- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
válasz
dokee78 #6477 üzenetére
Nem..
Az SD kártyát töröltem
A Belső sd minden adatot töröltettem a helyreállítóval.
android.process.media folyamat leáll
C2105 készülékemen megjelent a tegnapi napon egy frissítés melyet engedélyeztem.
A frissítés ami a 4.2.2 rendszert tartalmazza hibás. A készülékhasználata közben
előugrik egy ablak melyben android.process.media szolgáltatás leállt felirat található.
Ezt követően minden program ami a háttértárolót használja nem találja a hozzá társított mediafájlokat.
A hangkezelő nem játsza le a beállított hangokat. A belsőtárhely és a SD kártya közötti másolásnál is megáll a szolgáltatás.
A Chromban a böngészés közben újraindul.A készüléken korábban 5-6 általam feltelepített programot használtam.
Speedtest, wifianalyzer,skype,camscanner,
google starmap, esfile explorer.
A hiba a telefon alap állapotának frissítését követően már jelentkezik az újraindítást követően.
A mediatároló szoftver leáll és ettől a ponttól a telefon használhatatlan. Nem látja a képeket a kép és video szoftver.
A walkman az audió fájlokat...stbKülső programok telepítése után azonnal jelentkezik a hiba.
A telefonhoz letölthető javító programokat lefuttattam SUS, Sony PC Companion 2.1.
A Javítás nem segített, sem a frissítés.
Teljes reset, üres memoria kártyával, kártya nélkül sem hozott változást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest