- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz
darvinya #6743 üzenetére
Akkor nem értem már
Amúgy a saját adatok biztonsági mentése,automatikus visszaállítás részből kiszoktam venni a pipát.
A múltkor is így tettem mégis elmentett pár dolgot és alkalmazást és mikor újra raktam a rendszert automatikusan települtek...
Hol lehet ezeket törölni vagy megadni,hogy ne települjenek?
Hogyan tudom teljesen legyalulni a rendszert ,hogy semmit ne teleépítgessen utána?
Már azt sem bánom ha 40-50 telszámot úja kézzel kel bevinni csak ez a wifi gond szűnjön megthx
-
MeRgeS
csendes tag
válasz
darvinya #3272 üzenetére
'Tegnap én is frissítettem az t-mobilos Xperia T-met JBre .... azóta a zenehallgatás közben olykor megáll és újraindul a rendszer , van erre valami okosság vagy így jártam ? '
Megtörtént a lt30p teljes wipe után JB újratelepítés SUS-al, de teljesen váratlanul is néha megfagy majd újraindul a rendszer nem tudom mi tévő legyek ICS-sel ilyen problémám nem volt.
( van hogy sokáig bírja már már elhiszem hogy minden ok... aztán jön a "pofon" )
-
Badboys
őstag
válasz
darvinya #3254 üzenetére
Köszi megpróbálom,de szerintem ez egy hibás darab sajnos kifogtam. Kedden viszem a Tréhez és küldik klinikára. Még ezt a próbát meg csinálom igaz semmi javulást nem várok tőle. Végül is így is eltudom használni májusig akkor mindenképp csere lesz. Akkor hozzák az Oppo Find Oppo 5 öt. Az igazság az,hogy többet vártam ettől a készüléktől és ez így igencsak lelombozott.
-
Snacky
tag
válasz
darvinya #3221 üzenetére
2.-at választottam egyértelmű volt. Mostmár ezt is tudom
Köszi
Más.:
Nektek mi a bajotok a lockscreennel, én simán tudom változtatni a hátterét!!???Badboys:
Szerintem a telóddal hardveres probléma van, vidd vissza ha garis és nézzék meg.
Az a véleményem h a JB használ valami olyan dolgot a telóban amit az ICS nem és az a valami neked hibásan működik. -
Badboys
őstag
válasz
darvinya #3221 üzenetére
Bocs,de nem akarok vitatkozni. Soha,de soha nem birizgáltam az SD ét egyikből ki másikba be és soha nem volt ilyen gondom. Nem tudom mennyire emlékszel nekem gyűlt meg a bajom a JB vel amint kidobták a független verziót. Akkor vissza tettem Flashtoollal az ICS t nem formáztam semmit és ment normálisan minden. Kijött a Trés JB SUS sal vissza és megint jött a hiba ami előzőleg is jelentkezett. A 2.pontot választottam tehát a gyári vissza állítás és telepítés.Nem értem ezt az SD s mizériát esetleg szívesen elolvasnám a magyarázatod. Miután nem is tudom mióta létezik az SD és sohasem formáztam, itt miért probléma,ha nem csinálom? Jó a belső memóriát azt mondom lehet,hogy kell egy teljes rendszer csere esetén, de ezt sem csináltam soha esetleg egy gyári vissza állítás és ment az új rom. Az SGS 2 re napi 2-3 főzött csere és csak egyik le másik föl SD be és ment minden simán. Ennél miért ez a gond? ICS sel hibátlanul megy Jb vel lefagy és újra indul igaz tegnap óta nem is néztem mert már nem érdekel. Szívesen olvasnám válaszodat akár priviben is. Tisztában vagyok vele,hogy régi Sony s vagy és tanulni nem szégyen sőt jobb mint hülyén meghalni.
-
Snoop-y
veterán
válasz
darvinya #3087 üzenetére
Az az erdekes hogy system volume 0 beallitassal a mediak gyonyoruen szoltak fel media hangeron is.
Amugy meg sikerult felvenni maxra frissites utan de ez semmit nem befolyasol (legalabbis ezen a keszuleken)
Beszelgetesi hangero tovabbra is nagyon halk maximumra veve is. (nem nem vagyok hulye mikor teszteltuk akkor fel lett veve maximumra a beszed hangero is)
Ha minden maxon van akkor is alig hallom a masik felet. tesztet lefuttatva is siman hozza a problemat...
Mindegy holnap postazom a szervizbe mar foglaltam idopontot... -
Snoop-y
veterán
válasz
darvinya #3065 üzenetére
Felraktam a legujabb frissitest. Minden valtozatlan :-(
Azert ez nem kicsit duhito hogy eppen csak azt nem lehet csinalni ezzel a sony logos szardarabbal amire kitalaltak...
Szegeny asszonynak jot akartam. Vettem volna neki is inkabb Samsungot. (lassan 2eve megvan de meg mindig imadom)
Szoval irany a szerviz -
espista
senior tag
válasz
darvinya #3030 üzenetére
Ennyire azért nem vágom. :-) Csak csináltam egy whitelist-et az Android Firewallban azoknak az appjaimnak, amiket használni szeretnék a mobilneten. Ad.away, Android Weather, Facebook, Gmail, imo, Opera Mini, Twitter, XDA, stb. A többi netigényes program megvárja szépen, míg wifi közelbe érek. Ha esetleg mégis kell valami, akkor csak hozzáadom a listához és már megy is.
-
lordyka
aktív tag
válasz
darvinya #2896 üzenetére
szóval aztmondod h ha használnám a smart connectet akkor megoldódna a dolog? vagy csak rosszul értelmeztem a mondandód
mert nekem eddig a smart connent úgy tünik csak elindít és leállít dolgokat csatlakoztatás esetén, és nekem abban kimerült h szépen otthagyja az értesítését a statusbarban. ennyi erővel elindítom én a zenelejátszót amikor bedugom a fülest
markyy18: igen én is azt az ftf-et raktam fel. majd ha kijön a tmobileos akkor ugrik a majom a vízbe, viszont attól se várok sokat. majd a következő frissítés talán jobb lesz, ics-n is így volt, ott a is a frissítés hoztam meg a telefon erejét.
-
lordyka
aktív tag
válasz
darvinya #2889 üzenetére
nem is szoktam kilépni az appból, csak kikapcsolom a kijelzőt, ez benne a fura. ahogy bekapcsolom a kijelzőt már indítja is a kövtkező számot.
sok appot nem futtatok egyszerre, böngészőből is rögtön kilépek amikor befejeztem szóval ez se lehet az oka. egyszerűen hibás a cucc.
de ha még az is lenne az oka h sok app fut egyszerre, mi az már h a zenelejátszót lövi ki? teljesen abszurd, mivel kikapcsolt kijelzőnél alap h ha valamit használ az ember az a zenelejátszó, szóval akkor ne a böngészőt és társait tartsa a memóriában. powerampot is ahogy most bújtam (jó rég nem használtam már, fejlődött rendesen) van egy olyan opciója h wakelock generálás pont azért, ha ha egyes romok megpróbálnák kilőni. nem hiszem el h egy sony nem képes ezt megírni.bluetooth füles meg nem az én világom, két okból is. egy h ne egye a bluetooth is még az akkut, kettő h drága. abból a pénzből sokkal jobb vezetékest kapok.
-
espista
senior tag
válasz
darvinya #2873 üzenetére
Nem, nem az a gond. A system hangerő is maxon van. A Google szövegfelolvasó működik rendesen. Azt használja az EN-HU Dictionary Free appom is. 4.0.4 alatt működött rendesen. Mondjuk a navim alapesetben nem azt használja, hanem a rögzített hangmintákat játsza le. Na ott a hangminta nem szól, csak ha folyamatosan nyomom a hangerő fel gombot, bár akkor is akadozik egy kicsit. A TTS hangokant viszont lejátsza. Ki érti ezt?
-
lordyka
aktív tag
-
Badboys
őstag
válasz
darvinya #2729 üzenetére
Már harmadszor kezdek válaszolni mert állandóan újra indul.Most a Crommal írrtam ,de a Boat tot használnám,ha menne a szerkezet. Nem indítottam semmit és most nincs telepítve semmi. Csak a gyári szűz rom és ezt adja elő. Tehát akkor szerinted mit csináljak,hogy végre tudjam használni. Szerinted hogyan telepítsem,hogy jó legyen? Minden épkézláb javaslatot elfogadok és meg csinálok a cél érdekében. SUS sal tettem föl a JB ét az elméletileg gyalul mindent teljes törlés volt be állítva. Akkor megpróbálom újra,de hogyan?Elsőre a gyári Tré s romra tettem Flaast tel. Ztána vissza a gyári független rom Flaas sal utána SUS sal a JB. Akkor hogyan megint? Ja mindig a Boat tot használom Ez szar Crom törölve mert nem jó.
-
markyy18
aktív tag
válasz
darvinya #2514 üzenetére
Már miért ne lehetne újraindítani a telefont?
Attól nem lesz baja sőt amúgy is ajánlott hetente újraindítani a telefont.
Takhanto: szervíz menüben a configiration menüpontban alul van egy szöveg "bootloader unlock allowed:" ha ide nő van írva akkor függő ha yes akkor független. Viszont ha függő volt a telefon de függetlenítették akkor esetleg szervíz menü sim lock menüpontjában a legfelső network felirat más. Nekem függő ott a network melletti zárójelben X van és mellé van írva egy 5ös. Remélem tudtam segíteni.
-
-
ferrari1
őstag
válasz
darvinya #2497 üzenetére
Az az igazság, hogy teljesen mindegy mekkorából, mindig rossz lesz a minősége. Kivághatja akár full HD méretűből is! Sajnos ezt én is tapasztaltam ugyanúgy, mint az egyedi beállított csengőhang elállítódást. Akkor, mikor én is megkérdeztem mitől van, senki nem hitte el
Azóta több típusnál és felhasználónál is jelentkezett a probléma készüléktől függetlenül.
-
Gabó75
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
darvinya #2479 üzenetére
A következő tesztekhez előtte formázni kell ( ez a progi full teleírja és vissza is olvassa az egész tárterületet ) úgy meg ugyan ezeket az eredményeket hozza,max 0.1-0.2 eltérést hoz a többszöri teszt is...nyilván próbáltam már azt is. Eddig semmi negatív visszajelzés nem jött,szóval olyan rosszak csak nem lehetnek.
De ettől függetlenül ha megindoklod,hogy miért gyorsabb a 4 mint a 10,én simán elhiszem.
Még valami...nem biztos,hogy teljes mértékben fedi a valóságot,az hogy mi van egy kártyára ráirva. Találkoztam már nem egy c2-c4 feliratú kártyával,amik 8-10 MByte/s sebességgel hasítottak,meg találkoztam gagyi c10 feliratú kártyákkal is,amik 3-4 MByte/s sebességgel vánszorogtak...így én inkább annak hiszek,amit a tesztek és a gyakorlati tapasztalat mutat a telefonban,tabletben,USB-s olvasóban.
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
darvinya #2473 üzenetére
Akkor leírom újra a tapasztalataimat. Most is c10 kártyát használok és kifogástalanul működik...biztos csak szerencsém van.
Mint előtte más telefonokban is a c10 kártyáimnál,amiket használtam. A c10 A-Data viszont az Xperia T-ben nem ment,lehet ha c4 lett volna sem ment volna...de nem ez volt a lényeg.
Alap használat közben semmi lényeges sebességbeli különbséget nem tapasztaltam,viszont fájlok mozgatásakor egyértelműen gyorsabb a c10,mint a c4...szóval olyat leírni,hogy : "Pedig lassabb" - hát nem igazán helytálló. A hozott leírásodból / példádból sem ez jön le,hanem hogy nem garantált a folyamatos minimum 10 MByte/s sebesség,mint a kisebb besorolású kártyáknál...de ez nem azt jelenti,hogy összességében lassabb lenne. -
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
darvinya #2458 üzenetére
Nekem meg pont az A-Data c10 kártyákkal gyűlt meg a bajom a T-ben. Mélyformáztam a kártyákat,plusz a telefont is visszaállítottam gyárira,és úgy se kezelte. Gépen,tabletben meg másik telóban meg ment,és a T is kezel más kártyákat...csak valami miatt azzal nem működött rendesen.
Most másikat használok benne,és megy azóta is gond nélkül. -
Orlin
addikt
válasz
darvinya #2460 üzenetére
Class 10.
Van hozzá usb csatlakozó azzal megy ott tudok hozzá adni is formázni is...
De T-én keresztül már nem látom ha rákötöm a gépre.
Samsung Wave-ben viszont látom a kártyát ,tudom formázni stb...
Más microSD kártyát meg tudok a Sony-ban kezelni...
Ergo sem a telefonban nincs hiba sem a kártyában!
Ezért nem értem mi lehet...Próbáltam Wave-ben formázni a kártyát és utána be Sony-ba.Úgy is azt írja amit említettem.
-
Balint xp T
csendes tag
válasz
darvinya #2399 üzenetére
lehet, hogy hülyén hangzik itt, de mi az a csúszka?
szóval valami béne kézmozdulattal beállítottam egy képernyőzárat, amit most nem tudok feloldani?
egyébként épp vezettem, mikor fél kézzel le kellett tegyem gyorsan a telefont...és azóta van ez...
most sajnos mennem kell, de holnap valahogy meg kell ezt még oldanom, ha addig is vannak tippjeitek szívesen fogadom.
üdv
B -
Balint xp T
csendes tag
válasz
darvinya #2394 üzenetére
de ott a kezdés, tovább kiírja, hogy naprakész+ hogy telefon javítása, ha arra ráklikkelek, akkor kezdődne 4 lépésben a telefonszoftver frissítése, csak épp kiírja, hogy akkor letörli a telefonmemóban tárolt névjegyeket...stb -ahogy nálam van azt hiszem - én meg ettől félek..ezért nem tudom, hogy azt nem tudnám-e előbb lementeni valahogyan...? v
-
Balint xp T
csendes tag
válasz
darvinya #2392 üzenetére
látom a pcc-t de most csak 3 lehetőség van benne: Support Zone, Media Go; Fájlkezelő...
mintha korábban lett volna benne több is (pl a biztonsági mentés) csak épp azt még nem csináltam meg...az explorerrel nem tudom valahogy simán kimenteni a névjegyeket? milyen fájlokat kéne keressek?mint látjátok nem vagyok épp egy poweruser, de örülnék, ha azért nem kéne a szervízbe vinni feltétlen a gépet...
nemrég tértem át az Iphone 3ról és úgy gondoltam lesz ez talán olyan jó, mint a iphone 5 - kinézetre jobban is tetszett, de az androidhoz még nem igazán értek (most tanulgatom)
szóval meg tudom csinálni a biztonsági mentést így is valahogy?
-
Balint xp T
csendes tag
válasz
darvinya #2387 üzenetére
a gépre dugtam (csak a fotókat szoktam másolgatni be, a PC companiont nem nagyon használom...)
és a gép látja még a fájl struktúrát is, a fotóim le is mentettem...
Leginkább a névjegyeket féltem (a telefonba lettek feltéve az új kapcsolatok.
Ez a SUS mi?
a supportzoneban a frissítés?
azt írja ki, hogy naprakész a telefonom...előre is köszi a válaszokat!
-
espista
senior tag
válasz
darvinya #2367 üzenetére
Mind a három fw-rel jelentkezett a probléma. Stock .303, .195, .223, rootolt, deodexelt .223, rootolt .195, rootolt .223, szóval majd az összes elérhető rommal produkálta. Sim és SD kártya nélkül, telepített alkalmazások nélkül, benn a meleg szobában alapjáraton az asztalon fekve. Remélem cserélik vagy javítják és örülhetek megint.
Akit érdekel az xda-n "black97one" felhasználó feltette a rootolt .223-as romot. -
markyy18
aktív tag
válasz
darvinya #2363 üzenetére
Igen igen van itt hiba az OS-ben is. Meg a Sony nem csinálta elég agresszívre a memória kezelést. Mégis ha baj van olyanokat zár be mint a walkman vagy a launcher bezzeg a otg meg gmapps és társait nem.
Nekem is használat közben telefonáláskor indult így újra, hogy PIN kódot se kért. -
Remiel
őstag
válasz
darvinya #2317 üzenetére
fogalmam nincs nekem így mutatták és működik... nem tudom minek kell egy media is, meg audio is, de megy és nem egy nagy dolog megcsinálni, így nem is igen kutakodtam más megoldás után... az audio mappában meg elfér a fent említett 3 mappa és ha ezekben vannak a mappa nevének megfelelő cuccok, simán beteszi a választhatók közé
-
-
Remiel
őstag
válasz
darvinya #2160 üzenetére
én nem piszkálom, bár nem értem mit keres egy ilyen az alkalmazások között és egy nem rootolt telefonban hogyan tudnék rendszer szinten belenyúlni... ez a telefon van amerikában is a magas IQ hazájában, nem szabadna ott lennie semminek ami rendszerösszeomlást okozhat, mert elvileg csak egy alkalmazás
-
Badboys
őstag
válasz
darvinya #2132 üzenetére
Sajnos eléggé halovány,van háttér világítás mert manuálban föltolom akkor rendesen ki világít. Csak azért érdekelt volna mert SGS 2 40 % automata és szépen világít ráteszem az ujjam a szenzorra és látom,hogy dolgozik. Itt meg alig csinál valamit. Be van kapcsolva.
Gabo75:
Hát igen sajnos eléggé gyér a kínálat a T nél. Majd,ha lemegy a kiállítás gondolom rá 2-3 hónap olyan április környékén várható javulás. Sajnos január 11 re ígérték AUS ban az OPPO t , de a mai napig nincs. Lehet ott is inkább a hó vége felé lesz. Nekem meg most kell.
-
Badboys
őstag
válasz
darvinya #1936 üzenetére
Nem vitatkozni akarok lehet,hogy így van nekem ez volt a tapasztalatom a C4 el. most C 10 es samu van nekem jól szuperál. Jó darabig elég ez a 32 Gb s. Jelenleg is 13 Gb szabad helyem van.
Ez a kopás meg nyöszörgés aggaszt valójában. Igy ennek tudatában ma reggel elgondolkodtam,hogy inkább szólok,hogy Note 2 legyen,de 30 papír + nekem nem ér meg. Majd meglátom,de szerintem ez marad,nem akarok már variálni. Főleg annak a tudatában,hogy holnap délutántól nem lesz telefonom amíg nem hozza a futár. Igaz még nem is hívtak vissza adat egyeztetés céljából,gondolom hétfőn és addig meg kérnem kell kölcsön egyet, remélem hétfőn hívnak és akkor szerdára itt a telefon.
-
Dugobert22
csendes tag
válasz
darvinya #1862 üzenetére
T-mobil függő , feldobta,hogy van frissebb verzió és a gép elvégezte a frissítést. Szerintem ez elég tiszta
Nem sok app van rajta ,ugyanazok amik az előző szoftveren is voltak ,akkor nem fagyasztgatott akkor most miért? Egyébként ez az a feketeség amiről már írtak itt,semmire nem reagál csak a restart kombóra
-
Remiel
őstag
-
Orlin
addikt
válasz
darvinya #1702 üzenetére
Erről kérdezek,ha számodra kicsit nehezen érthető lettem volna!
"Sziasztok!
Van valami "praktika" az aksihoz első töltésnél ,hogy jól bírja?"Igaz iPhone ,de az akis ugyan az a tipus.
iPhone 5 akkumulátor formázás – bizton mondom néktek, megéri..
Valamint ezen az oldalon sem éppen laikusok vannak:
-
Roberto76
tag
válasz
darvinya #1675 üzenetére
Igen, igazad lehet.
Amúgy ügyfélszolin voltam, direkt nem kis partner boltba mentem.Nagy gondom nincs, mert a T (vagy TX
) még nincs meg
, szóval ráérek még matekozni a SIM-el.
Amúgy kivágom én, (próbaként a visszaadott régivel) azért ez nekem nem okozhat problémát. (egyik foglalkozásomból adandóan)
-
tibike8
őstag
válasz
darvinya #1635 üzenetére
Ismerem a 3 napos dolgot. Itt a sim foglalat hibát a 4. napon vettem észre. Úgyhogy szerviz lett.
Egyébként szolgáltatós teló és nem netes vétel.
De amúgy baromira szép teló. Így első droidos telónak nagyon tetszik. Az akkuról sok rosszat olvastam, de majdnem 2 napot bírt nekem - amíg be nem adtam szervizbe, pedig hát újonnan agyon volt nyomkodva a teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged