- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
darvinya #44670 üzenetére
és (#44671) dave0825
Nem S4, a Samsungoktól még azért mindig tartok, nekem nem igazán tetszenek annyira
Nagyon jó áron jutottam egy iPhone 5-höz egy jó ismerős által, kiváló állapotban van, gondoltam most kipróbálok egy másik platformot is
Eddig tetszik a dolog, nem rossz, majd komolyabb használat közben kiderül, mennyire hiányozna a sok funkció. A célom az volt most, hogy különösebb rendszerbe piszkálás nélkül is jól működő telefonom legyen. Még most telepítettem az iTunes-t, kíváncsi vagyok mennyire lesz problémás zenét imádkozni majd a telefonra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest