Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
amator2 #2200 üzenetére
amiket írtam azok egyszerű appok, egyik sem rendszer app, ami a jó benne hogy azokat nem is tudod letiltani
Ha jók az infóim a .105-ös ROMba (én ezzel kaptam a készüléket) került be pár módosítás az appokat illetően, kikerült pár ikon a launcherbe is ami feltűnhetett, mindez azért, mert azok az appok a rendszer app helyett uninstallható appok lettek, hogy akinek nem kell az leszedhesse...
Amiket írtam azoknak már a nevében is tisztán lejön, hogy nem rendszer appok, de el kell ismerjem azért pár éve módosítok már ROMokat így azért van egy kis gyakorlat is
szóval amiket említettem azokat büntetlenül letilthatod
(#2213) Lasy: nem értem ez miért olyan elképzelhetetlen, amúgy a nyomás szenzor elméletileg a barometer-t jelenti. De a lényeg az, hogy ha nyitott ajtókkal teszteled akkor nem emelkedik a nyomás érték, ha becsukod akkor pedig igen, mert akkor a nyomásra nem szökik ki a levegő.
Szerintem ez egy egyszerű és nagyszerű dolog. Nincs ebben semmi varázslat.
(#2220) Lasy: azért is érhető el az a teszt ahol, a "Szervíz" menüben
véleményem szerint első körben a szervíz ezt csekkolja ha beázással beviszi valaki a készülékét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest