- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #14549 üzenetére
Hát kipróbálom a 4.1-et. Ha nem lesz vele nagy baj, akkor azzal adom el. Esetleg gravity box segítségével felturbózom kicsit és reméljük nem lesz reklamáció
.
Nekem régóta fáj a fogam egy Mi3-ra, ha minden igaz az lesz az utódMindenben előrelépés, bugmentes, támogatás szuper.
Az Lg L90 az értesítő led hiànyán kívül jó kis telefon.
-
Keil Walker
aktív tag
Visszaolvastam a fórumban és úgy látom, hogy a 26-os ROM-mal jött a hangszóró felcserélődés. Most ez van fent nekem is és elő is jött a héten kétszer. Viszont szenzor bug nincs. Mit veszítek, ha az utolsó 4.1-es, azaz a 15.A.2.17-est teszem fel? Az a helyzet, hogy el akarom adni egy ismerősömnek a telefont, de ezzel a hibával nincs pofám odaadni. Főleg telefonálásra és netre fogja használni, szóval az Android verzió kevésbé számít szerintem.
-
Keil Walker
aktív tag
Ma egy kicsit elaludtam a bug miatt.. Kéne egy olyan program, vagy trükk, amivel egy gombnyomásra újraindul a teló. Tudnátok segíteni?
-
Keil Walker
aktív tag
A hangszóró bug előjött már valakinek a legújabb frissítés óta?
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok! A hangszóró felcserélődés nálam is gyakran előjött, emiatt ki-be kapcsolgattam naponta. Egy idő után az tűnt fel, hogy akkor jött elő, ha bekapcsolt a "merülő akku mód". Mióta kikapcsoltam ezt a funkciót azóta nem jött elő. Lehet, hogy ez okozta? Van valakinek más tapasztalata?
-
-
Keil Walker
aktív tag
A Telenor Facebook-oldala szerint 1-2 hét múlva lesz 4.2.2...
-
Keil Walker
aktív tag
A "fő verzió" kifejezés tulajdonképpen mit jelent? A tizedesjegy változik, az édesség neve változik, vagy az egész számjegy változik?
-
Keil Walker
aktív tag
Rá lehet valahogy bírni a telefont, hogy kezelje az otg-t?
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
K20Z4CT_Rt. #3333 üzenetére
Próbáltam class-10-essel, és működik.
-
Keil Walker
aktív tag
Aki nem riad vissza a 2 év tarifahűségtől, annak érdemes hétfőig beszerezni a telefont: http://www.telenor.hu/orultakcio
Hamarabb is eszükbe juthatott volna..
-
Keil Walker
aktív tag
Ha már akksi téma, nálam most előjött egy elég furcsa dolog. Feltölt 100%-ra és abban a pillanatban, amikor kihúzum a töltőt leugrik 80%-ra.
Mi lehet a bibi?Eddig nem volt gond az akksival, ha nem babráltam sokat, akkor sokáig bírta.
@KriszRai: Barátnőmnek J-je van és szerintem kb. ugyanaddig bírja mindkét teló.
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #2291 üzenetére
Első tapasztalatok:
-Tényleg szebb a kép
-smart apps
-(myxperia. bár ez lehet, hogy eddig is volt. én most vettem észre)
-kezeli a class10-es kártyát(8Gb) Eddig nem tudtam rá másolni. A frissítéssel már igen
-
Keil Walker
aktív tag
2 kérdésem is lenne:
1, Lezárt képernyőn lehet jobbra vagy balra húzással azonnal a zenehallgatásra vagy kamerára lépni. Lehet ezeket valahogy másra cserélni? pl. némítas.
2. Telefonálás közben felnyomom a hangerőt, hogy jobban halljak. A következő alkalommal mikor hívnak megint halk. Hogy lehetne rávenni, hogy megjegyezze a beállított hangerőt?
Köszi előre is
-
Keil Walker
aktív tag
Van egy chip-android nevű német újságom. Az egyik cikk arról szól, hogy az újabb sonykon van egy plusz védőfólia, amit a sony állítása szerint azért tesznek rá, hogy a gyártás során ne sérüljön. Más gyártók is így csinálják, de ők eltávolítják, a sony nem. Viszont egy egyszerű halandó nem tudja csak úgy leszedni, mert rá van ragasztva rendesen.
Egy xperia v-n bemutatják, hogy ők a szerkesztőségben hogy szedték le..
Miután lejött a fólia eltűnt a sony logo.
Szóval, ha karcos a telefonod, akkor lehet, hogy csak a fólia karcos. De nem tudom, hogy pl az L-en van-e ilyen. -
-
Keil Walker
aktív tag
Eddig bírtam. Tegnap megvettem én is. Nálam minden ok. Nem recseg, nem kapcsol ki, szuper képeket csinál. 3,2 hüvelykes teló után felüdülés a használa ta(sic!). (az én lábam 46os)
-
Keil Walker
aktív tag
Telenornál van új árlista. S-kategóriás előfizuval olcsóbb lett, a többi ár sajnos maradt.
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/arlista -
Keil Walker
aktív tag
Köszi.
Egyelőre még csak szemezek a telefonnal. Ha tudná az elforgatást az egy plusz pont lenne, de nem ez az elsődleges szempont :-).
Lww-t cserélném le és mindenképp olyat keresek, ami mindenben veri. Az a helyzet, hogy nem sok ilyen van a középkategóriában. Az L ilyen, de sajna kicsit drága.
Xperia M, Optimus f5 és f3 amik még ütősek, de azok még nem kaphatók :-/ -
Keil Walker
aktív tag
alcatel ot-995-nél láttam olyat, hogy a főoldal is elforgatható automatikusan. Tud ilyet az xperia L is? Mintha láttam volna ilyen fotót valahol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest