Új hozzászólás Aktív témák
-
Diegolio
újonc
Valamelyik nap az egyik tesztoldalon ennek a telefonnak a kameráját hozták ki győztesen, több más neves márka ellenében. Később ide tévedve döbbenten olvasom azt, hogy a T. tesztelő szerint ennek a készüléknek nem jó a kamerája "Közelre továbbra is nehezen fókuszál, túlexponálja a felvételeket, illetve erőteljesen zajmentesíti is a gyenge dinamikájú képeket, az első képet hosszas döbbenet követte mindannyiunk részéről, és ez már egy elég nagy merítésből lett a legjobb."
Nos, én nem tudhatom, hogy a T. tesztelő hogyan és miként használta és tesztelte a készülék kameráját, viszont az biztos, hogy én napi szinten sok használat mellett sem tapasztaltam azokat a kritikákat amik fel lettek sorolva, sőt, inkább ellenkezőlegNem tisztem eldönteni, hogy miért fals eredményeket produkálnak,
de talán az mindent elmond a teszt-cikkíróról, hogy egy 250 ezer ft-os telefonnal akart zseblámpást játszani, és mivelhogy ez nem úgy jött neki össze ahogyan ő ezt elképzelte, negatívumként rója fel (tessék venni egy nagy zseblámpát, az majd befogja világítani a szobát, egy telefont nem erre kell használni, nem erre lett kitalálva, mert akkor hamarabb lezabálná az aksit)És hogy ne csak a "szám" járjon, mindenki döntse el maga, hogy akkor kinél lehet a hiba:
http://www.sonymobile.com/hu/legal/testresults/xperia-x-performance/ -
Kleroo
veterán
Még ilyen töredék méretben is simán látszik a mosás a részleteken, agyonmosott a rét.
Azt még csak lenyelem a korábban fikázott képnél hogy ilyen fika ISO1000-n, de úgy összességében ez a kamera 2016ban minden aspektusban gyenge budget kategória fölött.
És még mindig csúnya az EXMOR képe 100%-on. Anno Az ARC-al kezdett el rajzfilmesen-digitális hatásuk lenni, és még most is pont ugyanolyan a képvilág
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest