- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
kazy76 #12892 üzenetére
hmm... a runme.bat mellett ott van a "stuff" könyvtár is?
(#12894) odrif: A jóval azért túlzás, de lassabban fogja tölteni.
(#12893) D-Phrag: Ennyire kerek perec nem jelenteném ki a dolgot, mert a teló úgy tölt hogy ~70%-ig gyorstöltést végez, majd onnan lassít a folyamaton hálózati töltő esetén is. Valamint az utolsó pár százalékot tölti a leglassabban, mert ott már csak csepptöltést végez. Ezért is van az a jelenség is, hogy amikor elérte a 100%-ot lehúzza a delikvens és alíg pár másodperc alatt 99%-on lesz a töltöttségi szint.
Azért azt se mondom, hogy usb-ről töltve tovább fogja bírni, mert az botorság lenne, de van itt valami sustus az biztos. -
-
Csatsa
tag
válasz
kazy76 #11991 üzenetére
Ok, köszi. Közben eszeme jutott hogy még annyit lehetett állítáni benne hogy az akku szintjelzést elrejtse vagy százalékosan jelezze vagy az alapbeállítással jelenjen meg + a fényerőcsúszka amit feljebb írtam. Semmi extra ami miatt ne lehessen használni, de majd XDA-n megírom hogy egy ilyet találtunk benne és hátha lesz rá javítás vagy valami ötlet.
-
Csatsa
tag
válasz
kazy76 #11981 üzenetére
Értem, nem azért hogy rábeszéljelek de érdemes kipróbálni mert sok témával ellentétben ez nem csak ikonokat változtat meg hanem pl komplet a play áruház kinézetét is és még ehez hasonlóan számtalan dolgot amitől az egész teljesen más hatást nyújt, nagyon korrekt, nagyon szép lesz tőle az egész rendszer.
-
Csatsa
tag
-
Csatsa
tag
válasz
kazy76 #11951 üzenetére
Szia! Nálam működik, van az Illumination Reciver progi alapból a romon és ott nálam ki van pipálva az "enable fading" ami csak annyit jelent hogy engedélyezed a halványulását a led fényének értesítés esetén. Itt nincs is más beállítási opció mint az Illumination barnál mert teljesen automatikusan működik az értesítés. Pl: nem fogadott hívás esetén villog a ledsor stb. Próbáld meg hogy telepíted az illumination bart playről
(#11952) Asycid
Jól írod csak eseménykor működik.
A billentyűzet világítás alatt mit értesz pontosan?
-
Asycid
tag
válasz
kazy76 #11951 üzenetére
CM9 alapú ROM-okban nem megy, ha jól értelmeztem az XDA-n olvasottakat (csak eseményekkor villanhat fel). Bár én is megnéztem most, feltettem a lentebb említett ROM-ot, igaz, hogy gyors mint a veszedelem, de nekem nagyon hiányzik a "billentyűzet" világítása, ezért most visszatettem a gyári .89-es FW-t, és várok a legújabb Mircinko-féle ROM-ra!
-
Boonen007
őstag
-
-
StaChys
tag
válasz
kazy76 #10230 üzenetére
Nekem is hasonló gondom van, bár nekem nem írt ki semmit, de pár perc használat után olyan forró lett a pendrive, hogy inkább leválasztottam. Próbáltam más pendrive-okkal is, de ugyanez a helyzet, és szívta az akksit is rendesen.
Azt hittem, hogy egyedi probléma, de ezek szerint nem... vajon van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Bitcoin topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest