- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Nem értem, hogy a Sony miért spórol mindig a ramon...
-
Telefonőrült
tag
A 3 GB RAM a legkisebb gond ezzel a telefonnal,volt nálam egy ilyen egy rövid ideig és azt kell mondjam sebességből,erőből nem szenved hiányt.
Valaki mondja meg nekem, hogy ez miben más a Z sorozattól?Miért kellett X-re váltani?
Az a kamera tuti hogy szándékosan ilyen rossz.Ezt bizonyítja hogy már évek van ez de le sem szarják.
De a lényeg, hogy 23 megapixeles a szenzor,mert az kell mindenkinek -
atike
nagyúr
.....azért ez a kamera.... Hogyan lehet ennyire mellélőni...?
Párosítva az árral és ezzel a külalakkal... Uh. Bátrak.
-
janeszgol
félisten
-
Ricardo
titán
Ez így elég kevés, a konkurenciával szemben. Az árát is beleszámolva meg nagyon kevés.
Alapjában véve nekem tetszenek a szögletesebb telefonok így a Sony formavilága bejön, de amit művelnek az nem. Egy ilyen árú telefonnak jóval szebb képeket kellene lőnie. Nem hiszem el, hogy a gyártó ezt nem látja. A reklámokból pedig az jön le hogy valóban nem.
Ha nem is annyira gyengék a képek, mint itt a teszteben. Minden kameratesztben alul maradnak a többiekkel szemben. Mindezt úgy, hogy ők adják szinte mindenkinek a kamera modultNem lenne ez olyan rossz, ha normális képeket készítene, nagyobb lenne az üzemidő, és normálisan áraznának. Így ez a széria sem lesz siker, hiába változott Z-rő X-re az elnevezése.
-
jUUh
addikt
Wow ez mi akar lenni?
Ezek gyógyszerre ittak, 200e?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Már az első bekezdésnél elakadtam?Mi lenne a Z5c utód?Ez a tepsi vagy a nem vízálló másik?Szerintem egyik se...saját magukat sz***ják azzal,hogy nem gyártanak normális méretű telefont.S ha már mindenkinek ők szállítanak kameramodult köthetnének valami csere üzletet egy szoftverre ami kezelni is tudja...mert ez így szánalom ennyiért meg szánalom a köbön!
-
lsebestyen
addikt
Hogy kapott ez üzemidőre 8 pontot 4h SOT-tal?
Z2-m röhögve elmegy 6 órát bármikor. Állítom, hogy a Z2 volt az utolsó jó telefonja a Sonynak.
-
Csapoati
nagyúr
Hurka akksi, hurka kamera és gigakávák (ez nem koppintás, HTC-fanok?
) - kiváló recept, még 200 ezerért is...
Az LG G3 S ugyanekkora kijelző mellett 6 mm-rel alacsonyabb, szintén kijelzőn szereplő gombokkal! -
mg1992mg
őstag
Hmmm. Mik ezek a nagy kávák? Érdekes. Z3-Z3C idején még képesek voltak jóval kisebb kávákkal dolgozni, itt ez miért nem megy?
Kijelző felbontása bőven jó, elég 5 colra, a hardver is jó, viszont ennyiért a konkurencia (pláne olcsóbban) már 4-6 GB RAM-mal dolgozik. Valve effektus befigyel.
Kamera képei felejtősek, Sony továbbra sem tud normális szoftvert írni alá.
Akkumulátor is borzasztóan kevés, belefért volna oda egy nagyobb telep is... -
törölt tag
Irdatlan túlnyúlások mellett szoftveres navigációs gomb, közepes kamera..., hát valóban kevéssé zászlóshajó.
(#26) Waikiki: Természetesen sokaknak fontos a rádió, és természetesen hiba, ha egy ilyen alapfelszereltség nincs az okos telefonban, hát még ha zászlóshajó. Sokaknak sok okból fontos a rádió - természetesen -, aminek semmi köze a streamingszolgáltatásokhoz, nem is összevethető a két dolog, és akkor még a mobilnetárakról nem is beszéltünk.
-
Kleroo
veterán
Még ilyen töredék méretben is simán látszik a mosás a részleteken, agyonmosott a rét.
Azt még csak lenyelem a korábban fikázott képnél hogy ilyen fika ISO1000-n, de úgy összességében ez a kamera 2016ban minden aspektusban gyenge budget kategória fölött.
És még mindig csúnya az EXMOR képe 100%-on. Anno Az ARC-al kezdett el rajzfilmesen-digitális hatásuk lenni, és még most is pont ugyanolyan a képvilág -
19_OsY_81
aktív tag
RIP Sony!
Mondom ezt ex Z2 tulajként...
-
Waikiki
tag
Elnézést az OFF kérdésért, de már sokadik telefontesztben látom hibaként emlegetni: szóval mi ez a rádiófetisizmus? A hiánya most tényleg akkora gáz a Spotify (vagy bármelyik streaming szolgáltatás) meg a 48+200GB tárhely korában, vagy csak egy múltból itt ragadt értékelési szempont?
U.i.: Mint látható, nem igazán hallgatok rádiót, szóval az értetlenkedésemet talán ez is magyarázhatja.
-
zira
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom hogyan sikerültek ennyire rosszra a képek nekem is X Performancem van és szerintem nem ennyire rosszak a vele sikerült képek persze az éjszakai fotókkal nem dicsekszem azok tényleg olyanok mint a tesztben szereplők. Amúgy összességében kiváló készülék számomra. Egyetlen bajom az üzemidő 4.5 órás képernyő időnél egyszerűen nem tud többet a telefon, nálam ez max másfél nap.
A megosztott képet tömörítettem hogy fel tudjam tölteni! -
Scrydhan
senior tag
válasz
whatwhatwhat #22 üzenetére
De,de öhm,annak nem fém a hátlapja !
Am az előre telepített spotifyhoz jár premium?
-
whatwhatwhat
aktív tag
"hacsak nem ragaszkodunk az 5 hüvelykes kijelző és az elméleti vízállóság kombinációjához, akkor szinte biztosan fogunk ennél jobb ajánlatot találni."
ha ragaszkodunk, akkor is.. galaxy s7 vízálló, 5.1 hüvelyk, ami kb észrevehetetlenül nagyobb, ráadásul a telefon még keskenyebb majdnem egy milliméterrel, szóval ha ez alapján választunk, akkor sem ez a legjobb telefon
-
no more
veterán
Ez komoly, hogy ilyen fotókat lő???
Az A5-tel szebb képeket lövök és nem fognak beégni (ráadásul automatában, lol)... Az a videó is moslék. A 3GB RAM-ot sem gondolhatták komolyan a 2700-as akksival. A hangerőszabályozót sem tehették volna hülyébb helyre amúgy. Ez már csak erőlködés tőlük... Kár, mert amúgy nagyon szép telefonokat gyárt a Sony és még legalább egyedi, nem lopkodnak innen-onnan formaterveket.
-
tothmaxy182
őstag
EZ meg mi??? Ilyen képet a 20ezres kínai telefonoknak néznék csak el!
(#17) gerii: Ne túlozzunk, jó!!! Csak 4 és fél Redmi 3 Pro jön ki az árából (ha magyar garival veszed)
-
tomboy0013
veterán
Mi ez a kamera? (Meg mellé ez az ár...) A Sony-nál évek óta elfelejtik tesztelni a kamerát mielőtt a termék sorozatgyártásába kezdenek vagy ezt a ragyogó teljesítményt hogyan sikerül évről évre hozniuk? Ennyire nem lehetnek vakok...
-
papi77
addikt
Volt szerencsém megnyomkodni a minap,és azt kell,hogy mondja; villámgyors.
A G5 -nél -de még a párom s7-énél is-érezhetően gyorsabb a rendszer!
Szerintem nem lenne ezzel a tellel gond,ha helyén tudnál kezelni a sony az árát-habár akinek fontos a fényképező,annak nem ajánlott... -
gerii
addikt
Ez a kamera valami borzalmasan gáz. Ezt a képet egyszerűen nem tudom értelmezni, Picasso téma van alapból beállítva?
Kettőszázötvenezer Forintért. Vicc.Belegondolok, hogy 5db Redmi 3 Pro kijön az árából, atyaég
-
pilu85
őstag
sony, nemtudom japán mentalitással, hogy tarthat itt, nehogy a microsoft sorsára jusson.
-
janeszgol
félisten
Szép telefon, jó kijelzővel. Eddig a szokásos. Hardver okés. Kamera. Nem lenne az rossz, de beégett. Mármint az ég, meg a világosabb részek. Ha lehet szoftveresen javítani, jobb ha ráfekszik a Sony.
A telefon oké, hogy 5 colos, de a Samsung S7 kisebb méretekkel rendelkezik 5.1 colos létére. Szóval még azt sem mondanám, hogy emiatt lenne létjogosultsága A X Performnak.
Drága? Az! -
fornettisuti
veterán
nem jó, de legalább drága
-
Heisenberg69
senior tag
Imádtam a Sony telefonokat. Volt vagy 6 az elmúlt időszakban... de amit a Z3 után művelnek valami vicc...
Pedig szerintem a Sony telefonok a legszebbek a mai napig. -
Richie86
senior tag
Siralmas...
-
batai15
félisten
Mi ez az ár ? Szánalmas .
-
eclipse006
őstag
Kár érte. Mondom ezt Sony tulajként.
-
Griffo
csendes tag
A kamera az valami botrány. A kaputelefonom jobb képet csinál.
-
bollokcs80
Korrektor
Ennyi pénzt, ezért.....
-
törölt tag
Nem baj, majd jön az új flagship ősszel. Majd az megmutatja!
-
balint82
senior tag
Komoly gondok vannak a SONY-nál (árazás, időzítés, stb.), mondom ezt Z5C tulajként.
Július van, kijött egy újabb flagship, amit nem tudom, hogy ki fog megvenni ennyiért.
Főleg úgy, hogy komolyan nem tudom, hogy mi a különbség a Z5 sorozathoz képest (megkockáztatom, hogy ez visszalépés..., nincs 4k video, nincs rádió, stb.)? -
embe
nagyúr
Pedig valami agresszív ár politikába kellene kezdenie a Sonynak, hogy vevőket csabítson el.
-
es1
csendes tag
Még sosem volt Sony telóm. Most sem lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest