- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
Mircinko hírmorzsa
Elkészült az aroma telepítő, ehhez a telefonhoz is. Választható lehetőség lett a Wipe.
Maga a telepítés egy grafikus felületen történik, hasonló ahhoz, amikor egy appot telepítünk fel. Extraként megtekinthetőek az újdonságok, hasznos információk, illetve a tárhelyek méretei.A telepítő írásban és százalékos sávon mutatja a telepítés állapotát, ezenkívül hiba esetén lehetőség van log fájl mentésre, amit ha nekem elküldesz akkor biztos, hogy tudok segíteni.
(Memkártyára és belső tárhelyre is ment, attól függően, hogy mit talál.)A telepítés végeztével dönthetünk arról is, hogy automatikusan induljon el a készülék vagy sem.
További választható dolgokért (kívánságokért) írj privátot és megvitatjuk.
(#26488) Fleed: V2.5 stabilabb, én azt ajánlom
. Garivesztést nem okoz, hiszen a root egy pillanat alatt visszaállítható. A Bootloader nyitás az már más kérdés, de ez jelen esetben nem szükséges.
Jómagam, - bármilyen meglepő - nem vagyok hacker csoport tagja
Ugyanannyi az adathalászat lehetősége itt mind a gyári romon. SuperSU, meg a TWRP nem fog adatokat lopni, ha meg igen akkor azt nagyon jól csinálják, hogy még senki nem jött erre rá.
A többi módosítás rendszeralapú az újabb eszközökből (Z5Premium+++) és FW-ből. - Amit a Sony adott ki. Van még pár egyéni kód benne, viszont egyik sem alkalmas ilyen célokra
. Bár, most hogy mondod...
. Nem! ..nem terveztem ilyet és valszeg nem is tudnék.
Innentől kezdve a Te döntéseden alapul, hogy felrakod vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest