Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
Bferibörs #782 üzenetére
Nekem pozitív tapasztalatom van a Sony-val, volt Z5 Compact-om az több napot is bírt. Ezt akkor jól eltolták. Viszont a kamerája annak is ilyen "fátyolos" képeket készített. Sok telefonom volt, a Samsung S7 és S7 Edge a legjobb. Meg talán az iphone 6S. A Samsung "A" sorozatnak gagyi a kamerája olyanom is volt. Lehet Xiaomi lesz bár csak a 8 Note Pro-t találtam jónak (legalábbis elfogadható a kamerája) ami viszont nem kicsi. Köszi a tanácsot, átgondoljuk. :-)
-
Bferibörs
addikt
válasz
feketegergo #779 üzenetére
Szia,szerintem csak ha hozzád vágja valaki akkor éri meg
Kicsi az akksija, nekem 1 napot nem bírt ki új korában
Face ment rajta amikor még nálam volt,printererst nem tudom
Pénz nem adnék érte -
feketegergo
tag
Gondolkodom, h veszek egy ilyen telefont.
Használja még valaki? Működik? Pl meg tudja nyitnia a facebook-ot, vagy pinterest-et? -
Bferibörs
addikt
Sziasztok, van még valakinek ilyen telója?
Én már megszabadultam tőle egy ideje, az unokám nyüstöli. -
thekissmate
csendes tag
Sziasztok!
Az van, hogy van egy X Performance amin USA firmware van így nem elérhető az ujjlenyomat szkenner.
Már letölöttem a jó firmwaret viszont a flashtool fura módon támogat régebbi telefonokat, újabbakat is (XZ2) de az X Performance-t nem.Hogy tudnám ráimádkozni az új firmwaret?
-
Imike20
senior tag
Tegnap elkezdte zabálni az aksit a rendszer nem tom miért! Így csinálni kellet egy teljes vissza állítást! Remélem helyre jön a telcsi! Amúgy asszonynak nincs rá panasz szereti nagyon!
-
Bferibörs
addikt
Sony beharangozta,hogy 6 féle készülékre jön a 9. Erre meg még a 8 sem jött nekem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
A 2. Vesztes #766 üzenetére
Hát kamerában, akksiban az biztos, hogy mérföldekkel többet tud
Köszönöm,egyenlőre ismerkedünk, de az első napok után úgy érzem jó döntés volt.
-
Bferibörs
addikt
Meg van az utód, hüvely p20 pro, ha esetleg valakinek kell egy alig használt duos performance az írjon rám, egyébként nem árulom.
-
Bferibörs
addikt
Hát tudod, hogy egy kétszáz ezer feletti telefont csak telefonálásra tudjak használni 9 órás munkaidő alatt elég nonszensz
,mert különben leshetem, hogy hazaérek e vele a töltőig, hogy ne merüljön le, kocsiban 2 A töltővel max. szinten tart ( 2 db különböző márka van, különböző kábelekkel kipróbálva, GPS töltéssel is szopja)
Esti szobai vakus fényképezés szemcsés, zajos car, használhatatlan,lila,fekete köd, a 13 -as p2 normál képeket készít ugyan ott.
Jó ideje másod telefonnak használom, céges karim van benne amit csak hívásra használok néha. Előszedem, hogy na próba,hátha, 1 nap után le is mondok róla, hogy elsődleges telefonom legyen.(#761) A 2. Vesztes
igen a - A 2. Vesztes
persze néha be,be néznek páran, soha sem volt pörgős a topik.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Van itt még valaki?
Vuff?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #758 üzenetére
Eljutottam arra a pontra,hogy kukázom a telót. Na nem a frissítés miatt. Nem bír ki egy napot a használati szokásaimmal,csak a saját töltőjét,zsinórját eszi meg rendesen, szarabb fotókat készít főleg este mint a majd százezres lenovóm. Szóval az a bizonyos tele van vele. ( Egy v@lag pénzért nem tudom a céljaimra használni, soha többet sony) ☹️🙄
-
Bferibörs
addikt
Tudnátok segíteni, hogy hol lehet ehhez a csoda telefonhoz töltő kábelt venni? Gyárit nem találok a neten, ez meg nem eszik meg mindenféle w.shoppos madzagot.
Imike20 manuálisan sem tudtam frissíteni. Duos a lelkem oszt lehet az a baj, majd fél év múlva jön rá frissítés. A gond az, hogy biztonsági sem jön egy ideje.
-
Imike20
senior tag
Manuálisan nézd meg!
-
Imike20
senior tag
Tegnap jött valamiféle frissítés!
-
Bferibörs
addikt
nekem még nem jött frissítés
-
gPéter
tag
A 41.3.A.2.24-es frissítéssel végre jó lett az oreo,ezzel kellett volna kezdeni
-
Imike20
senior tag
Új családtag érkezett! 🙂
-
Imike20
senior tag
Fent a van a 8.0 Oreo Teljesen jó a rendszer tetszik a felület
-
gPéter
tag
Amióta fent van az Oreo ,naponta kétszer újraindul a telefon.Másnál is?
-
nonosmr
csendes tag
Üdv.
Valaki talált már normális leírást a rootoláshoz? -
Nippon
őstag
válasz
Bferibörs #715 üzenetére
A 4K-hoz biztos, hogy rootolás kell, arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki megcsinálta-e már közületek.
Ha nem az X performance, akkor Samsung S8 lesz a befutó. Három dolog zavar benne: nincs jó kijelzővédő üveg hozzá, az ujjlenyomat-olvasó helye és a dedikált expo gomb is hiányozna. -
Nippon
őstag
Sziasztok!
Telefont kellene vennem és az X Performance az utolsó Sony készülék amelyik még tetszik. Vagy ezt veszem meg vagy hosszú idő után elpártolok a márkától.
Van különbség a sima 32-es és a 64-es dual sim-es között? Nincs para a dual-lal?
A kicsi akku miatt is vannak fenntartásaim, illetve az szeretném tudni, hogy a 4K-s videó engedélyezhető?Köszönöm!
-
Lpneo
csendes tag
Sziasztok! Gondolkodom hogy veszek egy ilyen telót újonnan. KÍváncsi lennék, hogy milyen a teljesítménye most a telónak, mennyire lassult be az új androiddal(7-es)? Mennyire van lemaradva frissítésekkel? Illetve meddig bírja az akksi?
THX -
Bferibörs
addikt
válasz
A 2. Vesztes #707 üzenetére
szerintem nem nem, csak sok telóm van azért gondolkodtam rajta
-
Bferibörs
addikt
Kihalt a társaság? Mindenki megvàlt a telótól?
-
Bferibörs
addikt
Jött ma frissítés,gondolom a szokásos biztonsági.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest