- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
Litván Zongora #13733 üzenetére
Nálam amikor ilyen volt akkor cserélték a jack-et garanciában azóta mozgathatom akkor se áll le.
-
szabi97
tag
válasz
Litván Zongora #13733 üzenetére
Szerintem a jack aljzat kopott ki, garanciába ingyen javítják. Ez Sony betegség, régebben Xperia S-nél is ugyan ez volt a probléma, ennél a telónál is írta pár ember.
-
Kroni1
veterán
válasz
Litván Zongora #11473 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, már a z1c-nél is kiirta, és a Z3C is ki szokta néha mikor rájön éppen. Most én is inkább engedélyeztem ujra a hangouts-t, azóta nem irja ki hogy leállt, de ez azért elég érdekes..
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
Litván Zongora #11460 üzenetére
Nekem akkor irta ki ezt pár naponta, mikor a Hangouts le is volt tiltva. Mióta használom, azóta nem áll le.. 😃
-
válasz
Litván Zongora #11460 üzenetére
Settings>Apps>All Apps>Hangouts>Disable nem megy?
-
LouiS22
veterán
válasz
Litván Zongora #8161 üzenetére
Beállítások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok neve
Ki küld 2015-ben MMS-t?
Tök oldschool, ott a fb messenger, viber, bármi egyéb. Nem is értem, hogy miért él még ez a szolgáltatás. Vagyis de: mert le lehet üzenetenként gombolni egy százast a gyanútlan userről.
A másikra nincs ötletem, esetleg az autó cuccát nem lehet valamilyen módon frissíteni? Hiába szabvány, többnyire csak a szopás van az ilyen "központokkal". Esetleg érdemes lenne megkérdezni az autóval foglalkozó szakfórumban, hátha van valakinek ötlete. A márkaszerviz biztos tanácstalan lesz, ámde sok pénzért gányolnának
-
umfrider
senior tag
válasz
Litván Zongora #4574 üzenetére
A Google fiók előszeretettel szinkronizál akár mindent! Ez értsd úgy, hogy valóban mindent. Fotók, kontaktok, videók, beállítások.... ( ha ez volt a kérdés )
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #4566 üzenetére
Én a Z2 topicban kérdeztem korábban, hogy az Xperia Transfer-t használta-e valaki IOS-ről költözéshez, de nem kaptam választ.
Esetleg itt valaki?
-
sisqoboy2
tag
válasz
alapbol a google drive van rajta. az tud szinkronizali es feltolteni a kepeket. mint az icloud konkurense, kotelezo jelleggel kell nyujtani a szolgaltatast bar sose probaltam...
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Szerintem itt nézelődj. Ja és Androidnál Mindenre van lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest