- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
válasz
bigzee1977 #10604 üzenetére
Én Samsung 32 GB-os Class 10-est használok.
Tidzsimon & mate3553
Köszi! Akkor így teszek. -
válasz
cl10 kingstone 32gb-t használok.
-
gabancs
addikt
válasz
Ne bolondíts már meg! Egy Sony telefon nem kompatibilis a Sony kártyával. Ez már Hitech!
-
kazy76
aktív tag
válasz
A Class 6-al 32gb nincs gond. A 10-s az már más vagy vayg
-
P@ly
tag
válasz
bigzee1977 #8924 üzenetére
Arról azért tudj(atok), hogy a szolgáltatók szűrik az ilyen forgalmakat. Annyira lecsökkentik a sávszélességet (QoS-ek és szabályok alkalmazásával), hogy nem szakad meg a kapcsolat, de élvezhetetlen lesz a beszéd. Érdemes mást is kipróbálni, hangouts, kakatoalk, stb...
Bár a te esetedben más probléma áll fent.
-
emax101
csendes tag
válasz
bigzee1977 #8930 üzenetére
ohh,akkor más lehet a gond. wifi beállításoknál van olyan,hogy wifi fenntart. alvó állapotban. nálam a mindig van bejelölve és nincs gond viberrel
-
emax101
csendes tag
válasz
bigzee1977 #8927 üzenetére
be volt eddig kapcsolva a stamina mód vagy nem? mert ha nem volt akkor nem az a gond. ha be volt akkor add hozzá a vibert és engedni fogja neki a wifit.
-
emax101
csendes tag
válasz
bigzee1977 #8924 üzenetére
az energiagazdálkodás--stamina üzemmódba add hozzá a vibert
-
takessz
senior tag
válasz
bigzee1977 #6380 üzenetére
Nagyából annyi hogy az Xperia L telora rárakták a 4.4 es androidot de egy kettő funkció még nem nagyon működöt és ezen dolgoznak a sony nál hogy kiadják a készülékre majd a 4.4 es droidot mert a hardver képes lesz futtatni ezt!!
-
apuc
őstag
válasz
bigzee1977 #6027 üzenetére
-
bigzee1977
tag
válasz
bigzee1977 #5819 üzenetére
Kedves Bigzee1977!
Megoldottad a kérdést. Beállítások, Xperia, USB csatl., PC Companion telepítése csatlakozáskor.
Köszönöm, h válaszoltál.
bigzee1977
-
Planz
tag
válasz
bigzee1977 #5773 üzenetére
nem neki irtam, hanem jenei1994-nek.
am meg nekem edes mind1, kinek melyik rendszer van fent. en csak joindulatbol leirtam azt, amit masok megosztottak itt. de az ilyen "Ilyen hülyeséget még nem halottam" tipusu hozzaszolasra nem tudom mit kellett volna irnom. talan semmit. mert, szerencsere utanam rogton irtak vagy 3-an, hogy igenis letezik a jelenseg. -
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #5486 üzenetére
A Titaniummal töröltem,ahogy írták alattad.
De van más alkalmazás is erre a feladatra.
Azért google appokat,ne nagyon törölgess. -
P@ly
tag
válasz
bigzee1977 #5486 üzenetére
Titanium Backup (az ingyenessel) is tudsz törölni.
Előtte nagyon ajánlott biztonsági mentést készíteni arról az appról amit készülsz letörölni. Hátha beüt a mennykő. -
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #5470 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #5468 üzenetére
A Hangouts átveszi az SMS kezelést,erről hallottál e?
-
Lomha 8V
addikt
válasz
bigzee1977 #5380 üzenetére
A következőkre jött frissítés, mióta fent van:
-Chrome (egyszer rossz volt a frissítés, másodjára lett jó)
-Messenger
-Facebook
-Gmail
-Google keresés
-Google+
-Hangouts
-Street View
-TérképNa jó, ez 9, de ezek frissültek mióta a 4.2.2 van fent.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
bigzee1977 #5382 üzenetére
Azt mondja, hogy az elsővel együtt 4 program volt, szóval 3 frissítés.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #5380 üzenetére
Ez a 4 szoftver.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #5343 üzenetére
Unroot után elvileg nem ugrik,de én inkább flashtoollal rátennék egy ROM-ot,majd SI szám átírás.
-
nyikszi
őstag
válasz
bigzee1977 #5290 üzenetére
Nekem nem teszi fel. Hogy hol lehetne leállítani, passzolom.
Feltettem én is a 4.2-őt. Érdekes, hogy most nem kellett nyomni a hangerő gombot
Nagyon halk lett a "billentyű" hang. Nem találtam meg, hol lehetne állítani rajta. Amúgy pozitív a rom. -
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #5255 üzenetére
Ezt hiába linkeled,ezt eddig is tudtuk.
Üzletpilitika.
Nem fog kapni 4.3-at.
Szerinted én nem örülnék,ha kapna?
Remény hal meg utoljára.Xperia U: Lassan 18 hónapos és ICS-nél megállt,csak egy példa,de van rá sokkal több példa.
-
kazy76
aktív tag
válasz
bigzee1977 #5255 üzenetére
A 4.3-at talán de a 4.4-t biztos nem kapja meg.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #4953 üzenetére
Egy fő verziót szoktak kapni a nem csúcsmodellek.
4.1.2-vel jött az Xperia L és kapott 4.2.2-t.
Mivel nem nagyon kevés esély van rá(szerintem a 4.4-re semmi esély),hogy kap 4.3-at vagy 4.4-et,így csak Custom ROM formájában jöhet majd amihez jelen állás szerint nyitott Bootloader kell.
Bootloadert pedig csak független telón nyithatsz.A Sonynál így megy.
-
gabancs
addikt
válasz
bigzee1977 #4949 üzenetére
Igen, olvastam. Ezen már volt eszmecsere a fórumon. Az egy dolog, hogy a Google ezt szeretné. Sajnos a gyártók viszont nem így látják. Miért foglalkozzon egy egy éves modellel, amikor neki az a célja, hogy mindig a legfrisebb modellt adja el. Szóval kérdéses, hogy az L is megkapja. Az SP már inkább meg a felette levő modellek.
Ráadásul mi a biztosíték arra, hogy a Sony nem cseszi el azt is? Semmi. El kellene már a Sonynak azon gondolkozni, hogy vagy vesz fel hozzáértő embereket, vagy abba is hagyhatná, ha ennyire nem megy. Nem mindenki olvassa a fórumokat, cserélgeti a ROM-okat, és csak a bosszúság éri őket. -
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #4949 üzenetére
Kitkatünk biztos nem lesz,legalább is zárt BL-eseknek.
-
P@ly
tag
válasz
bigzee1977 #4946 üzenetére
A.) Ha a kínai root-al csináltad akkor egy kattintás. Nem tudok kínaiul de valamelyik gombra kattintva a root állapot megszűnt nálam megszűnt ([link]).
B.) gyári beállításokra történő visszaállás
C.) ROM újrahúzásEsetleg a régi root-okkal (15.3.A.0.26 ROM esetében) kipróbálhatod, hogy az unroout műxik-e. XDA-n fent vannak a file-ok. Visszakeresel a hozzászólások között megtalálod a linkeket is.
@gabancs:
Valamelyik indiai főzelék készítő csak megcsinálja -
gabancs
addikt
válasz
bigzee1977 #4894 üzenetére
Nem tudom mennyire vígasztal, de ugyan így jártam én is. Én arra gondolok, hogy ez nem telefonfüggő, hanem valami a szolgáltatónál lehet. Mert nekem nem Sony telefonom van, és szóról szóra ezt mondták nekem is. És még én se jártam így, pedig volt már egy pár telefonom.
-
tom998
újonc
válasz
bigzee1977 #4846 üzenetére
Ez konkrétan a 3. 3 napon belül visszacserélt darab. Próbáltam sim kártyát is cserélni, az sem segít.
-
apuc
őstag
válasz
bigzee1977 #4856 üzenetére
Tehát root-olni kell hozzá.
-
mcsm88
senior tag
válasz
bigzee1977 #4854 üzenetére
Xposed kell Gravitybox és xperia flip moulokkal
Ja és előtte root. -
hunluigi
senior tag
válasz
bigzee1977 #4846 üzenetére
Amikor kristály tisztának hallod valószínűleg HD üzemben telefonálsz... ITT egy kis ismertető. Ugyan ez magentás de a többi szolgáltatónál is így meg ha igaz. A lényeg, hogy a másik félnek is HD képes telefonja kell hogy legyen. Ezért van az hogy egyszer jobb egyszer rosszabb a minőség.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #4847 üzenetére
Ami nekem zárképernyőn van ,egyik sem gyári
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #4842 üzenetére
Új launcher
Kamera frissítés.
több oldalas zárképernyő
Álmodozás
Átlátszó értesítési sáv
Kikapcsolható értesítési LEDAmire te gondolsz az kimaradt,pedig nagyon vártam
-
mrlujoak
veterán
válasz
bigzee1977 #4439 üzenetére
Többnyire nem szokott gond lenni, még az utángyártott alkatrészekkel sem.
A szervizesek sas szemét az is megtámogatja, mennyire szakszerű a javítás.
Viszont elég, ha a digitizer teszem azt utángyártott lesz, netán annyira látszik rajta, hogy új (és sorszámellenőrzás után kiderül, hogy az eredeti készülékbe ez az eredeti gyártósoron nem kerülhetett volna bele) és máris rávarrják, hogy szakszerűtlen javítás...Nem mindig, és nem minden esetben veszik észre, ezér írtam azt, amit.
Bele kell venned a képletbe, hogy igen, észrevehetik. -
mrlujoak
veterán
válasz
bigzee1977 #4437 üzenetére
...benne van a pakliban, hogy igen, észre.
-
mrlujoak
veterán
válasz
bigzee1977 #4433 üzenetére
Ha szeretnéd cserélni - mert zavar a törés - akkor igen, érdemes így beruházni.
Még akkor is, ha egy gsm szervizben teteted be a helyére.A T-mobile-os ár húzós, viszont az meg olyan javítás lesz, hogy a garancia nem vész el, ha netán más hibásodna meg a mobilodon.
-
Bingoo
tag
válasz
bigzee1977 #4244 üzenetére
Oh köszi, valóban ott van
Összesen 60000 találatot dobott ki, szóval akkor most levadászom a nekem leginkább tetszőt és megrendelem
Ha majd megérkezik, akkor írok róla véleményt, hátha más is szeretne majd venni.
-
apuc
őstag
válasz
bigzee1977 #3817 üzenetére
Sőt, még a Samsung Omnia II-esem is annó..
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #2690 üzenetére
Prime,de az ingyenessel is össze lehet dobni.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #2688 üzenetére
Gyári ROM Nova Launcher
-
Maxell014
senior tag
válasz
bigzee1977 #2682 üzenetére
A tmobile-rol annyit ugye hogy én is t-s vagyok ahol lakom van 3üzletük is és mindegyikben csak bunkó van nem tudom más fele hogy van ez de itt ha nem vagy határozott akkor átbasznak mint a .......
-
Macsjoz
tag
válasz
bigzee1977 #2674 üzenetére
Szerintem lehet mert nem szokták ilyenkor elkérni a telefont csak nem kell mondani semmit h baja van hanem megkötni és akkor másnap vissza vinni de annak ellenére hogy ez a gari lesz rajta valamennyi önrész-e akkor is van a javíttatásnak. Nekem is van rajta és azt mondták hogy olyan 5-10ezer kb.
-
ataman
aktív tag
válasz
Nem tudom elégszer hangsúlyozni kisgyerekes szülőknek ennek a toknak a használatát:
http://www.ebolt.hu/product505045_category16615-KRUSELL_Tumba_SlimCover_tok_allo_bor_Flip_FEKETE_75570.html
-
nyikszi
őstag
válasz
Uhhh... Egy telefont megér. Milyen magasságból verte le? Mert nekem a kezembeől betonra esett és megúszta.
-
bigzee1977
tag
válasz
bigzee1977 #2530 üzenetére
Ezt küldte a teló!
-
nobiand
aktív tag
válasz
bigzee1977 #2513 üzenetére
Ez a MyExperia, hogy működik ? Ha ellopják a telefonomat és gyári visszaállítást csinál rajta, akkor is működik? Meg gondolom kell neki net, hogy elküldje a képeket.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #2513 üzenetére
Hogyan csinál képeket,videókat,mert semmilyen opciót nem látok erre vonatkozólag.
-
zolka1977
tag
válasz
bigzee1977 #1753 üzenetére
Nálunk is ez a gond, sőt mi már szervizbe is küldtük mikrofon cserére, kicserélték de sajnos nem lett jobb.....
Viszont kipróbáltuk 2G-én, ott nem sistereg, és nem torzít.Nesze neked HD hangminőség (T-nél vagyunk). -
cintula187
addikt
válasz
bigzee1977 #1642 üzenetére
Ezt én is ki fogom probálni mert az illumination bar furán üzemel. A select your device nál melyiken legyen?
xperua U/J vagy S/P? -
istibond
tag
válasz
bigzee1977 #1644 üzenetére
és azt nem tudod hogy lehet azt onnan eltűntetni?
-
istibond
tag
válasz
bigzee1977 #1644 üzenetére
köszi
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #1566 üzenetére
Nem kell végig nézni a videót,mert onnan indul.
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #1563 üzenetére
Tessék
Számológép,camera egyébb dogokat lehet kitenni ablakba.Az Xperia M még kisebb és benne van,mint láthatod a korábbi videó linkemben.
-
apuc
őstag
válasz
bigzee1977 #1545 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
atee
őstag
válasz
bigzee1977 #1545 üzenetére
Magyarország nincs a listában. Külön meg nem írtam nekik, hogy lehet e vagy sem. Mert találtam ebayen.
Egy próbát megér. Szerintem lenne innen is megrendelőjük. Az a kék se rossz, de ami tényleg számít, hogy komolyan védi a külső behatásoktól a telefont. Gyakorlatilag egy ütésálló tok. Persze kalapáccsal nyilván szét lehet verni -
Noctilux
csendes tag
válasz
bigzee1977 #1510 üzenetére
Ebayen az "olcsóbbik" kb 2-300 ft körül mozog, ez már a legdrágábbak közül való a maga 8$-os árával. Tökéletesen passzol, jó a fogása és kapsz hozzá fóliát is. Incipio-t nem fogtam még, de hasonló minőség lehet.
-
atee
őstag
válasz
bigzee1977 #1530 üzenetére
Nekem Incipio van a T-n [link] szürke/sárga
Merem ajánlani mert kiváló árú. Igaz nem olcsó, de pár napja pont telefonálás közben az utcán egy buzi darázs a telefon tartó kezem és a telefon közé repült. Persze, hogy eldobtam és a macskakövön landolt..
Egy karcolás nélkül túlvan a készülék rajta, de még csak a tokon se látszik semmi sérülés.
Ezen kívül elég ritka és látványos megjelenést is kölcsönöz a készülékeknek. -
apuc
őstag
válasz
bigzee1977 #1530 üzenetére
Ilyet szeretnék, nagyon.
Hol lehetne megvenni?? -
slecht
aktív tag
válasz
bigzee1977 #1514 üzenetére
Kb. 0.5-1 mm-rel nyúlik a kijelző fölé, a teló tetején és alján az a csapott rész, ahol az ezüst csík van, az nincs eltakarva egy kicsit sem.
Ez is egy problémám volt az általad linkelt tokkal, szinte teljesen eltakarta az értesítő ledet. -
slecht
aktív tag
válasz
bigzee1977 #1510 üzenetére
Én is pont ilyet vettem csak feketében. A gondom az volt vele, hogy a jobb alsó sarka egyáltalán nem illeszkedett, igencsak fogta a port. Ráadásul úgy is néznek ki az élei, mintha egy kétéves gyerek vágta volna körbe tapétázó késsel. A képen lévő tokból inkább a Krusell gyártmányát ajánlanám. Bár kétszer ennyibe kerül, de legalább tényleg minőségi tok. A teló dizájnját is jobban visszadja.
-
ataman
aktív tag
válasz
bigzee1977 #1492 üzenetére
Tapasztalatok a Google Asszisztens (Google Now) -ról:
- Helyfüggő időjárás adatokat, előrejelzést hoz, állapotsoron (redőnyön). Reggel pl. általában már jelzi az időjárást. Ha elutazol máshova akkor a helyi illetve az otthoni időjárást is jelzi.
- Utazás esetén jelzi az adott helytől (GPS bekapcsolása esetén) a hazáig tartó utat, utazási időt. Kedves, aranyos szolgáltatás. Sokan azonban nem nagyon fogják használni. Viszont kiválthatóak vele a különböző más időjárás szolgáltatások, widget-ek. Pontossága gondolom amerikai szerverek adatain alapul.
- Gyorskeresés, hangalapú keresés - jó játék egyszer-kétszer....
Biztos meg van a szolgáltatás célcsoportja, illetve szokás kérdése hogy ki használja... Megjegyzés naponta változó Google logó, ahogy a Google.com-on is.
Lehet még néhány más "kártyát" is beállítani, de számomra nem voltak relevánsak: hírek, sportesemények, találkozók, fordító, tömegközlekedés, repülőjáratok, forgalom, pénzváltás, otthoni idő ilyesmi...
-
dokee78
félisten
válasz
bigzee1977 #1486 üzenetére
Nem lehet változtatni.
Az a Google Now asszisztens. -
mr.tamasbiro
őstag
válasz
bigzee1977 #1463 üzenetére
köszi.
-
cintula187
addikt
válasz
bigzee1977 #1243 üzenetére
Értem de én totál ki akarom kapcsolni. NEkem ne diszkózzon pláne ne éjjel. BEállításokban van erre mód?
-
atee
őstag
válasz
bigzee1977 #1168 üzenetére
A T-n van és látszik is a gyári fólia. Pedig nagyon jól van feltéve. Az L-t hiába nézem nincs semmi! Vagyis volt egy gyári csomagoláshoz tartozó fólia, de az csak a csomagolás rész ami óvja a szállítás közben is. Szerintem ha az egyiken látom a másikon meg nem akkor azt nem csak elnézem és nem hiszem hogy csak még jobban van aplikálva. A tévedés jogát fenntartom, de szerintem az L nem fóliázott gyárilag
-
nyikszi
őstag
válasz
bigzee1977 #1164 üzenetére
Köszi, ez jó hír
-
gabancs
addikt
válasz
bigzee1977 #1145 üzenetére
Nincs, pont ezért érdekel.
Tapasztalat (nekem) eddig a híres Omnia2 Amoled paneljával van. A szobában gyönyörű, amint napfényre viszem, semmit nem látni. Óriási csalódás volt.
A másik csalódás, de ez pozitív az LG Optimus Black Nova kijelzője. Na, így kell kijelzőt csinálni. Óriási fényerő, ez látszik. Ezért érdekelne az Xperia L kijelzője. -
gabancs
addikt
válasz
bigzee1977 #1141 üzenetére
A kijelzővel kapcsolatban nem is a betekintési szög a lényeg, mert ez csak egy mondvacsinált probléma szerintem is. A lényeg az, hogy ebben a szikrázó napsütésben látszik e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest