Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajzal
őstag
válasz
laci_csk #409 üzenetére
Sajnos azt látjuk, hogy míg a Z2/Z3-nak kiemelkedő akksi ideje volt, tényleg 2 napos, 6-7 óra kijelzőidővel addig az új X Performace már csak 4 óra körüli ami átlagos. Tehát az új X Performance-ban nem csak a kamera még rosszabb mint eddig, hanem az eddigi átlagon felüli akkumulátor időből lett átlagos és jó drága lett mellé. Aztán ki tudja ezek hogyan lehettek összeszerelve, milyen leggagyibb ragasztóval ami majd 1 év után elenged vagy milyen kijelzővel ami pár hónap múlva foltos lesz... aztán viheted a gusztustalan cordonba.
Hát úgy látszik, hogy az X-ekkel sem fognak rekord eladásokat és bevételeket megdönteni... -
joey04
titán
válasz
laci_csk #398 üzenetére
elolvastam, az nem kapcsolódik ide, nem értem miért hoztad fel. ráadásul ott pont nem keverek semmit, te nem értetted miért lehet egy kalap alá venni az X-et, meg az X Performance-t. Továbbra is várom viszont a válaszod. Arra is hogy mit keverek és hol, de arra még inkább, hogy miért írtad, hogy akkor bezzeg számított a dxomark tesztje, amikor az S7 edge nyert. Ki és hol mondta, hogy számított? Mert az S7 edge tulajok egyszer sem említették, az MA szerkesztők pedig sem a nagy kameratesztben sem, a Performance tesztben nem tesznek róla említést, hogy kapott ilyen díjat. tehát mire alapozod ezt: De anno amikor az S7 edge megkapta az elso helyet, akkor "ertekelheto" volt a tesztjuk es nagy szenzacio is volt, ugye?
Mert mindenki úgy szart rá, hogy mit az az oldal mint most.
-
Damage401
senior tag
válasz
laci_csk #390 üzenetére
Ha címet értelmeznéd. Akkor rá jönnél, hogy a Sony Mobile részleg semmit nem csinált csak kapott egy Snapi 820 és fémházat. A többi kisebb hiba ami jelen volt a Z család tagjainál mind megvannak. Vagy az új X család tagoknál is. Nehéz most elfogadni?
joey20: Mertazeshét most nagyon középpontban van.
-
joey04
titán
válasz
laci_csk #390 üzenetére
Miből szűrted le? Abból hogy linkeltem az s7 edge topikot amiben senki sem említi, hogy dxomark oldaltól díjat kapott? Vagy ebben a cikkben említték volna csak átsiklottam felette? Vagy mire gondolsz? Arra reagáltam, hogy bezzeg az nagy szenzáció volt, hogy az s7 edge valami díjat nyert. Hát nem, annyira nem, hogy még a saját topikjában sem volt téma. Erre reagáltam ha nem lett volna tiszta, nem tudom milyen X meg X Performance keverésről beszélsz... Utána pedig megemlítettem, miért mindig az s7-et hozod példának és fikázod, mikor a tesztek szerint jobb a htc, az lg, az apple, de még a one plus stb is...
-
joey04
titán
válasz
laci_csk #388 üzenetére
hát én bevallom nem hallottam erről pl, hogy az S7 díjat nyert, ennyire nem érdekel ez az oldal. btw miért mindig az s7 van betámadva? a MA és a külföldi tesztek legtöbbje szerint is az ÖSSZES rivális jobb képeket készít nála. De a tulajok sem nagyon hencegnek vele, senki meg sem említi...
-
joey04
titán
válasz
laci_csk #385 üzenetére
Hogy lehet azt irni, hogy mig az "S7" addig a "Sony"... az S7 az egy telefon a Sony az egy gyar/ceg. A telefont osszehasonlitod a ceggel?
Nem véletlen írtam így, hiszen az itteni kameratesztben X szerepel, míg most a Performance a téma. A kamera és a szoftver (ahogy az a különböző külföldi tesztekben látható) azonban megegyezik. Na ezért lett az egyszerűség kedvéért simán Sony. Sajnálom ha összezavart, remélem így már te is megérted.
btw megfogtad a lényeget grat.
-
joey04
titán
válasz
laci_csk #383 üzenetére
Senki nem mondta, hogy az hibátlan, sőt elég megnézni a kamerás tesztet, egy értékelhető fényképezőgép simán veri még ma is az összes mobilos kamerát, ebből adódóan nem lehet tökéletes az S7 sem, csak az tény, míg az S7 az élbolyban van, a Sony egyértelműen utolsó ha a kamera alapján rangsoroljuk a mostani csúcskészülékeket.
-
Ricardo
titán
válasz
laci_csk #171 üzenetére
"En sem megyek kopkodni mas gyartok topikjaba, dehat nem lehetunk egyformak. "
Itt például egy Lg topicban szólod le a Samsungot
-
tomboy0013
veterán
válasz
laci_csk #171 üzenetére
Te nem mész köpködni más topikba(dehogy
), de itt ócsárolhatsz másokat meg a cikk írót. Gratulálok. Gondolom ezeket a képeket is megnézted mielőtt ideköpted ezeket a mondatokat. Vagy más normális tesztet ahol az eredeti méretben is megcsodalhatóak a teszt képek.
Sony meg a legjobb fénykép minőségKét külön dolog ezt még ilyen vérfan is tudhatná mint te.
-
doooo
veterán
válasz
laci_csk #171 üzenetére
Már hogy ne mennél más gyártó topicjába köpködni.. kit akarsz becsapni?
Na de most a lényeg: akárhogy is, a linkelt oldalon lőtt tesztképek kicsit se olyanok, mint amiket itt készítettek. Persze, hogy más a véleményük, ha nem ugyanazt látják, mint mi itt. Azt a borzalmas mosást fele annyira se látni a képeken, nem égett be, stb (legalábbis úgy tűnik annyiból, amennyire a nagyíthatatlan képek megengedik a vizsgálódást).. fennáll a lehetősége, hogy hibás készülék járt MA-n. Az megmagyarázza azokat az ótvar képeket a tesztben, és bizony azokra nincs más szó, ezt csak egy vak nem láthatja, azokról senki ne próbáljon meg meggyőzni, hogy csúcskategóriába illőek, mert akkor az illető búcsút mondhat a beszámíthatóságának. -
TTommi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest