Új hozzászólás Aktív témák

• CSorBA

őstag

Sziasztok!

Nekem sajnos T-s P-m van, eddig (részben félve a hívás bugtól) gyári ICS-t használtam. Nagyon elegem lett már a lassúságból, gondoltam teszek valamit mielőtt kukázom a telefont (legalább a 2 évet bírja még ki). Nézegettem itt a zárt BL-re való ROMokat, majd végül a Terminatornal maradtam Nova launcherrel. Hát ez valami csodás, minden működik amit akarok (bár nincsenek nagy igényeim), és hívás buggal sem találkoztam még. Viszont nem mondom, hogy egyszerű volt felrakni. Előtte a Siriust és az Enigmát is próbáltam, de mindkettőnél "nincs sim" hibával találkoztam. Mondjuk a terminatort már sim nélkül telepítettem, lehet ez az előzőnél is megoldotta volna. :U Mindenesetre most újjászületett, remélem ezt az évet még kibírjuk különösebb gondok nélkül.
    Pár apróság ami zavara, bedobom ide hátha valaki tud rá megoldást:
    - a hívó képe nem négyzetalapú, hanem valami elnyújtott téglalap szerű izé. (torz lesz a kép)
    - a felső (status bar lehúzása után megjelenő) "gyors beállítások" ikonsor ha 5-nél több kapcsolót tartalmaz, akkor két sorba törik. Erre van valami alternatíva, ami ezt lecserélni itt?
    - zárképernyőn az óra elég ronda, ezt nem lehet személyre szabni?

Új hozzászólás Aktív témák