-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsm88
senior tag
válasz
Imike_80 #7872 üzenetére
A sport trackert nem ismerem, de gondolom ugyanarra jó mint az endomondo.
Én azt használom biciklizéshez, azzal nem volt újraindulás, 350 Km alatt, navIGáciOval sem volt gond 3000 Km alatt, gps+mobilnet+wifi be van kapcsolva mindegyiknél.
A google térkép sem indul újra, és a dolphin sem, ha helyengedélyt kér.Valószínű a chrome, és ez a sport tracker, vagy alapból bugos, vagy az L-el ütközik.
-
stul87
tag
válasz
Imike_80 #4923 üzenetére
Igen, gyönyörű képeket csinált, viszont mindenre várni kellett cserében...tehát valamit valamiért, inkább legyenek rosszabb képeim, mint hogy várnom kelljen,mert azt gyűlölöm. Nekem inkább nagyobb gond volt,hogy vettem egy S Advance-t, de aki már használt jó telefont (Neo), az nem tud áttérni egy Samu-ra. Gondolok itt pl arra, hogy pont mögöttem van a teló töltőn a szoba másik felében, de várjatok megnézem, hogy kerestek e, és mivel zenét is hallgatok, így nem hallom ha csörög (Jé,csak hátra fordultam, és látom nem volt semmilyen esemény)...tehát utálom,mikor el vannak ájulva egy telefontól közben meg a gyakorlatban használhatatlan...ahogy pl az advance nem ébresztett,és akadt a videófelvétel...igaz egy kolléga írt 1 oldalas segítséget(amiért hálás voltam, hogy vette a fáradtságot!), amivel megjavulhat, és mivel ott hagytam 2 évre 45 rugót a Tnornál, arra vágytam, hogy mókolgassak? Nem...hanem erre,hogy megrendeltem a kis L-t,és egyszerűen azt csinálja a telefon,amire vágyom,ha GPS kell,azonnal segít,ha face-re megyek,azonnal fent van..ha wifi kell,azt is látja és azonnal csatlakozik...hogy gyengék a képek, kicsit zavar, de a mindennapokban egyszerűen nem tudok semmilyen hibát mondani...kell ettől több egy telefonnak(ja és persze nézzük az árat is)? Nem akarok fannak látszani,csak használni szeretnék egy telefont, és persze van aki nincs megelégedve vele...a múltkor néztem ahogy egy olasz fickó demonstráció képp szétverte a 6-os BMW-jét, mert szerinte egy szutyok
-
89BDave89
tag
válasz
Imike_80 #4824 üzenetére
bár csak ne lenne választásom, de nálam nem opció a frissítés... nagyon bánt, mert egyszer tényleg láttam korábban hogy kiírta a gép hogy van új szoftver, de nem értem rá, és nem csináltam meg. Lehetséges hogy most az első visszajelzések után, levették a frissítést, és most javítanak még rajta? Vagy még mindig mindenkinek látszik a frissítés csak nekem nem?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Imike_80 #4646 üzenetére
Tessék pár perc és felmegy: C2105_15.3.A.0.26_Generic World.ftf
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Imike_80 #3828 üzenetére
Én is így próbáltam, hogy egymás mellé tettem más telefonokkal és egyszerre fényképeztem. Ha csak az L-t néztem, azt mondtam "elmegy". De ahogy mellé raktam a másik készüléket, a véleményem rögtön "gyászos"-ra változott. És tényleg a pofám leszakad, hogy a reklámkampányban direkt kiemelték a fotózási képességet.
-
válasz
Imike_80 #3636 üzenetére
Pont a múltkor beszélgettem róla vkivel, hogy milyen ügyesek üzletileg, hogy a régi készülékeken az új oprendszer már nem fut, és nemcsak, hogy az új programok (programverziók) nem mennek a régi oprendszeren, de a régi változatuk nem marad meg a marketen, így azt sem rakhatja fel (újra) az ember a telefonjára. Kell egy új készülék.
Az apple még annyival "szemetebb", hogy ott azokat a programokat is látod a marketen, amikhez aztán kiírja, hogy azokhoz már új masina kell. Zseniális... -
rsf
senior tag
válasz
Imike_80 #3145 üzenetére
Szerintem meg nem vesz el hasznos területet a 3db gomb.
Mert csak akkor jönnek fel amikor megnyomod a helyüket és ha megnyomod akkor valószínűleg ki akarsz lépni vagy vmi hasonló szóval akkor már nem a kijelzőt figyeled.
Ha vmi progi használja a kijelzőt akkor rejtve maradnak.
Akkor lenne gáz,ha mindig kinnt lennének ha kell ha nem.
Üdv. -
P@ly
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest