Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ja, jók a képek, csak ha természetet fotózol, Amigás időkre emlékeztető bitmapekre esik szét a kép. Ennyire nem bír megbirkózni a részletekkel a gép. Szóval valójában nem jók a képek, ha részletgazdagabb témákat választ a teszter, jobban előjönnek a hibák.
No, nem flame-nek szánom, de megnyugodtam: végignéztem a csúcsmodelleket, az S5-öt már ki is tudtam próbálni, az új HTC és ez a Sony nyilván nincs még nálunk. És egyedül a Z1 Compact fogott meg valamennyire, végre nem egy tepsi, aranyos, dizájnos és erős készülék. És (dobpergést kérek) maradok az iPhone-nál. Sokkal kiegyensúlyozottabb a kamerája, nem limitálnak le az alkalmazásboltjai, és nem kell azon aggódnom, melyik készülék a jobb és miben: jól választottam-e, pontosan tudom a választ IOS berkeken belül.A minap volt egy cikk erről az egyik portálon, erősen repedezik az Android-felépítmény, a cégek mind nagyobb szeletet akarnak kivenni az appáruházak bevételeiből, emiatt szép lassan széthúzzák, széttépik a nyílt rendszert. És lesz egy csomó kis IOS meg Windows Phone, csak a Sony, a Samsung, az LG saját nevein. A Nokia Androidos bohóckodása csak az első lépés.
Rosszabb esetben visszatérnek a butatelefonos idők, ha majd az alkalmazásboltok nem generálnak annyi forgalmat pár idióta marketingdöntés miatt. Volt Badás telefonom, tudom, milyen az, ha valami okostelefonnak indul, és egy vicc lesz a vége. Drukkolok a Tizennek, szerintem az Android üzleti modellje - megosztani a gyártói és a szoftveres oldalt - elhibázott vállalkozás, a Sony, a Samsung, az LG, a HTC mindig hőbörögni fognak látván az Apple, és aztán a Google bevételeit. Mondom ezt úgy, hogy volt vagy 8 Androidos telefonom, és az S1, a Note 2, a Sony Z ill. az LG Optimus 2x kifejezetten szerethető volt, nem beszélve az Xperia Playről. Haláli cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest