- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mályki #10931 üzenetére
"Sosem tudtam 5 nap 1,5 órás kijelző időt produkálni"
Hát, napi 12-13 óra sűrű melóval (szóval semmi láblógatás) plusz a maradék kevés időben is egyéb dolgok pótlásával foglalkozva, nem biztos, hogy mindenki a telefont akarja "nyomkodni"
Jelenleg korlátozódik a telefonhasználat a telefonhívásokra. Így is hajnal 2 környékén esem be az ágyba és ez a hét még biztos így fog kinézni
"De jó is most ez", mert amúgy is kíváncsi voltam hogyan bírja mikor szinte csak telefonálásra használom.
Első töltésnél 2,5 nap alatt ment bele 5 óra kijelzőidő + ugye telefonálgattam akkor is, ráadásul akkor mentek a programok telepítései is, tehát igénybe volt véve
Bírja ez ne izgulj
Megvan még a Razr Maxx-om, de lassúcska és a Z3C lett az utódja. Eddig nem bántam meg....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mályki #10927 üzenetére
Razr Maxx után mondom, hogy nem lesz gondod a Z3C üzemidejével, igaz mindössze egy hét "tapasztalata" van csak mögöttem a Sony-val. A második töltést fogyasztom a telefonból és "teszt" miatt kimondottan szolid használatban van jelenleg (5 nap 11 óra alatt, 1,5 óra kijelzőidő, 3,5 óra telefonálás, 40% maradvány akku)
Első töltés után a telefon belakása közben 2 nap 14 órát követően 14%-os akkuval került ismét töltőre, miközben 4 óra 45 perces kijelzőidőt és 2 óra 8 percnyi telefonálást sikerült elérnem és a wifi kb. 75%-ban bekapcsolt állapotban volt.
Szoftverrel nincs különösebb probléma, szép folyamatos a kezelés, pikk-pakk mennek a dolgok. A Razr sokkal lomhább ezen a területen (no nem is csoda, ugye ott "csak 2 x 1,2 GHz dübörög). A design olyan amilyen, egyéni preferancia kérdése, kinek mi tetszik... A Razr-hez képest nagyobb odafigyelést igényel az üveg hátlap miatt, de remélem nem hímes tojásként kell majd vele foglalkozni.
wifi részen köröket ver a Razr-ra. Alig kapcsolom be a wifi-t, 1-2 sec és fel is van csatlakozva. Ráadásul hatótávban is sokkal messzebbről is még mindig fog jelet.
A jóval erősebb hardvernek köszönhetően a program telepítések, indítások is sokkal gyorsabbak.
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
Mályki #10913 üzenetére
Én nem ajánlom ezt a telefont senkinek! Én fél éve használom, asszonynak most vettem egyet szombaton, de csak azért kapott ilyen telefont, hogy jól kicsesszek vele!
Ja meg azért is, mert van egy csomó üvegem, dokkoló, stb, ne egyedül használjam már, ja meg azért mert ebben a méretben, ilyen tudással, ilyen akkuval..., Vodánál, céges, 86ezer...
Kapott fóliát előre-hátra, mondjuk én voltam a béna, jó szarul raktam fel, azt kell hogy mondjam üveget sokkal egyszerűbb felrakni, az is ma jött pont meg, este zuhanyzós felrakás lesz...
-
kuk@c
tag
válasz
Mályki #10916 üzenetére
Szia!
Én a megjelenés óta használom, és nagyon meg vagyok elégedve a telóval. Volt nálam jópár típus az utóbbi hónapokban, de valahogy mindig az a vége hogy a Z3C a legjobb.
/méret, akkuidő, teljesítmény/
Szoftveres gond egyszer sem volt vele.
Víz alatt is fotóztam, jól bírta egészen addig még le nem ejtettem párszor, és a bal felső sarkánál a kijelző üveglap szélénél elkezdett beszivárogni a víz.
Miután egyszer nagyobbat esett és pont a kijelzőre, berepedt. Biztosítás miatt cserélték a telót, a T-s helyett kaptam egy nem szolgáltatóit.
Ez most mintha még gyorsabb lenne mint az előző, bár azzal se voltak sebesség gondok.Bátran ajánlom Én is ezt a telót!
@
-
ViSAS
senior tag
válasz
Mályki #10916 üzenetére
Azt, hogy nem ritka a beázásos baleset azoknál, akik víz alá merítik, az IP minősítés ellenére...de a cseppektől nem kell félned.
Vígan kibírja az 1 napot masszív használat esetén is.
Természetesen gyors, nem fogod a falhoz vágni a sok várakozás miatt, elvégre felső kategóriás hardver lapul benne.
Kicsit több mint 1 hónapja van meg.
Nem bántam meg, nekem minden szempontból ez a telefon nyújtja a legjobbat a piacon jelenleg kapható modellek közül: kompakt méret, nagy teljesítmény, jó üzemidő és egész jó kamera. Sokáig fog szolgálni. -
ViSAS
senior tag
válasz
Mályki #10913 üzenetére
Szia!
Bátran ajánlom ha fontos az akku, egy példa: épp most tettem töltőre, 2 óra 23 perc Asphalt 8-cal 5 óra 9 perces képernyőidőt értem el 26 órás használat alatt (92% -> 7%). A vízállóságot ne vedd szent írásként...de sok véleményt tudsz olvasni ha használod a keresőt.
Ahonnan én már vásároltam telefont és tudom, hogy rendben vannak (első kettő egyértelmű): MediaMarkt, Extreme Digital, Emag, Expansys.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest