Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Megpróbálom én is a frissítést. SUS felajánlotta a prerooted v2 .400-asra, de most csak frissítek, nem teljes telepítést csinálok. Remélem most ez is elég, alig 2 hete raktam újra a rendszert.
-
TomWexX
addikt
A nova launcherre nem lehet valahogy ráhegeszteni a gyári weather widgetet? Most próbálgatom, tetszik, de nekem a gyári időjárás kell! Keresőben megtaláltam ezt, de nálam nem jó.
-
TomWexX
addikt
válasz
Merseyside #20081 üzenetére
Én nem akarom hogy elforduljon főképernyőnél, azért köszi
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #20048 üzenetére
Én megvagyok elégedve a gyárival is. Majd ha megunom akkor lehet hogy megnézem.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #20046 üzenetére
Na jó, ezt nem mondtad.
A gyári nem forog, a novát meg nem ismerem.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #20044 üzenetére
Kint a főképernyőnél is? Ott csak akkor fordul el ha töltőn van.
-
TomWexX
addikt
válasz
zuzu000 #19979 üzenetére
Akkor neked is!
(annyit segítek, hogy a root fejezetnél keresd)Látom már megvan...
-
TomWexX
addikt
válasz
neorow1 #19973 üzenetére
A prerooted v2 fw egy gyári alap JB, csak rootolva van és CWM-mel lehet feltelepíteni. Nem nevezhető cfw-nek... Ha minden kötél szakad, akkor egy esetleges iphone vásárlás előtt egy próbát azért megér.
Igaz többen mondták hogy ott is létezik, csak jóval ritkábban jön elő.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #19735 üzenetére
Legalábbis egy darabig jó lesz, majd újra eltűnnek a képek.
Az előbb egy új buggal találkoztam, fényképezni akartam de a kamera berúgott valamitől, olyan volt mint ha egy homorú lencsét raktam volna a kamera elé, nyújtva volt az egész kép, és ahogy forgattam az egész kép nyúlott mindenfelé...
Egy újraindítás helyre hozta. -
TomWexX
addikt
válasz
ballington #19733 üzenetére
Igen, kb. mindenki.
Beállítások-Alkalmazások-mind fül, ott Album és azon belül adatok törlése! -
TomWexX
addikt
válasz
dajkapeter #19721 üzenetére
Töröld az ébresztőben a meglévő beállítást és hozz létre újat. Abban már tudni fogsz csengőhangot állítani.
Wakelock detector: [link] -
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #19653 üzenetére
Szerintem arra gondol hogy mikor feloldod a kijelzőt több perc után vagy odalapozol ahhoz az oldalhoz ahol az óra van azután miután eltelt pár perc, akkor az óra és a widget nincs szinkronban majd hirtelen odaugrik a rendes időre. Én ezért cseréltem le a gyári órát másikra. De viszont ez nem JB hiba, mert ez már a GB-ben is ilyen volt.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #19519 üzenetére
+Allure
Köszi, így már nagyjából értem.
-
TomWexX
addikt
A busybox lényegében mire való? Mert nekem fent van mert valamihez kellett, de még mindig nem tudom mi a funkciója.
-
TomWexX
addikt
Na megint kezdi a hívásbugot.
Igaz most nem annyira durván mint múltkor.
Úgy néz ki hetente kell nyomni wipe cache/dalvik cache-t. -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #19397 üzenetére
Lehet majd teszek egy próbát, köszi.
-
TomWexX
addikt
válasz
yodamester10 #19258 üzenetére
Semmi gond a GPS-szel JB alatt, max nálad nem oké valami. A következő kérdésedre a témaösszefoglalóban választ kapsz, + kb naponta kérdezik meg ugyanezt, amire a válasz: FLASHTOOL!
-
TomWexX
addikt
válasz
yodamester10 #19253 üzenetére
Ezt telepítsd fel: [link]
Mire elindul a GPS app, már meg is lesz a jel. -
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #19158 üzenetére
Akkor leírom pontosan nálam hogy volt:
Elkezdtem hívni magamat, mikor kicsengett, a telefon csak rezgett, a csengőhang nem szólalt meg és a felvevő képernyő is lassabban jött elő. Megpróbáltam felvenni, elhúztam jobbra a zöld gombot ami ott ragadt jobb oldalon, a telefon még mindig csak rezeg, a vonal kicseng. Na akkor innentől kb. 15 mp-ig befagyott a kijelző, majd egyszer csak kapcsolódott a vonal, a telefon még mindig rezeg ami áthallatszik a vonalon is, (elég zavaró) majd kb. 3 mp múlva a rezgés leáll, és szép halkan elkezd csörögni a telefon, a vonal persze él, de baromi zavaró háttérben a csörgés, ami nem kapcsol ki.
Ez újraindításig+phone adatok törléséig minden alkalommal előjött. Nálad szerintem nem így jelentkezett a hiba. -
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #19149 üzenetére
Jó, és azt mivel magyarázod hogy T-mobile - T-mobile között is volt hívásbug hajnali 3kor? Akkor még a vonal sem volt terhelt... Ez nem vonalhiba, hanem Xperia P JB hiba. (ami jelenleg nincs nálam, de már volt)
Amúgy nem tudom mi hozza elő, de tuti nincs köze a számhordozáshoz. -
TomWexX
addikt
Érdekes ez a nagyító feature.
Eleinte nekem is volt, zavart is de mostanra nyomtalanul eltűnt.
Egyébként lekopogom, de wipe cache/dalvik cache óta nem jött elő nálam a hívás bug. -
TomWexX
addikt
válasz
yodamester10 #19122 üzenetére
SUS-al csinálj teljes frissítést (vagy javítás, nem tudom hogy van pontosan), az gyalul mindent.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #18886 üzenetére
Én jelenleg a sapphire-t használom, de tökmindegy mire van állítva, egyiknél sincs ilyen fényizé'.
(#18888) NEMO1968: Az akkor egyértelműen az ICS-ről való OTA-n keresztüli JB frissítés volt.
-
TomWexX
addikt
Na most már a hálózatot is elvesztette, és elkezdett erősen merülni. Teljes leépülés...
Nyomtam egy wipe cache/dalvik cache/battery stats-ot, a hálózat meglett, most majd meglátom mi lesz... Ha hülye marad akkor megvan a pünkösdi programom, felteszem a prerooted verziót.
-
TomWexX
addikt
Feltettem az avast-ot egy vírusellenőrzés erejéig... Az milyen már hogy a CWM mappában trójait talált?
Amúgy meg kezd megvadulni a telefonom. Most éjjel 20%-ot merült, ebből nagyrészt a phone a bűnös, mert az van az első helyen és csak utána a képernyő. Most lekapcsoltam a google asszisztenst mert az meg a térképet basztatja folyamatosan.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #18726 üzenetére
Direkt nem tiltottam a gyárit, mert akkor nem működik a kezdőképernyőre parancsikonként kitett névjegy. De már 2 hete fent van az exdialer, eddig nem volt ilyen gond, kollégám P-jén is fent van az exdialer, ő a CWM-es JB-t rakta fel de neki még nem volt ilyen gondja. Szóval nem biztos hogy itt van akadadás, ez valami rendszer bullshit lehet ami szerintem a tiédben is ott lapul, csak még nem jött elő...
-
TomWexX
addikt
Na nálam is előjött a hívás bug.
Mikor hívnak akkor csak rezeg pedig nincs némára rakva, majd mikor felveszem akkor még vagy 20mp-ig csak rezeg, majd kapcsolódik de még mindig rezeg és elkezd csörögni. Ez eléggé botrányos.
Egyszer csak jött és utána mindig ilyen volt egészen újraindításig. Most töröltem a phone adatait, remélem nem jön elő újra... Igaz ritkán telefonálok, de akkor is kapják be sony-ék...
Exdialert használok, nem tudom ez mennyiben befolyásolja...
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #17934 üzenetére
Mert az nem ingyenes. (tisztességes embereknek persze..
)
-
TomWexX
addikt
Van új CWM, vagy még mindig az összefoglalóban lévő 1.0 a legújabb?
-
TomWexX
addikt
Közben utána olvastam. A helyalapú wifi az adótornyot menti el, így gondolom kicsit jobban arrébb kell menni hogy kikapcsolja a wifit.
-
TomWexX
addikt
A helyalapú wifinek amúgy mi értelme van? Mert ugyan bekapcsol magától ha a tartományba érek, de ha kisétálok belőle akkor ki már nem.
-
TomWexX
addikt
válasz
DonkeyRider8 #17460 üzenetére
Akkor fordul el ha töltőn van.
-
TomWexX
addikt
válasz
eladogeppc #17388 üzenetére
Nálam az ICS döcögött, a JB viszont jól megy. Nem mondom hogy hasít de érezhetően folyamatosabb. Én nyugodtan ajánlom a frissítést.
-
TomWexX
addikt
válasz
Telomanikus #17176 üzenetére
Akkor miért roototad az elején?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest