- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Igen, mivel szájkarate nekem is megy, meg a süketelés.
De ha ilyen készülék van a birtokomban és tudom bizonyítani az ellenkezőjét akkor megpróbálom a későbbi vásárlóknak megmutatni, hogy ez nem csak annyit tud amit a cikk lehoz, hanem ha ügyesen forgatod a beállítás vagy jó pillanatában kapod el a kamerát akkor születnek értékelhető képek. Csak amíg valaki azt írja vegyek egy ilyent és tapasztaljam meg akkor nekünk ad ezzel igazat, hogy valami nem stimmel a kameránál. Vagy csak szeret fórumozni
(Z3c és Z5c után tudom miről beszélek)
-
<Lacy85>
addikt
Komolyan nem értem, miért rugóztok ennyire a kamerán. Szarabb, mint a többi flagship? Legyen.
Kit érdekel?
Rengeteg ember van ám, akinél ez nem döntő szempont. Ahogy a kolléga is írta, aki mobillal akar hobby fotózni....
Minden másban viszont tökéletes a sony. A design persze szubjektív, szoftver meg magáért beszél.
Ezek valahogy sokkal többet nyomnak, mint a hú de fontos kamera.
A hardver mondjuk nagyon kétélű dolog. Egyik oldalról mindenki jön, hogy "fúúú, 100 éve 3GB", stb.
Lehet, hogy nincs benne 4-6GB, de nem is hiányzik belőle. 3 gigával is tökéletesen működik. Ez nem touchwiz.
A másik fele viszont ugye az, hogy így a régebbi típusokról nem nagyon indokolt a váltás. Max. ha bedöglik garancián túl. Hát ez van. -
Diegolio
újonc
Gondolom akkor Neked a mobilarena az etalon, egy olyan oldal, amelynek a dizájnja már a 90-es években is elavult lett volna
Elnézést kérek, de egy olyan tesztet (és annak szerzőjét) nem tudok komolyan venni, aki egy negyedmilliós készülékkel zseblámpást játszik
Jó pár tesztet visszaolvastam, és hemzsegnek az ehhez hasonló nyalánkságoktól, (pláne a kamu direkt rosszul beállított fotóktól), amiken inkább csak mosolyogtam, mintsem morogjakDe nem bántanám inkább ezt a "remek hiteles" oldalt, inkább arrébb vonulnék békésen, és talán majd egyszer dizájnban (ha mi ilyen weboldalakat készítenénk, éhen halnánk), és hitelességben utoléri magát ez a weboldal
Sok sikert kívánok hozzá -
TTommi
aktív tag
Nekem nincs tapasztalatom benne, de a mobil fotosok kozott nem kevesen azon a velemenyen vannak, hogy az S7 sorozat kamera tekinteteben visszalepes az S6 szeriahoz kepest. Ezek a dijazasok meg eleg szubjektivek. A V10 et pl alig emlitik meg, pedig fotoban es videoban is jobbnak hoztak ki meg az S6 nal is. Egyik ilyen mobil foto szakerto ismerosom hasznalt S6 ot, S7 et G4 et es V10 et is es egyertelmuen a V10 et tartotta a legjobbnak. En is lattam a kepeket es azok alapjan igazat adok neki. Ezt a velemenyet sokan masok is osztottak, megis a Samu vitte el a dijat. Na ezt magyarazd meg
En sokkal celravezetobbnek tartom, ha magam probalom ki a keszulekeket es dontom el, megfelel, vagy sem. Sajnos ebben eleg korlatozott a mozgasterem, de pont ezert nagyra ertekelem az MA tesztek utani szakmai hozzaszolasokat, melyek megerositik vagy cafoljak egy adott tulajdonsag megletet es segitenek objektivebben latni az adott keszuleket.
En a Sony kapcsan kitartok amellett, hogy a kamera gyengesegei mellett igenis meg mindig vannak erossegei. Ezeket egyuttesen kellene nezni, es ezek osszessegeben a Sonykkal csak es kizarolag egy problema van. A nyito ar, ami egyre inkabb es egyre pofatlanabbul magasabb. -
laci_csk
senior tag
-
laci_csk
senior tag
Az irasodbol mar kiderul hogy Sony hater vagy.
Hogy lehet azt irni, hogy mig az "S7" addig a "Sony"... az S7 az egy telefon a Sony az egy gyar/ceg. A telefont osszehasonlitod a ceggel?Az X Performace az elso helyen van az S7 Edge mellett, a kamera szempontjabol, igy akartad irni. Mindketto 88 pontot szerzett a Dxomark szerint.
-
AndyRich
csendes tag
Szerintem eddig is személyeskedés lett a vége a korábbi fórumokon is
Mondjuk az szerintem is érdekes, hogy a mobilarénás tesztek következetesen lehúzzák a Sony kamerákat, illetve a szoftvert, míg a külföldi oldalakon azért szignifikánsan sokkal jobb véleményeket olvashatunk a Sony telókról.
Én pl a Dxomarkot régóta olvasom rendszeresen, s nagyon eltérő véleményeket fogalmaz meg a fenti kérdéskörben.
Amúgy meg nekem is évek óta Sony telóm van, jelenleg Z3, s én is egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy sokkal jobb a kamera, mint ahogy azt a mobilarénás tesztek mutatják!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest