- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Nekem naprakész azt írja...
-
SkyS1gn
félisten
Tudom hogy 4.1, pont azt mondtam, hogy még nem 4.2 de ebben a fw-ben sok jó dolog van!
UPDATED Features
Overall software performance improved.
Much better soft keys now and notification bar and soft keys both changed to black color background area. The STRIP behind soft keys has been colored as BLACK previously it was of GREY color.
Now notification light can be turned off.
White Balance – color calibration. White balance option seen in settings
Updated NFC firmware
Xperia Launcher is responding much faster than before.
Improved Battery Life.
Small apps icon have been changed now.
You can now tag in photos, new option added in album.
View movies in portrait mode now.
No Wi-Fi drops any more. Issues rectified.
World Clock widget updated.Ez miféle updater?
-
SkyS1gn
félisten
New firmware (10.1.1.A.1.253) rolling out for Xperia Z
Ez lenne az?
Whitebalance, fekete cuccok, nemáár, rádugom mindjárt hátha nekem is megjött!Kamera javulás
még ilyet is találtam, nekem PCC most nemtudja ellenőrizni!!Ha ez mind igaz akkor jöjjön, MOST!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DrTechnoid #4701 üzenetére
SZÓLJATOK, elötte mert nekem is kellene egy ilyen
(#4703) pepe091 egybe csak jobblett volna mégis
-
SkyS1gn
félisten
Google élő adás ha valakit érdekel
-
SkyS1gn
félisten
No megjött a dokksi, okos jószág
Amúgy gépre dugva nemhogy nincs adatkapcsolat, de mégcsak nem is tölti
-
SkyS1gn
félisten
De most csak azért mert alig használom itthon ahogy látszik a képen, 3G, meg szokványos használattal kóterba d.u. 3-4felé mindíg töltőre kellett dugnom!
Stamina is lezárt kijelzőnél érvényesül!(#4638) Invi Francokat, max egy fél óráig míg a kezeddel összeretkezed az egészet, az én fehéremen meg alig látszik meg
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Elég durva, 120-130fokosan csak úgy rá
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #4615 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
pepe091 #4602 üzenetére
Az addíg oké de az oldalsó 2 érintkezőhöz kapcsolódik azmeg lehet csak az akksira van kötve...
(#4601) Templomegere Nekem független a teló, .434-el jött alapból, pár napja kidobta a frissítést, felraktam és semmi se változott, lehet neked is ez lesz
(#4606) darvinya erre gondoltam
-
-
SkyS1gn
félisten
Hagyjuk már abba egyik-másik szapulását, tökéletes telefon nincs, én tiszteletben tartom a többi gyártót, de megvolt az oka hogy Z-t vettem. Ennyi!
-
-
SkyS1gn
félisten
Fürdőkádban már videóztam
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #4546 üzenetére
Igen szerintem is azért rakták alá mert akkora a gép hogy normál telókon az már a felső részre esne
Ezért bírom a sony-t, kítűnik a sok kagyló, kő, lekerekített izé közül (mint az NXT sorozat, SP, meg ugy az összes modell) egyenes, kontúros élek, határozott megjelenés, ez a Z-re hatványozottan igaz!
Lehet nincs szemkövetés, meg automata videómegállítás meg ilyen felesleges baromságok de a külső... az mindent visz!
lehet kicsit Z buzinak tűnök
-
SkyS1gn
félisten
Gyerekek én még mindíg nem tudok betellni a jobb oldal szépségével, az a power gomb olyan szép és kézreálló
-
SkyS1gn
félisten
válasz
darvinya #4483 üzenetére
Persze, pl Android - iOS úgy állnak mint PC vs konzol, megszámlálhatatlan sok PC van amire optimalizálják a játékokat aztán van 2 fix hardverű konzol, mennyivel könnyebb dolguk van, iOS-nél ugyanez van, pár teló meg pár tablet, destop... aztán ennyi!
Az a lényeg nekem nem lesz gondom itt a folytonossággal
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #4479 üzenetére
Így van, bár egy Z kategóriás teló esetében nem kell aggódni a folytonosság miatt, én még ilyen micro dolgokat se tapasztaltam, vagy nem vettem észre, mert nem életbevágó...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #4451 üzenetére
M baj volt az Ion-nal?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #4442 üzenetére
Naná hogy jól szól, főleg PowerAMP + egy jó füles (Xears XE200Pro pl) társaságában
-
SkyS1gn
félisten
Na jövő héten jön a dokkolóm is, 5k utánvéttel együtt, innen a fórumról keresett meg valaki az ajánlattal
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DrTechnoid #4405 üzenetére
Nekem alapból telepítve volt egy File Commander nevű progi, ha nincs akkor kapj le egyet Play-ből!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bandi0000 #4379 üzenetére
Nem értem mindenki azt kérdezgeti, multkor azt kaptam hogy sztereó hangszórói vannak (alul felül)...
Az kéremszépen a mikrofon!
MÁS:
Nem is meséltem a microSIM dologról, ugye kérdezgettem hogy mennyibe fáj..
Bementem egyik T-pontba Szombathelyen, már intézte a nő a dolgokat mikor megkérdeztem hogy mennyi a tarifa, aztmondta ~4500Ft de ráírja hogy meghibásodott aztán ingyé kicseréli, szóval jófej volt!
-
-
SkyS1gn
félisten
Emmeg milehet? .434-em van, mindjárt meglesem!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
naturepalmer #4343 üzenetére
Sokan ezt egy kívánságlistának nézték, hát igen, reméljük a legjobbakat!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #4307 üzenetére
Lehet akkor az S4-el jobban jársz
Én a design miatt képtelen lennék, de elég magasak az elvárásaid és munkához kell!
Kamera szoftveresen van elkurficálva picit remélem javul 4.2ben majd.
Ujjlenyomatra meg nekem a fehér variáns lett a megoldás, ezen nem lehet kiszúrni csak ha közelről keresem
-
SkyS1gn
félisten
Nálatok is fut egy túlmelegedés szabályzó program?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Roland861010 #4192 üzenetére
Nálam semmi, gépelés közben?
-
SkyS1gn
félisten
Elérhető Zre a ZL féle whitebalance program?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Roland861010 #4157 üzenetére
Én nemtudom mit javít mert alapból ezzel jött de igen, érdemes!
-
SkyS1gn
félisten
Valami hasonló lesz nekem, red-line hoz érkezett csütörtökön csak elfelejtettem benézni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Roland861010 #4105 üzenetére
Nincs elszíneződve, egy nagyon halvány árnyalatnyi rószaszínséget látok csak benne.
(#4106) spawn21 ja...
bár a jack és töltés portnál többször nyitom sd-nél max 2-3x nyitottam -
SkyS1gn
félisten
Milyen színű lesz az indikátor ha elszineződik?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Roland861010 #4094 üzenetére
Tegnap lett 1 hetes nekem is a fehér szépség
Nekem alapból az újabb .4xx szoft.al jött meg. (kártyafüggetlen)
Miként rootoltad?
PowerAMP a legjobb zenelejátszó! Anno egy ezresért megvettem.
-
SkyS1gn
félisten
Használ valaki bluetoothos NFC-s hangszórót?
Valaki linkelne esetleg jó áron lévőt?! Sima bluetoothos is megteszi
-
SkyS1gn
félisten
válasz
zsoleer #4054 üzenetére
Nekem még csak 1 hete van meg, erősen ajánlom fehérben mert ezen alig látszik az ujjlenyomat meg szebb is szerintem.
Ezidő alatt nem találkoztam semmi hibával...
Amit többen említettek ami nem hiba csak érdekes hogy a navi gombok meg a noti bar szürke fekete helyett, ezt majd egy moddal orvosolom
Meg a kedvenc keyboardom nem ' rendesen működik landscape módban ezért mást kerestem.
Meg a Z előnye a vízállóság, amit a többi említett modell nem tud, zuhanyoztam vele többször, strandi vízalatti videózás is tervben van amit majd linkelek persze
-
-
SkyS1gn
félisten
Merre találok jó áron bluetoothos hangszórót és dokkolót?
Volt 8k-ért azthiszem...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
HuaweiU8500 #4022 üzenetére
Nekem azért lett fehér Z múlt héten mert 4 gsm bolt után kiderült hogy kifogyott az országból...
Nem bántam meg a Z-t, majd 30 rugóval drágább volt de már fantáziálok a vizállóság kihasználásával kapcsolatban
-
SkyS1gn
félisten
válasz
HuaweiU8500 #4019 üzenetére
Persze ha épp van belőle az országban
-
SkyS1gn
félisten
Egy olyan bill.t tudnátok mondani ami tud 4 soros ékezetes betűket és működik fektetve?
-
SkyS1gn
félisten
Megnéznétek nekem a töltőfejen lévő output adatokat? Épp nincs itt nálam és a batári amcsi ajzat + átalakító miatt inkább az Arc töltőfejét használom de igen lessúnak tűnik a töltés..
-
SkyS1gn
félisten
Áá miért frissült magától a Play?! Már próbáltam ezt az újat és sz@r!
-
SkyS1gn
félisten
Youtubeon miért nincs HD kapcsoló?
Meg chrome miért nem írja amit írok mostis? Csak amikor lerakom a bill.t akkor látom...
-
SkyS1gn
félisten
Én használtam Arc-on operánál, 4gb adatcsomagom van, abból 2-2,5GB youtube, rohadt kevés a 4gb....
És nekem T nem "b@szta el" a netet hogy 100MB után se korlátozzák be mint 1-2 makker embernek az ismerőseim közül ezért is fizethetek 4ezret ratyi 4gb netért míg ők egy ezresért annyit neteznek amennyit akarnak a "100MB" csomagban
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest