- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Gondoltam rá cserélem a T-s romot és Genericet, vagy Central Europe verziót rakok fel. Azokban kevesebb a szemét és ha kijönne a 4.3 azokra előbb lesz frissítés ha minden igaz.
-
Deck
titán
Van aki T-s romot használ és ota-n jelezte a frissítést neki a walkmanre és az albumra?
-
Deck
titán
válasz
boogie84 #8095 üzenetére
Persze, hogy megmarad. Max susal újrarakod. Nekem mikor gariztatni kellett leszarták h rootolt régebben meg 1kattintással eltávolítható.
Rootal van, rendszer backup, témázgatás, deodexelés, cwm, sok programnak kell, reklám blokkolás mivel a reklámok nagyon szívják az akksit, mert kipucolni a romot a sok hülye felesleges apptól stb..
-
Deck
titán
válasz
ilovedigweed #8083 üzenetére
90%tól
-
Deck
titán
Kezd beállni az akksim. 51%on vagyok most 2óra 50perces kijelző használattal.
Chromeal böngésztem sokat, sorozatot néztem hd-ban, whatsapp folyamatosan, telefonálás, kicsi játék, youtube.
Szerintem nagyon jó ez
-
Deck
titán
válasz
barcsajani #8045 üzenetére
Szervíz mást nem tudsz.
-
Deck
titán
válasz
gyurka75 #8034 üzenetére
Dragontrail elől
Gorilla Glass a hátulja és van fólia mindegyiken. A fóliákat ingyen cserélik.Nézhetsz videókat youtubeon tapétavágó késsel neki estek és csak a fólia sérült a telefon nem.
Tehát rendesen bírja!
Semmi külső védelmet nem használok de lehet egy tokot veszek amibe belerakom ha megyek. Valami egyszerűt.
-
Deck
titán
válasz
barcsajani #8030 üzenetére
Akkor ne csodáld.. Facebook, skype alapból szar. De ennyi mindennél ne is várj többet.
-
Deck
titán
válasz
barcsajani #8028 üzenetére
Ez nagyon sok mindentől függ. De nálad a 2óra nagyon kevés többet bír a Z jóval.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Nagyon várom az Android 4.3at már
"A rendszerrel többszörösére nőhet a meglévő készülékek akkus üzemideje.
Az utóbbi hetekben számos nem végleges kiadás kiszivárgott a Google mobilos operációs rendszerének új verziójából, ám az igazi áttörést az hozta meg, hogy valakinek sikerült vásárolnia a keresőcég egyik alkalmazottjától egy Android 4.3 előzetesét futtató Nexus 4-et, majd közkinccsé tennie a komplett ROM-ját.
Ennek köszönhetően már számos illetéktelennek mondható személy tesztelgeti az operációs rendszert, többek közt a PocketNow is készített róla egy rövid videót. A mozgókép megerősíti azon korábbi híreket, melyek szerint a 4.3 nem funkcionalitás, hanem teljesítmény szempontjából fog óriási előrelépést jelenteni.
A mobilos portál munkatársának tapasztalatai szerint a rendszer jelentősen simábban és gyorsabban működik az Android 4.2.2-nél, ráadásul többszörösére növelte a tesztkészülék akkus üzemidejét: ugyanazon jellegű használat mellett 4-6 helyett 25 órán keresztül bírta egyetlen töltéssel a mobil."
Forrás: [link]
-
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #7978 üzenetére
Még de lehet bajod belőle. Lásd a példák amiket írtam.
-
Deck
titán
Van XDA-n 2 fix a roothoz, az egyik Doomlordtól. Valaki eltudná mondani miért kellenek? Mire jók?
Reboot Wrapper
The definitive root Remount-Reboot fix!Mert, ha kellenek akkor felrakom persze őket.
-
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #7963 üzenetére
Remélem eredeti dokkolót vettél. Hiszen a nem eredeti tartozékok veszélyesek lásd, felrobbanó s3, iphone áramütéssel ölt.
-
Deck
titán
válasz
Templomegere #7938 üzenetére
Fenn az összefoglalót nyisd ki, olvasd el.
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #7911 üzenetére
Szerintem tévedsz. Az S már lassan 1,5éves telefon és elfrissült azért, egy darabig. GB -> ICS -> JB
tehát 1,5 évig frissítették. P,GO,T,E is frissült.A Z év eleji készülék számolhatjuk a márciust akkor is csak 4hónapos. JB 4.1-el kezdte és 4.2.2-nél tart.
Útban van a következő frissítés már. Amit a Google bemutat 4.3 azt is hamar megkapjuk, fognak érkezni hozzá kisebb javítások a Sonytól. Majd év végén bejelenti a Google az Android 5öt amikor a készülék csak 9hónapos lesz.Azt, azért ne felejtsük el, hogy sokkal komolyabb készülék a Z sok minden miatt mint anno az S. Idén csak a Honami lesz jobb a Z-nél.
Jövő év végén várhatóak a 4magos 2,5-3ghz-es procik tehát nem lesz akkora ugrás hardverileg sem mint eddig.
Az idei készülékek a Sony Xperia Z/ZL/ZR/Z Ultra. Ezek jövőre lesznek 1évesek. Az Android 5öst szerintem biztos megkapjuk év végén mutatja be a google, és jövőévben is végig kapni fogjuk a frissítéseket.
-
Deck
titán
Nektek melyik kinézet jön be jobban? A Holos kék, vagy a Sony sajátja?
Csak is a felhasználói felületre gondolok.
-
Deck
titán
Deodexeltem a gyári odex romot, hogy lehessen témázgatni stb. A különbség a boot időben nagyon minimális tehát nyugodtan lehet deodexelni a gyári odex romot aztán, cwm-ből lecserélni. Utána meg lehet a SystemUI-t pl témázni, ikonok, színek, a 3 virtuális gombon milyen ikon legyen stb. Meglehet csinálni full holosra is
-
Deck
titán
Van itt olyan aki deodexes romot használ/használt(főzött romok is ilyenek)? Összetudná hasonlítani a gyári odexesel a boot időt, az az utáni tétlenséget?
Mivel holnap deodexelem a gyári odexes romot, hogy tudjam szerkeszteni a rendszer fájlokat gond nélkül apktoolal és elvileg valamivel lassabban bootol a deodexes. Erre lennék kíváncsi.
-
Deck
titán
(#7819) boogie84 Dragontrail és Gorilla Glass, Elvileg egyiket sem lehetne de lehet a fóliát igen.
-
Deck
titán
Telóm hátulján szinte láthatalanul de én látom, hogy van egy nagyon hajszál "karc". Ez valószínűleg a fólián van rajta, tehát nem kell aggódnom ugye?
-
Deck
titán
szerk
-
Deck
titán
Ha a sebesség,gyorsaság,boot idő, akksi idő fontos akkor ODEX romot használjatok mint amilyen a gyári.
-
Deck
titán
válasz
LeadZeppelin #7766 üzenetére
Egy szóval tökéletes és smooth. Greenify ha valami futna a háttérben de az az app hibája nem a telefoné.
Cris99: szintúgy
-
Deck
titán
A Sony is beszállhat a pixelháborúba
Nagyon fasza lesz
-
Deck
titán
Megkérnék mindenkit, hogy playen a NFS: MW-re és a Mass Effect-re adjon 1csillagot és írjuk oda, hogy mivel nem kompatibilis a Z-vel. Ami számomra egy vicc. Pedig megvettem őket. Köszönet annak aki megteszi.
-
Deck
titán
Valaki nézze meg nekem legyen szíves, hogy alapból a képeknél van-e lehetőség olyanra, hogy a picasaba töltse fel?
-
Deck
titán
A Z-n odexes rom van ami nagyon jó. De, hogy szerkeszteni lehessen az .apk-kat deodexelni kellett ezeket, majd szerkesztés aztán, vissza odexelés, hogy fusson a gyári rendszeren. Na már most az odexelésben még mindig elvagyok akadva. Van itt olyan aki tudna segíteni?
-
Deck
titán
Frissült a ROOT.
DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v17_perf-event-exploit -
- added scripts for running on Linux & Mac; added support for Xperia Z (C6606), ZR (M35h), J, L
-
Deck
titán
Nem probléma. Én is mindent szoktam szinte. A reklámok is nagyon viszik az akksit, a reklámblokkoló hasznos.
Kérdésedre a válasz: GSam Battery Monitor
A program magyar. Rákattintasz az alkalmazásokra rajta majd kijelölőd mit mutasson. Mi eszi az akksit, mi eszi a proci, felébresztések száma, ébrentartás ideje, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest