- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
razorka777 #15537 üzenetére
megvolt egy párszor. le lett pucolva, úgy értem customization az nincs rajta. feltettem valamelyik CE rom-ot rá így Flashtool-al. bár erről máig nincs infóm, hogy mi a különbség közöttük és miben térnek el. ráadásul nagyon piszkálni se tudom, mert zárt a bootloader szolgáltató által. root is úgy van rajta, hogy magam sem tudom mivel tettem fel. valami kínai root cucc felküzdötte magát és érdekes módon meg is maradt rajta. szóval kész csoda. de recovery-t azt pl. ennek ellenére sem tud cserélni a Flashify. pedig jó lett volna, mert akkor legalább CM felmehetne rá. aztán rátaláltam egy írásra, ami zárt bootloader mellé felvarázsolja a CM-et, csak más típushoz, viszont a leírás nekem nem tiszta, ezért így nehéz kideríteni mit is lehetne kezdeni vele. szóval semerre se jutok így vele eddig.
-
válasz
razorka777 #11184 üzenetére
"Vicc, hogy a sony a kezdetek óta nem képes egy fájlkezelőt sem rakni a firmwareibe."
De, cserébe mennyi fölösleges dolgot próbál az emberre erőltetni!
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
razorka777 #10769 üzenetére
Zárt blre még mindig nincs működő cwm ami tud flashelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest