- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
2rda
tag
válasz
nincskedvem #11047 üzenetére
15.3.A.1.14
1. Hsz-ben lévőt, xperia easy rootkit, néhány random google találatot. Telenor függő egyébként, nem tudom mennyire számít. -
2rda
tag
Üdv! Adatmentés céljából szeretném rootolni a telefonom. Többféle verziót próbáltam, de vagy nem elérhető az eszköz vagy failed initalizing daemon, stb.
Álhelyek, ismeretlen forrás, usb debugging bekapcsolva, driver telepítve, kapcsolat pedig médiaátvitelre kapcsolva.
Próbáltam win7en és 8.1en is, két kábellel. SU települ de root jogot nem kapok.
Ötletek? -
2rda
tag
válasz
junior11 #1544 üzenetére
Azért olyan könnyen nem.
Ugyan a kijelző nem Gorilla Glass védelmet kapott, de ezen is karcálló az "üveg".
Pár oldallal hátrébb mintha linkelték volna ezzel kapcsolatban egy cég oldalát.slecht:
Köszi, de olyan megoldást keresek amivel a belső tárhelyet is elérhetem Total Commanderből. -
2rda
tag
Na végre sikerült beszereznem ezt a telefont
A kamerája tényleg nem fogja megváltani a világot, de kellő állítgatás után már korrekt képeket is lehet csinálni.
Ettől eltekintve nagyon tetszik az egész, a kijelző még szebb is mint ahogy vártam.Valakinek sikerült Total Commanderrel működésre bírni az adatátvitelt?
Már két plugint is kipróbáltam de csak nem akar megjelenni a lenyíló listában a telefon egyik tárhelye sem... -
2rda
tag
Köszönöm a válaszokat.
Akkor a panel minőségével nincs semmi gondotok?
Filmek képvilágát rendesen visszaadja? -
2rda
tag
válasz
#17283328 #1366 üzenetére
Épp vacillálok hogy ezt vegyem vagy a Samsung galaxy s advancet.
Elszomorodtam hogy mennyire lehúzták a Sony kameráját a készített képek minősége miatt.
De ez a kép valami gyönyörűre sikerült... Tehát mégsem olyan kétbaloptikás a kicsike
Ma betértem egy media marktba hogy megnézzem élőben is, nagy csalódásomra vészhívás képernyő fogadott így lőttek a gyors tesztelésnek...
Amire a leginkább kíváncsi voltam az a kijelző minősége, talán ez az amiatt még mindig nem sikerült döntenem. A Samsungot ki tudtam próbálni szép az az amoled eléggé. Ez és a terméktámogatás amit jobbnak találok az advance-ben.
Viszont a Sonyban meg ott az igencsak izmos és újabb hardver, bár drágább is kb 8ezerrel.
Tudnátok írni pár sort róla, hogy megéri e samsunghoz képest, gondolok itt szériahibára, szoftverbetegségekre.
(Elnézést hogy játszom itt a döntésképtelent, de nagyjából három éves időtartamra szeretném megvenni az új telefonomat masszív használattal egybekötve. Ráadásul ez lesz az első aláírott két éves rabszolga nyilatkozatom a telenornál.)
Esetleg tudtok egy üzletet Budapesten ahol biztosan ki tudnék próbálni egy kiállított darabot? -
2rda
tag
Sziasztok!
Erre a telefonra várható hivatalos 4.2 android frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest