- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19495 üzenetére
Lehetséges, hogy félreértelmeztük egymást. Én azt írtam tegnap, hogy az első amit linkelt és stock gyári. Tehát ez amit linkelek mindjárt. Ez stock 4.3-as kamera app. És működik rendesen
A 4.-et letöltitek ami a kamera és felflashelitek. Előtte wipe dalvik cache.
[link]Más: Itt van az a beérkező hívás újdonság ami nagyon tetszik: [link]
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19492 üzenetére
Nincs is cybershot..
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
S3R6PH #19467 üzenetére
Biztonság app (asztalon van)- engedèlyek ès engedèlyezd a root jogosultságot. Ha valaminek adsz root jogot akkor jegyezze meg ès többet nem kèri.
Ki kell választani, hogy csak az ingyenes tèmákat mutassa. Tèmák 2. Fül 2. Kategóriák szerinti rendezès is van, boot animáció, tárcsázó, tèma, hang stb attól függ mot akarsz.
-
-
Deck
titán
válasz
romolusz89 #19450 üzenetére
Sok testreszabás, tèmàzgatás, a beèpített dolgok a kedvenceim. Ìgy már nem is várom a 4.4et
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19446 üzenetére
Igen már marad
Csak ez az egy gondom volt vele. Újdonság számomra ha filmezek akkor fenn kicsiben megjelenik a hìvás ès fel lehet venni vagy elutasìtani. Nagyon fasza
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19425 üzenetére
Van müködő miui alá. Rakhatod fel a miuit nyugodtan majd amit w333 elöszőr linkelt azt kell felrakni cwmből. De előtte wipe dalvik cache. A hiba ott volt, hogy wipe cachet is nyomtam mert, ìrták.. Most rendes kèpeket kèszìt!
Existenz: hìváskori kicsengèskor bug egyet nèha vagy hogy is mondjam..
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #19403 üzenetére
A gyári rom bugos.
Foghatják arra de a gyári romuk P-n nagyon szar, laggos. Próbáld csak ki. Akkor hibajavításokat miért nem adtak ki? Miért, nem optimalizálták? Egyszerűen csak hagyták..
(#19405) oliwire OnePlus One sok minden miatt olcsón adja, van fenn is erről hír itt az oldalon. A Nexus meg nem drága aztán, ott hawai van
Samsung is 4x-eres áron adja a szappantartóit vicc. És van aki megveszi
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #19401 üzenetére
Sosem voltam fan, csak eddig a Sonyk bejöttek. Dizájn továbbra is jó de ez már kevés nekem. Fele annyi pénzért sokkal jobb telefont kapok. Oneplus One vagy Nexusok.
Aztán ott van:
- nyitott bl
- cm
- rendes frissítés
- fele annyi árMíg a Sonynál:
- 2x-er annyiba kerül
- frissítés szar
- nem frissítenek sokáig
- zárt bl
- évente 30 készülékTehát a Sony leszar minket.. Csak a pénzt akarják, aztán ennyi
Arról ne is beszéljünk, hogy a gyengébb telókat mint a P, U stb. Milyen laggos, szar rendszert csináltak rá majd nem frissítették semeddig. Tárcsázás rossz, laggol, bugok stb. Akinek volt P-je tudja miről beszélek.
-
Deck
titán
válasz
besaints #19397 üzenetére
Valami akkor is fog lenni. Olvastam már, hogy "silver" lesz és az iphone ellenfelének szánják.
De ha nem akor ott a oneplus one, csúcstelefon, jó minőség, nyitott bl, cm, és nagyon olcsó. Míg az xperiák túlárazottak, zártak, frissítés sincs sokáig csak várni kell stb. -
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19393 üzenetére
Szerintem használhatatlan a gyári. Swiftkey a nyerő nálam.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19388 üzenetére
Ellehet a beállításaiban, úgy rémlik.
-
Deck
titán
Ha rendesen elolvastad volna a kiemeltet tudnád, hogy nincs sima root csak 4.2 alól felpakolni. Az meg, hogy milyen régiós mindegy.
Kiemeltből:
Ami kell hozzá:
Flashtool
Rootolt Android 4.2 a telefonon CWM-el (vagy újabb)
C6603_10.4.1.B.0.101_CE3.flashable.zip
C6603_10.4.1.B.0.101_CE3 (Stripped).ftf -
Deck
titán
válasz
busman #19308 üzenetére
Nem is értem miért neked kell magyarázkodnod..
Kiadtunk majdnem 200k-t a telefonért mikor vettük majd apró frissítéseket kaptunk 4.1->4.2->4.3->4.4(majd)
És itt a vége? Ennyit várni? Romozgatni se tudunk a zárt bl miatt, átszabott rendszer, hónapokkal későbbi frissítések stb. Leszarja a Sony. Elvárható lenne normális frissítési support..De ahogy olvastam sokan Nexusra váltanak innen, ami teljesen egyértelmű
-
-
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19235 üzenetére
Chrome probléma
Olyan is volt, hogy automatikusan kihangosította magát a telefon hívás közben egy rossz chrome frissítés miatt.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19233 üzenetére
Szar a Chrome ennyi az egész. Gyakran megesik
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19162 üzenetére
Azért, kipróbálom amit linkeltem hátha azzal jó lesz. 4.3 szintjét hozza legalább.
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19160 üzenetére
Nekem is fáj érte.. Az a sok beállítás, témázgatás, gyorsaság, stabilitás..
Megkéne oldani valahogy ezt a kamera gondot..
Szerk: felrakom holnap este a miuit és kipróbálom hozzá ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2702838
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19157 üzenetére
Gyorsabb mint a 4.3gyári és jobb is
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19153 üzenetére
Se a miuihoz se az existenzhez nem kell.
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19150 üzenetére
Existenz ultra v7
Nagyon fasza 4.4 dizájn
Ha a miuit megcsinálják kamerailag visszatérek.
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19150 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Kinn, benn is nagyon zajosak. Ezért, cseréltem le pedig maga a rom nagyon fasza
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19148 üzenetére
Kedvenc romom a miui de hiányzik a 4.3as kamera mert, nálam rossz volt a miuis fényképek minősége. Nálad milyen?
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19126 üzenetére
Nem kell
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19087 üzenetére
Nagyon fasza rom csak a kamera kép minősége szar.
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19084 üzenetére
Vírusirtó ki, hátsó usb portba dugd, usb hibakeresés, ismeretlen források be, adb ne fusson lődd ki majd próbáld újra
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19082 üzenetére
A hiba nálad lesz mert biztos, hogy jó. Majd jönnek a többiek és adnak ötleteket addig is kereső
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19072 üzenetére
Mindegy. Én csak samsungot veszek megbízhatóak 5 év gari stb.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19072 üzenetére
Így van. Nekem is 32es van benne
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19061 üzenetére
Dizájn,kapcsolók, ART.
SP-ben van zseblámpa kapcsoló jó ideje, nálunk nincs.. Tudja valaki miért?
Egyklikkes rootnak is örülnék
-
Deck
titán
Vicc, hogy 11.e van és sehol a 4.4..
A Sonytól túl nagy elvárás lenne felrakni egy független .ftf-et aztán lehet flashelni.. Ennyit szarakodni, nem igaz már -
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19019 üzenetére
Ez nem eredeti lassabban fog tölteni mint eddig.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19006 üzenetére
Akartam már rá válaszolni csak elmaradt. Dobj pmet
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18947 üzenetére
Google fiókhoz szinkronizálj ezentúl.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #18942 üzenetére
-
Deck
titán
Felraktam az Existenz v7-et. Miui remek rom de sajnos a 4.2es Sony kamera appja olyan elmosódott képeket csinál, hogy kifejezés sincs rá..
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18904 üzenetére
Google fiókra kell szinkronizálni ez a legegyszerűbb.
-
Deck
titán
Ejj de paráztok ezzel a sok fóliázgatással, de vicces
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18827 üzenetére
Playen nincs fenn és root kell neki. Fdroidra keress rá rakd fel majd benne adaway.
Ez reklámblokkolásra jó. A reklámok nagyon merítik a telefont kerülni kell őket.
Én sokszor ledobtam de véletlenül de semmi baja csak karc a fólián. GG meg a DT van alattuk amúgy.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18824 üzenetére
Vlc és a Bs a 2 legjobb.
Ha van reklám akkor adawayt használj
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18792 üzenetére
Akár. De rajta van a Sony felirat.
Nálam a fólia karcos kicsit mert, sokszor leejtettem
De szerencsére csak a fólia és a telefonnak semmi baja.
-
Deck
titán
14új hozzászólás.. Azt hittem kinn a 4.4
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest