- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25907 üzenetére
olvastam a szabályzatot, csak annyi van benne hogy hirdetni illetve hirdetést linkelni nem szabad a topicokban , az említésről egy betűt nem írnak!
-
törölt tag
Eladó a Z-m, az apróhirdetések között fent van már képekkel
-
törölt tag
válasz
Harlequin #25899 üzenetére
ez szoftverhiba, erről nem tehet senki, csak a gyártó=friss hír:érkezik a hibajavítás a némulásra [link] )...erre úgy is azt írná a sony hogy várjam meg a lollipop frissítést, a kamera gondra is ezt írta, a gyártó nem tervez már szerintem hibajavítást kiadni, amúgy a kitkat-nek sok hibája van, de érdekes dolog hogy a vodás rendszeren lehet írni a memóriakártyát mert úgy csatolja be mint media r/w és sdcard1...de a vodásnak is vannak hibái, többek közt a gps vezérlés, ha nem talál múholdat akkor ki kell kapcsolni a képernyőt majd vissza és utána jönnek elő a műholdak, a telekomosnál ilyen gond nincs, feltettem egy ismerősömnek azt az offline navit ami nekem fent van, nálam tökéletesen fut, az övén el sem indul(pedig echte egy azon modellú telefonról beszélünk)....ezek szerint van benne valami hogy a gyári rendszert nagy mértékben módosítja a szolgáltató, nem csak azzal hogy a szponzorált és saját appjait belepakolja...amúgy elárulom hogy 45 és 65 ezer között árulják a Z-t állapottól és simzártól függően...én ha eladom, akkor a gyári felszereltséghez még adok egy eredeti dokkolót meg talán még az sbh20-at is, a telóm április 26ig garis még
az áron még gondolkodom nagyon...
-
törölt tag
válasz
trancee #25875 üzenetére
kezdésnek flashtoollal 4.2.2
majd szépen ota-n keresztül frissítgeted 4.4.4-ig
de 4.4.2nél rootolj a memkártya írhatóság miatt, ha kész a memkari fix akkor rootot töröld manuálisan [system/xbin/daemonsu és su törlése meg a supersu app törlése majd restart és utána a .283as majd .292(telekomosnál van ez ami 1,5mega csak) ...hosszú folyamat lesz
]
-
törölt tag
válasz
trancee #25873 üzenetére
OTA-> Over The Air(levegőn át - szabad fordításban
) ez egy mozaik szó, vagyis nem kell feltétlenül számítógép a telefon szoftverének frissítéséhez, hanem a frissítőcsomagot letölti a teló a szerverről és saját maga telepíti fel...OTA frissítésnél célszerű wiFi-t használni
persze, fent vannak az eddigi frissítések....átlagba 50-310 megásak a frissítések, ezek nem törlik és írják újra az egész rendszert, csak ami szükséges, így vannak/maradnak olyan dolgok a rendszerben amik a 4.2.2-ből maradt,amivel lehet stabilabban és gyorsabban dolgozhat a rendszer mint az eredeti forrásokkal...nekem nagyon jól megy, és mint írtam szemmel láthatóan gyorsabb a teló, gyorsabban töltenek be az appok és a játékok
-
törölt tag
válasz
harry3 #25867 üzenetére
igen, minden frissítést OTA-n keresztül csináltam, én úgy vettem észre hogy így sokkal jobb a .292 mint ha a komplett .292-t tenném fel flashtoollal
így még a Subway Surf is rendesen megy
, annyi módosítást csináltam hogy 4.4.2-nél kapott egy ideiglenes rootolást a Towellel még az SD kártya fixet rányomtam, majd töröltem a rootolást és nyomtam neki a 4.4.4 frissítést OTA-n, megmaradt a SD kártya írhatósága más appok számára
-
törölt tag
válasz
megyei93 #25865 üzenetére
milyen rendszer van fent? .283 vagy .292?
érdekes, mióta 4.2.2-ről frissítettem 4.4.4-re azóta az eddigi tapasztalt hibák eltűntek(se némulás,se fekete képernyő feloldáskor) és jóval gyorsabb a teló mint ha a .292-et tettem volna fel
ha valaki szeretné blokkolni a reklámokat root nélkül, az a Play Áruházból töltse a Block It appot, a VPN kapcsolatot engedni kell és meg is szűnnek az idegesítő reklámok
-
-
törölt tag
válasz
harry3 #25842 üzenetére
de az nem garanciális javítás ha te magad csinálod meg a hátlap ragasztást, azt küldöd a sonynak hogy gariba ellenőrizze le hogy jól csináltad-e
anno gondoltam én arra hogy majd megcsinálom a hátlapleválást, de úgy voltam vele, mivel ezt ők b***ták el tervezésileg, oldják meg garis javításban! az szép lett volna ha fizetnem kellett volna érte, 53ba vettem a telót azt 80ért csinálták volna meg, ott is hagytam volna a g**ibe a telekomban, pofátlanul drágán javították volna meg, ahhoz képest hoy kb 10-13ezer csak az alkatrész és akkor mibe társul a maradék 67-70ezer, rezsiórában 35ezer/óra a munkadíj, hát annyiért ...
akkor inkább megcsináltam volna magamnak, úgyse használom víz alatt
mivel 100%-ban nem garantálja a Sony a készülék vízállóságát, mivel a szabványban lefektetett kritériumoknak megfelelt a készülék laboratóriumi körülmények között,így megkapta az IP védettségre vonatkozó tulajdonságot,de ez nem szavatolja azt hogy valóban az, ez feketén fehéren le van írva a kézikönyvben
-
törölt tag
válasz
mrlujoak #25840 üzenetére
ja hát protekcióval könnyű dicsekedni( A szervizben elvégzett nyomáspróba pedig nekem free volt, a szervizt pedig nem írom le, mert nem publikus. )
de szerintem ha fizetned kellett volna érte nem küldted volna el nyomáspróbáztatni! Nem is kértem a szervíz címét ahova küldted, nem is nagyon érdekel
magánügy hogy neked hol van ismeretséged
, Ha lejár a garija a Z-nek úgy is megy azonnali eladósorba és soha többet nem veszek olyan Sony telót ami ragasztott, mert egy foshatár konstrukció és aranyba mérik a javítását, pedig az gyártó hülyesége, már meg van az utódja hogy mi lesz
nem akarom leszólni a Z-t hardveresen nagyon jó...külsőre tetszik, szép nagyon, de ezek a tipus hibák nagyon idegesítőek...plusz nekem is elkezdte csinálni ezt a varázslatos dolgot, "hol szól-hol nem szól" a beszéd hangszóró...nem kóstolgatni akartalak, de ahogy látom nem valami jó a vérmérsékleted, hamar fel kapod vizet
-
törölt tag
érdekes hogy a samsung nem hagyta meg a sd kártya korlátozást a kitkatben, a sony ellenben igen
a feleségem S5-én simán engedte írni a sd-t 3-dik féltől származó alkalmazásnak, május elején biztos nem sony lesz amit újonnan kihozok előfizu hosszabbításban, hardveresen nincs bajom a telóval, de tervezési és konstrukciós hibái nagyon is van a Sony Z szériának...ha egyszer cseréltetnem kéne az aksit akkor többe kerülne mint amit ér a teló, mikor javítás alatt volt a hátlapleválás- és a kameraporosodás miatt, bár megcsinálták gariba, de ha gari időn túl lett volna 80ezer lett volna a javítás(ez nagyon vicc) a telót 54ért vettem....és csak a Sony(Cordon) Szerviz tudná szabályosan megcsinálni, mert több fórumon is olvastam hogy csak nekik van olyan hátlap ragasztójuk ami garantálja a vízállóságot, az ebay és hasonló oldalakról rendelt hátlap ragasztó messze nincs olyan minőségű hogy ezt szavatolni tudja....
-
törölt tag
válasz
darvinya #25808 üzenetére
ez nekem nagyon magas
akkor a gyári független Xperia U-n miért lehetett kernelt cserélgetni ha csak egyszer írható chip van a telóban állításod szerint?
óóó vagy abba más fajta chip van?
szerintem ez úgy hülyeség ahogy leírtad már bocsi,vagy csak nagyon hülyén fogalmaztál! esetleg valami leírást tudnál likelni amivel alátámasztod amit leírtál?
-
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25798 üzenetére
ja és valóban függő a teló, kipróbáltam másik sim kártyával és kérte a feloldó kódot, viszont a bootloader unlock allowed:no még mindig...hogy lehet hogy mégis működik a fastboot, kipróbáltam parancssorban hogy : fastboot devices és kiírta a sorozatszámát a telónak és hogy fastboot .....
-
törölt tag
érdekes kérdésem lenne...én úgy tudtam hogy a szolgáltató függő zárt bootloaderes telefonokon nincs fastboot mód...igaz?
-
törölt tag
én rákerestem....az részben igaz amit írtál, de azt mivel tudod magyarázni hogy a .292-ben lévő hibák megszűntek? jobb teljesítmény és stabilabb mobilhálózat a .292-höz képes...logikusan másra nem tud gondolni az ember mint hogy a szolgáltató valamit elállított a rendszerben...én másra nem tudok gondolni
-
törölt tag
érdekes...szóval ezzel azt állítod hogy a szolgáltató nem babrálja meg a rendszert....érdekes...S3-ra is feltettem a gyári független romot és jóval stabilabb és gyorsabb lett a rendszer,de a Z-nél is van valami változás mert antutuba több pontot csinált mint a telekomos rendszer...de az is érdekes hogy a melóhelyemen a telekomossal sokszor nem volt térerőm, a ce1-gyel meg minimum 1 térerőm volt és egész nap el se ment, valamikor meg fullon volt...valami pedig még sincs rendben a telekomos rendszerrel, de a vodással sincs, a haverom nagyon panaszkodik a gps kezelésre, sokszor csak újraindítás után talál műholdat...
-
törölt tag
Érdekes, a .292-es Telekom-os rendszerrel minden hívás után elment egy pillanatra a térerőm, de a .283-as CE1-es rendszerrel nem
Szerintem a Telekom rendszere egy hulladék!
-
törölt tag
válasz
#03372544 #25717 üzenetére
elképzelhető hogy z1-re is vonatkozik, mert a cikk amit linkeltél 1 hónappal idősebb mint Z1 kiadási ideje, és ha ez Z-nél előjön akkor elképzelhető hogy a Z1-nél is, de elvileg ha nem külső behatás miatt reped a kijelző akkor azt kötelesek javítani gariban ha nincs külsérelmi nyoma.....
tegnap néztem a neten, az S5 megkapta a lollipop-ot...késő este fel is tettem a feleségemnek..., szép dizájnos, gyors, csak egy baj van vele, hogy nem kiessel kellett volna frissítenem, mert ráfrissít a 4.4.2-re, és néha csinál hülyeséget...ha Z-re kijön a 5.0 jobban járunk ha Flashtool-lal frissítjük, mert az legalább rendesen nyers oprendszerként teszi fel
-
törölt tag
válasz
M_AND_Ms #25700 üzenetére
nem tudom nálad mi lehet a gond, nekem is lejött rendesen, semmit nem ajánlott fel
de az elképzelhető hogy pont belecsúsztál egy reklámba
az a baj a tvgo-val hogy csak telekom iptv-vel illetve mobil tv szolgáltatással használható
érdekes, ebből csináltam blogot az oldalamon és eléggé keresett cikk lett
tegnap 1 óra alatt majdnem 36-an nézték meg
publikálástól számolva 18 óra alatt meg 51-en
-
törölt tag
a leírásban ott van hogy fastboot módban kell feltölteni a 3 image fájlt(boot.img ,system.img, userdata.img)
-
törölt tag
válasz
mich68 #25688 üzenetére
nem, fastboot módban is újra tudod tenni a romot, a sony z-re a lollipop bétát le lehet tölteni a sony honlapjáról, azt csak fastboot módban lehet feltenni...
trancee:
mobilnet nélkül ne álj neki!
1. felteszed a gyári 4.4.4-et
2. feltelepíted a towelroot appot(itt ne engedélyezd hogy a google ellenőrizze az appot!)
3. felteszed a 4.4.2-ből csak a kernelt
4. ha fent van akkor a towelroot appal rootolod a rendszert(csak mobilnetet tudtsz használni mert a wifi nem fog menni, ez normális!)
5. visszateszed a 4.4.4 kernelét és a play-ről letöltöd a supersu appot, frissíted a binárist és kész is -
törölt tag
-
törölt tag
akinek nem megy a Telekom TV GO app rootolt és/vagy 4.4.4-en annak itt a megoldás(saját!)
-felteszed ezt az appot elöszőr: RootCloak
-újraindítod a telót
-innen letöltöd a legfrissebb TV GO appot
-készítesz egy TV GO fiókot és megrendeled a szolgáltatást
-élvezed a TV GO appot 4.4.4 alatt rootolt rendszeren -
törölt tag
válasz
zsoleszkai #25646 üzenetére
dnd call blocker...berakod a számot amiről hívnak, automatikusan foglalt jelzést ad, sőt tud rejtett számot is blokkolni, teljesen ingyenes
én ezt használom, csak ajánlani tudom
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #25642 üzenetére
Nekem jól müködik már,sőt valamelyest az akku időm is javult,hála a wakelock terminátornak és a disable service-nek
Elvileg jövő hónapban kapja meg a Z3 meg a Z2...utána jön a többi Z szériás teló,de érdekes mert a Z Ultra Google Play Edition már tavaj megkapta az 5-öt...de erre majd én is kíváncsi leszek hogy mennyire lesz majd jó az 5,de tény hogy az ART futtató környezet sokkal gyorsabb mint a Dalvik...elvileg a 4.4 is benne lenne ha a gyártók nem szedték volna ki,a CM-ben benne van,volt alkalmam kipróbálni egy S3-on és tényleg gyorsabbak lettek az appok is meg a rendszer is
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25629 üzenetére
akkor nem tiltotta le, de letiltás után nem kell újraindítani
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25627 üzenetére
miért airdroidon keresztül? szedd le a total commandert a telóra és azzal könnyebb főleg ha van rootod is
beállítások->alkalmazások->mind->Google+->frissítések eltávolítása utána leállítás majd letiltás
vagy még tudom ajánlani a CClanert telóra, lehet hoy a képek nincsenek fent, de lehet hogy az előnézeti gyorsítótárad nem frissül valamiért
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25625 üzenetére
nézd át belső (és ha van külső) tárhelyed lehet valahol duplán megvannak a képek, de az is lehet hogy a google+ webalbumot is berakja.mondjuk én letiltottam a G+, rohadtul ette az aksim
-
törölt tag
februártól kezdi a Sony kigörgetni a nyalókákat
először a Z3 és Z2 kapja meg, utána jön a többi Z széria...szerintem mi majd csak a tavasz közepe vagy vége fele kapjuk meg....ha előbb netán akkor csak örülhetünk
a feloldókép feketeség nálam is előjött, de engem nem idegesít,, inkább az akku üzemidő ba**a a csőröm hogy 9 és 13 óra között bírja 1 töltéssel átlag használat mellett...már nem tudom mit állítsak be vagy át hogy ne merüljön ennyire gyorsan... egy csomó szolgáltatást kikapcsoltam, feltettem a WakeLock Terminátort is, valamennyit javult, de nem sokat...most 31%-on van 11óra 42perce megy...
-
törölt tag
az normális hogy átlag használat mellett 12-13 órát bír a teló?
(CPU Interactive gyári beállításon,Stamina 30%-tól,Merülő akku 15%-tól, helyalapú wifi csak mentett hálózat közelében kapcsol be, fényerő kb 50%-on,Wifi és mobilnet bekapcsolva,3 email fiókból csak a fő emailem órás szinkronban van, néha facebook meg 1-2 perc játék....) -
törölt tag
válasz
darvinya #25586 üzenetére
nem kell tudnia, mégegyszer! mivel az usb 3.0 oda-vissza kompatibilis, példa, van egy usb 2.0-ás pendid az ugye megy 3.0-án, de ha veszel egy usb 3.0-ás pendid, azt is tudod használni 2.0-án csak sokkal lassabb lesz, tehát oda-vissza működik
! Wiki(angol) itt le van írva feketén!
se a géppel, se a telóval, se a progival nincs gond, csak a driverrel
-
törölt tag
válasz
Flexio #25578 üzenetére
nekem csak 150-es a routerem de nekem is csak 72-vel csatlakozik de nekem átlag 3-5 megával tölt le, a laptopom viszont 150nel az átlag 5-8megával....csak azt nem értem hogy elvileg a telóban b/g/n-es wifi van még sem kezeli az n-es szabványt rendesen....anno a routerben is meg a laptop wifi kártyáján is kellett állítanom mert csak 72-vel csatlakozott, kikapcsoltam a gépen a 20/40 kevert üzemmódot azóta 150-nel meg
elképzelhető hogy a telóban is lehet valahol babrálni ezzel, csak kérdés hogy hol...
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #25568 üzenetére
szerintem csak valami usb host-nál kell átállítani valamit, nem hinném hogy gond lenne vele mivel visszafele kompatibilis, tuti hogy beállítási gond csak....csak azért írom mert sok alaplapon már csak usb 3.0 van, nagyon kevésbe raknak az új lapok közül 2.0-át...ez így elég necces lenne ha flashtool miatt venni kellene a gépbe egy usb 2.0 pci kártyát
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #25560 üzenetére
figy, nem nehéz!4 dolog kell hozzá, 4.4.2 és 4.4.4-nek csak a kernel-e,towelroot app és mobilnet!
felrakod a 4.4.4-et, felteszed a towelroot appot,kikapcs, flasheld fel a 4.4.2 kernelt, towelroottal rootolsz(4.4.2-es kernelnél nem megy a wifi, ez normális ne aggódj) ha kész a root, kikapcs, visszaflasheled a 4.4.4 kernelt, play áruházból letöltöd a supersu appot,frissíted a bináris és már rootolva is van a teló
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #25558 üzenetére
nyugodtan megcsinálhatod a rootolást, nem bonyolult.... 4.3 vagy 4.4.4 van fent? nekem is blokkolva vannak a reklámok és a felesleges google play szolgáltatások....azóta gyorsabb mint a gyárival root nélkül
-
törölt tag
Jó Reggelt Mindenkinek B.U.É.K!
-
törölt tag
válasz
flegga92 #25535 üzenetére
igazából én sem használom ki azt a rengeteg funkciót amit kínál
de mint írtam a feleségem lepett meg vele karácsonyra
amúgy egy hátránya van a Gear 2-nek hogy mikor hívnak automatikusan átrakja a hívást az órára és manuálisan kell levenni róla, állítani meg nem lehet ezt a funkciót, de samun viszont lehet...nekem a baba miatt előnyös hogy van rajta fényképezőgép mert ha gyors pillanatot kell lekapni és nincs kéznél a teló akkor jól jön
ahogy elnézem a SW3 specifikációit a Sony a Gear2 versenytársa ként adta ki, mert hasonló képességekkel rendelkezik, annyi hogy a SoC és a rendszer más és nincsenek benne sport funkciók(mondjuk ezt én sem használom ki
) a kihangosítóját én sem használom
-
törölt tag
ilyen gonddal találkozott már valaki ha nfc-n képet akart fogadni egy másik nem sony-s telóról?(play áruház letiltva, ez jött elő!)
Jelen eset Galaxy S5-ről Xperia Z-re NFC-s küldés...na nem tiltom le a play áruházat akkor az jön be és azt írja hogy "Az elem nem található"ezt felvetettem másik fórumban is, ott a SuperBeam appot ajánlotta egy fórumozó, de az nem mükszik
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #25490 üzenetére
megnéztem összehasonlításban a SW2-t meg a Gear2-t, meg az áraikat
hát az SW2 nem éri meg az árát a Gear2-höz hasonlítva, tizedét tudja épp fele annyi áron...a Sony órája tudás/ár arányában drága...
Sony SW2 átlag 35ezer a Samsung Gear2 átlag 70ezerbe kerül... én az SW2ért max 5ezret ér....csúnya kijelző, kevés belső tárhely,gyenge hardver...bár ha azt nézem ennek előnye ként nagyobb üzemidőt tud 1 töltéssel, de ennyiért legalább rakhattak volna bele több belső tárhelyet.... vagy más hasznosabb funkciót, Nekem a Gear2 tökéletesen megy a Z-vel,de ha azt nézem hogy a SW2 egy okosított karóra(nem okosóra!) úgy szép és igényes és a feladatát ellátja, de ennyi pénzt nem ér meg -
törölt tag
ha valaki kíváncsi rá, itt egy firmware csekkoló app az XDA-sok jóvoltából
elvileg letölteni is tud
ha valakinek nyitott bootloadere van,itt a lollipop aosp [link] flashez a leírás az oldalon megalálható!
-
törölt tag
válasz
pit stop #25494 üzenetére
pit stop: próbáld meg hogy kit kat rendszerrel hogy megy....a topic nyitóban le tudod tölteni
megyei93: ment válasz
Pezsi: ha közelben van a gép amit használni szeretnél akkor erős jelet ad, de a sebesség függ a mobilnet csomagodtól.... ha olyan csomagod van ami engedi az LTE sebességet akkor erős és gyors neted lesz persze ez a telefon térerejétől is függ
-
törölt tag
Minden kedves fórumtársnak és családjuknak kellemes karácsonyt kívánok
nekem eléggé fogfájosan indult de már jobb
-
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25462 üzenetére
találta valami jelly beam-es cyber-shot app csomagot, valamivel jobb a Z1 kamera csomagnál
de full nagyításon még mindig rohadt kockás
nincs meg az az igazi 13 megapixeles élesség aminek kéne lenni, szerintem a kernel driver nem az igazi
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25459 üzenetére
pár fokkal szebb képet készít mint a gyári, de nem vagyok tőle hasra esve...valamelyest élesebb a kép, de még mindig nem érezni a valódi 13megapixelt....
[portolt Z1 kamera] -
törölt tag
válasz
Reverting #25447 üzenetére
Lesz jövőre Lollipop az össze Z-s Xperiára...nekem .292 Telekomos van fent, nekem csak a kamera minőségével van gondom, már szervizben is volt 2hetet hátlap leválás miatt, de szerviz elött és után is ugyan úgy fos minőségű képet csinál...a fekete feloldókép nálam nincs...
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25440 üzenetére
kösz hogy ennyire öregítesz a 29 évemmel
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25438 üzenetére
én értem hogy sp-ről, az addig oké....de én ezt nem értem még mindig hogy a gyári is meg a camera fv-5 is hulladék minőségű képet készít...a facebookon találtam egy oldalt, itt valami olyat írt az ember hogy állítólag a Sony tud erről a hibáról, de nekem még mindig nem világos hogy mi okozza ezt a hibát, mert valakinek tök tuti éles képet készít 13megapixellel másnak meg hulladékot,szemcséset és elmosódottat...app az nem lehet, szerintem a kamera driver lehet a ludas, valószínű hogy van javított kiadása a modulnak és a drivert nem frissíthették hozzá ezért hibásan kezelheti :/ nemrég olvastam egy oldalon hogy állítólag a Z-t 2 különböző modullal szerelték IMX214(Exmor R) ls IMX135(Exmor RS) :/ na most ilyenkor? hogy lehet megnézni melyik van a telóban? :/
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25438 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest