kamera modul jó mert zárképernyőről megy
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25078 üzenetére
meg feltettem csak a kernel flash fájlokat is csak rootoláshoz, kipucoltam, csak a roothoz szükséges kernel fájlai vannak benne
így nem kell pipálgatni semmit
csak flashtoolban 4.4.2 kernel kiválaszt,flash,lehúz,bekapcs,root,kikapcs,4.4.4 kernel kiválaszt,flash,lehúz,bekapcs,playről letölt supersu,frissít, van root már! örül
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25074 üzenetére
nekem maga a hosts file annyi, nem a progi
-
törölt tag
egyenlőre elég nekem az huszon valahány megás hosts fájl is
jó persze ha van kéznél egy ilyen app úgy könnyebb mert nem kell másolgatnia az embernek
mivel a GE rendszereket szedtem csxak le root után kicsit kezdtem örülni hogy jött egy frissítés
aztán jött a hoppá
hát ami nekem van GE rendszer az kicsit régebbi 4.4.4 mint ami a telómon van
de rádugtam PC Comp-ra, telefon javítás, szoftver letöltése, a letöltött fájlokat(File_...) kimásoltam máshova, flashtoolal konvert
annak a kernelét visszaflash
örül
eltűnt a frisstési értesítő
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25067 üzenetére
Köszi
de nekem gyári rendszer van fent...ott ez rak ki ikont vagy valahova betelepszik?
-
törölt tag
fene az 5 perces határidőbe....
Norbi, az se rossz, de én nem találtam rendes változatot
amit eddig találtam az mind a főzött romokban volt beépítve de parancsikont nem tett ki és sehol sem találtam
ha esetleg nem gond megoszthatnád
nos ha majd érdekel valakit felöltés alatt a legfrissebb 10.5.1.A.0.292 -es Flashtool fájl ami a telekomos Z-ken van....ha felkerült közzéteszem szívesen ha van rá igény
-
törölt tag
ha esetleg valakinek kellene reklámblokkásra a hosts fájl
root szükséges hozzá, az eredetit ki lehet törölni ezt meg a helyére kell bemásolni, nem kevés reklámcímet tartalmaz
-
törölt tag
ez a rootolási képek eléggé érdekesek mert nekem csak a kernel flashben van még egy rpm.sin is és nem lehet kivenni, kernel dowgrade miatt valóban eltűnik a wifi, vagyis nem kapcsol be, mobilnettel működik
-
törölt tag
ha esetleg kell valakinek van 3 db tokom, 2 műanyag(fekete és átlátszó) 1 fekete szilikongél, többi PÜ-ben
-
törölt tag
üdv, megvettem a Z-t
ha befogadtok szeretnék csatlakozni a Z-sek társaságához
még nem rootoltam a telót, egyenlőre érintetlen gyári 4.4.4 van fent, eddig nagyon jó, csak az egyik appom nem kezeli az sd kártyára való mentést
de eddig más bajom nincs vele
-
törölt tag
üdv, megvettem a Z-t
ha befogadtok szeretnék csatlakozni a Z-sek társaságához
még nem rootoltam a telót, egyenlőre érintetlen gyári 4.4.4 van fent, eddig nagyon jó, csak az egyik appom nem kezeli az sd kártyára való mentést
de eddig más bajom nincs vele
-
törölt tag
válasz
harry3 #25012 üzenetére
erre szokták azt mondani, mindennek vagy előnye és hátránya
ezeket a kijelzőket nem állandó állókép megjelenítésre találták ki, sőt egyiket sem...anno a képcsöves tv-knél is volt ez a hiba,mire előjönne ez a hiba addigra már váltanak az emberek, jól mondta valamelyikőtök, valós hiba de kicsi az esélye hogy előjön...ha mégis netán gariban cserélik...el kell fogadni hogy a mai telókat nem tartós (5-15év) használatra tervezik...3-4 év és kuka sajna
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25009 üzenetére
igen,az lcd-n...azon igen...nekem samsung lcd tv-m van, és van egy ilyen opció a tv-ben, ha huzamosabb ideig állókép van csak, akkor biztonságos időn belül kikapcsolja a kijelzőt hogy ne maradjon meg kijelzőn az állandó képtartalom...de amolednél ilyen nincs, az lcd-re jobban és többnyire jellemző a kvarckristály folyadék miatt..., amolednél nincs ami memóriaeffektussal meghadja a képet...ott vagy világít a pixel vagy nem...azért van az is hogy a kocsikban nyáron megfeketedik az lcd óra...
-
törölt tag
válasz
flegga92 #25007 üzenetére
ez egy p.vakítás...a kijelző nem tud csak úgy beégni,max pixel hibás lehet, amit gari időn belül cserélnek , vagy akkor fordul elő ez a "beégés" dolog ha kint hagyod a kocsid műszerfalán kijelzővel felfele nyáron 50fokba tűző napon! azon tuti beég
de ilyenről nem halottam hogy beég egy kijelző
pedig már javítgattam pár telót, de ilyennel a 9 év alatt nem találkoztam....olyannal igen hogy beázott a teló és foltos lett a kijelző meg hozzá hasonlók...de ilyet hogy beég....hol olvastatok ilyentet
likejétek be
erre kíváncsi vagyok
egy kis infó a technológiáról: [link] -
törölt tag
úgy fogynak a xperia z-k mint ha ingyen osztogatnák...mire sikerülne elfogy mind a környékről
pestre felmennem meg eléggé sokba lenne...annyit meg már nem ér meg
-
törölt tag
találtam egy oldalt ahol a Z és a Z1 kijelzőjét hasonlítják össze, hát valóban jobb a kijelző vezérlése a Z-nek mint a Z1-nek...élénkebbek a színek
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #24984 üzenetére
ennyire elszúrták a Z1-et? a kijelzője meg legtöbb oldal szerint ugyan az mint a Z-ben 5" full hd 441ppi , akkor hogy lehet rosszabb?
pedig nagyon jó teszteket olvastam róla nagyon dicsérik, jobban mint a z-t. mondjuk a hangszóró hangereje is fontos számomra nem csak az hogy a vízálló legyen, mert ha amelóban a gépházban vagyok akkor az is fontos szempont hogy meghalljam ha csörög a teló
az hogy most cserélhető vagy nem az aksija az nem létfontosságú...havernak z-je van ő csak a gps-re panaszkodik mióta frissítette kitkat-re, már szó volt róla hogy butítom neki vissza 4.3-ra, mert azon nagyon jól működött neki, mióta kicserélték neki azóta vigyáz rá nagyon, az elsőt összetörte szegény, leejtette és 6métert zuhant az álványról, de volt rá biztosítása , lecsengette a 20%-át a vételárnak és kapott egy másikat ami persze már LTE-s, az első csak 3G-s volt
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #24981 üzenetére
ugyan ebbe a dilemmába vagyok én is csak én vásárlás terén, xperia z vagy z1 kontra s4 lte+
van előnye mindegyiknek meg hátránya, de én jobban húzok a z,z1 felé
szerintem inkább maradj a z-nél
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #24976 üzenetére
nem tudom,mondjuk az lte+-os s4 eléggé erős a z hez képest, meg az amoled e z meg tft, de igazából nekem a z jobban tetszik, meg hát nedves párás helyen dolgozom, lehet jobb választás lenne a z mint az s4...lényegében majdnem ugyan azt tudja mind2, de attól hogy gyorsabb mondjuk nem biztos hogy jobb akku időben... meg az amolednek vagy nagy hátránya, napsütésben nem eléggé olvasható a kijelzője
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #24961 üzenetére
emberek, hova akartok eladni egy használt Z-t 70ért mikor az új 1 év garis már 74ezer ? és ez nem AS garanciás!
-
törölt tag
válasz
harry3 #24948 üzenetére
z30ban andreno 320 4magos változat van... a z-ben lévő változatról semmi infó nincs sehol
bár ahogy a jelen körülmények állnak nem lesz úgy se z30am
mert közben úgy alakult hogy váratlan kiadások érkeztek így karácsony elött
lehet maradok a Z-nél azt elég olcsón lehet már venni
szinte fele annyiért
csak hát a független olyan mint a fehér holló, de függő van rohadásig :/
-
törölt tag
csak egy kis elmélkedés példának okáért
iphone vs blackberry
[link] érdemes végigolvasni és végignézni
-
törölt tag
válasz
kaszaf #24935 üzenetére
kecsegtető a 4mag meg a fullhd kijelző és a13as kamera
de ezek a droidos telók sose lesznek olyan jók mint1 blackberry 10-es teló
nekem sokkal jobb,kényelmesebb kezelni mint egy droidost...észveszejtően gyors és rendkívül stabil, nagyon megbízható egy teló, átlag 2 nap 1 töltéssel(folyamatos mobilnet és wifi) ha nem játszottam rajta
az android zabálja a memóriát szó szerint, a bb rendesen karban tartja, ami tényleg nincs használva azt kilövi magától,nincs utólagos gyorsítótárazott folyamat,feleslegesen nem fut app,pl google play service helymeghatározó szolgáltatása, na az megy ha kell ha nem! és átlag 40-80mb ramot eszik nekem a u-n, néztem a haverom z-jén,4.4.4 alatt a play neki 210-400 megát eszik
hova?mire?miért? modnjuk nekem az u rootolt és van egy app amivel ezeket a feleslegeket ki tudom kapcsolni, azóta a 386megából 130-150 mega szabad mindig, a nélkül átlag 20-40mega csak a szabad! amúgy nem sokkal tud többet teljesítményre a xperia z mint a Z10 vagy Z30
a 8 megás kamera untig bőven elég, aki olyan fotót akar csinálni az vegyen egy profi SLR fényképezőgépet és fotózzon azzal
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
besaints #24929 üzenetére
nem szükséges,ha egyszer megvetted az most is érvényes ha be tudtsz lépni a fiókodba, másrészt meg támogatja a 4.3-as android runtime-ot virtuálisan(gond nékül mennek rajta az androidos progik és néhány játék), konvertálás nélkül telepíthető rá .apk-s app,másrészt teljesen zárt,rootolni lehetetlen mivel a qnx főrendszer biztonsági házirendjét használja,meg egyfajta virtuális gép elfén fut(gép a gépen) plusz elérhető rá már a google play áruház,google login és a play service
-
törölt tag
válasz
kaszaf #24927 üzenetére
ezt megcáfolom, mivel a blackberry rendszerét szinte lehetetlen feltörni a nagyon erős titkosítás miatt, ha feltörték volna már rég becsukhatta volna az összes cégét a blackberry...az ios és android sokkal könnyebben támadható mint egy blackberry vagy windows phone, nagyon zárt rendszerek, és ugye emberi logika, ami könnyebb azt célozzák, azért lehet az ios telókat jaibreakelni és az android telókat rootolni mert sérülékeny...ellenben a wp és bb telókkal ezt nem lehet megcsinálni
így a vírusok sem működnek mert nincs támadható felület ahol tudjon fertőzni
egy kis statisztika tavalyróla leszebb a statisztikai körgrafikon
-
törölt tag
válasz
besaints #24924 üzenetére
össz vissz az operációs rendszerben van a kulcs nyitja
még a BB QNX alapú rendszere valós idejű még az android virtuális környezetet használ.a bb os10 könnyebben kezelhető, nem fagy le, nem akad ki, és a lefagyott appokat is vígan be lehet zárni gond nélkül, nincs olyan hogy a hívást késve jelzi vagy éppen nem reagál a teló híváskor
mellesleg jobb üzemideje van a Z30nak mint a Xperia Z-nek
lehet nincs olyan sép a kijelzője mint a sonynak, de stabilabb sokkal
igaz lassabban bootol be, de ha elindul, akkor nem áll meg betöltött
meg az utóbbi időben sok gondok vannak a z körül, gps gondok, melegedés,stb...mi lenne szegénnyel ha megkapta volna az android5-öt?
úgy járt volna mint régen
meg most néhány nexus modell
frissítés után kuka :/ az android sérülékeny, a bb rendszerét a mai napig nem tudta senki feltörni
nincsenek rá vírusok,kártékony appok
még az android tele van vele
-
törölt tag
na, megszületett a döntés
Blackberry Z30-at fogok venni
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#40351744 #24891 üzenetére
ahol én néztem ott azt írták hogy full dobozos 1 év garanciával
de majd csak akkor lesz 100% ha a cég megadja a karácsonyi pénzt amiről már nagyon csacsognak...ha nem lesz karácsonyi pénz akkor jövőre májusban előfizu hosszabbításkor fogok kihozni valamilyen jó Sony-t
attól függ mi lesz majd a kínálat meg mennyiért....használtat nem merek venni mert rizikós, meg elég magas áron árulják ahhoz képest hogy mennyire lement az ára, amit eddig láttam használtan 60-90ezer között adják
nálam az OEM csomag eleve felejtős, anno néztem egy telót, egy BB Z10-et gyanúsan olcsón adták
és ott le volt írva hogy nem magyar nyelvű és csak töltő van hozzá...hát d****k fel a bemutató telójukat
csak néhány oldal
[link]
[link] itt nagyon akciós
[link]
amúgy ha veszek, az szerintem fehér leszHA tudok venni :/
-
törölt tag
válasz
#35914496 #24873 üzenetére
biztos hogy szoftveres gond lehet,esetleg valamilyen app kavarhat be,más telóknál is előfordul hasonló hiba,ott is szoftveres gond szokott lenni, de a factory reset vagy az újraflashelés meg szokta oldani a problémát,azt még tényleg megpróbálhatod hogy az album és a kamera adatait törlöd, ezzel visszaáll teljesen gyári beállításra, hátha megoldja,de ha nem akkor tényleg szerviz, de a t-nél megszűnt már a helyszíni szerviz, ők továbbítják a márkaszerviznek,az megszűnt ami régen volt....
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24866 üzenetére
akkor úgy látszik hogy a kitkat frissítésnek több baja is van mint a gps hiba :/
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24862 üzenetére
hát ez se jobb, gondolom nem örülnél neki, de ha más nincs akkor gyári visszaállítást meg kéne próbálni, ha úgy is csinálja akkor érdemesebb már szervizzel próbálkozni hogy erre mit tudnak mondani, de esetleg egy másik kamera appot próbálj meg letölteni hogy az is csinálja-e...jobb ötletem már nincs
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24859 üzenetére
próbáld meg hogy hogy a számítógépre átmásolod, akkor is ilyenek-e a képek, ha igen, akkor hibásan menti el a teló a képet, esetlegesen megoldás lehet hoy teljes visszaállítást csinálsz,de ez nem 100% hogy megoldja a problémát
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24856 üzenetére
az uccsó kérdésedre ment válasz
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #24853 üzenetére
ha zugszervizesnél volt érintő cserén akkor elképzelhető hogy utángyártott műanyag üveget tett fel nem gyári üveget... az ebay-ről rendelt utángyártott hulladékok már csak ilyenek
azért ilyen occó
-
törölt tag
én majd a lollipopp-ra leszek kíváncsi hogy fog menni a telón, remélem még idén kiadják majd nem várnak 2015ig, karácsonyra szeretném magam meglepni egy Z-vel
most már azért elérhető áron adják
74ezertől már kapható
jól lement az ára, haver a vodától még 120ezerért hozta ki tavaly :/
-
törölt tag
üdv, szeretnék érdeklődni hogy a Z milyen teló? mik a tapasztalatotok a telóról, esetleg gyári vagy széria hibák? ha minden összejön egy ilyen telót vennék magamnak karácsonyra
-
törölt tag
válasz
#03372544 #23371 üzenetére
én raktam csak át az alaplapot egyikből a másikba, ami nekem van az gyári rev3-as érintős , amit vettem olcsón az valami ismeretlen verziós utángyártott, azt mondta a srác hogy frissítette a telót és utána már nem működött, most tolom fel a wp8.1-et a telóra PST4S-el
az NSU4R az nem tudja frissíteni, beállítja a telót flash módba és kilép hibával
hogy nem frissíthető
a PST4S meg simán tolja rá
PST4S=Product Support Tools for Store
NSU4R=Nokia Software Updater For Retail -
törölt tag
szerintetek 50ért megéri megvenni egy gyári kártyafüggetlen garis Z-t?
-
törölt tag
valaki valamit erre? [23304]
-
törölt tag
üdv! másnál is jelenkezik kitkat alatt hogy lefagy a gps modul és csxaj újraindítás után talál csak műholdat?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest