- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gallowgater #5823 üzenetére
ICS alatt van baj az akksi töltöttség jelzéssel. Nem jelez még a telefon, hogy frissítsd JB-re?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gallowgater #5823 üzenetére
Egy factory?
-
Gallowgater
tag
válasz
Gallowgater #5822 üzenetére
Sziasztok!
Update:
Töltés alatt ki- és bekapcsoltam és most 100%-ot mutat.
Mi okozhatja ezt az anomáliát?
LT28h
4.0.4
6.1.E.3.7Előre is köszi!
Üdv, Gallowgater
-
Footballer
tag
válasz
Gallowgater #1409 üzenetére
Igenis!
-
darvinya
titán
válasz
SMS beállításon belül van egy költség hatékonyság.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sehol. Állítólag a Handcent sms-ben nyugodtan írhatsz ékezeteket, nem bontja szét az üzenetet.
-
Footballer
tag
válasz
Gallowgater #1127 üzenetére
Köszi a választ!
Azóta nekem is volt szerencsém mind a négyhez és teljesen egyértelmű, hogy az Ion a legszebb mind közül.
Közben az Asus bemutatta a Padfone 2-t, ami szintén nagyon tetszik és hardverileg veri az Iont.
De mindig lesz egy szebb és jobb pár hónapon belül.
Végre sikerült eldöntenem (a kézbevételt követően), hogy Iont szeretnék és meg is veszem néhány napon belül, erre jön az Asus...
Lehet, hogy kivárom a decembert, nem tudom. Az igazság az, hogy nem akarok várni, az Iont akarom!
Viszont az Asus több ideig lenne "versenyképes", mivel én nem 1-2 évre terveznék a most vásárolandó telefonommal.
Szóval nem egyszerű, de ez legyen a legnagyobb bajom, hogy nem tudok dönteni.
Mondjuk az Asus ára biztos, hogy 200 körül lesz, én meg annyit biztos, hogy nem fogok telefonért fizetni.
Ördögi egy kör ezOhh, futni viszed a telefonod? Az nem semmi! Akkor tényleg jó tok lehet! Mondjuk nekem azért nem tetszik, mert ez ilyen szétnyitható változat, nekem olyan kellene, amilyen pl az Arc-hoz is volt, vagy még az X10-hez is olyat adtak, amibe bele kell csúsztatni, nekem az tetszik.
Gondoltam még rá, hogy rendelek olyan fóliát, ami nem csak a képernyőre van, hanem a teljes telefonra rátehető, de az meg megint csak körülményes, mivel fogalmam sincs hogyan kell rendelni külföldi oldalról, azt meg pláne nem (a videók ellenére sem), hogy hogyan lehet jól felrakni rá. -
ayden
tag
válasz
Gallowgater #1001 üzenetére
Isten hozott a klubban!
-
ayden
tag
válasz
Gallowgater #949 üzenetére
Én companionnal raktam fel, maga a felrakás zökkenőmentes volt, első inditás után akadozott a rendszer rendesen de aztán beindult hamar. Viszont GB-hez képest most lassabban reagál dolgokra, gondolkozom is egy reseten mert szerintem ez nem normális.
-
rangersanyi
tag
válasz
Gallowgater #949 üzenetére
Én a SUS-t ajánlom, mert a companion néha nem jól rakja fel a szoftvert. Több android-al foglalkozó fórumon jelezték a felhasználók.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Gallowgater #795 üzenetére
Előtte tapogass meg alaposan egy Xperia S-t, kb ugyanaz belül a kettő.Én is így tettem. Az XS egész tetszett, szal biztos voltam, ohgy az Ion is jó lesz, végül is, nagyobb a kijelzője és ugyanolyan szép, mellé a fém ház igen impozáns, és bővíthető a memória!
Tuti befutó, és gyakorlatilag nem is drágább.
-
fury71
aktív tag
válasz
Gallowgater #783 üzenetére
Köszi az infókat.
Akkor marad valamelyik GSM bolt, de megvárom a gyári garisakat. -
rangersanyi
tag
válasz
Ha mégis a b-tel-nél maradsz akkor ott neten keresztül tudod rendelni és futárral egy általad, a rendelés során megadott pickpackpont-ra küldik ki potom 500 ft-ért. Ja és a pickpackpontokon lehet kártyával is fizetni.
-
ayden
tag
válasz
Én is b-tel-nél vettem. Korrektül küldték, gyári minden, időben itt is volt. Rendelés után hivtak leegyeztetni. Nem tudok roszat mondani rá. Garral meg még nincs tapasztalatom.
-
rangersanyi
tag
válasz
Gallowgater #742 üzenetére
Na kérlek szépen ma egyik ismerősöm vett a Telenornál egy ion-t. Bele raktam az én vodás kártyám és kérte a hálózati korlátozást feloldó kódot.
Ajánlom őket mert meg bízhatóak!! Én már évek óta tőlük veszem a telefonjaimat, soha semmi problémám nem volt. Az Ion-om is itt vettem a nyár elején.
ION -
fury71
aktív tag
válasz
Gallowgater #742 üzenetére
Nekem is ez a gondom, csak én T-s vagyok flottás előfizetéssel.
Én sem találtam egyetlen boltot ahol a HSPA-s (LT28h) Xperia Iont lehetne kapni. Talán a Sony centereken lehet kapni, de ott meg veszett drága.
Ha valakinek Telenoros ionja van, legyen szíves próbálja már ki ha lehet, hogy kártyafüggetlen-e?
Én sem bízom a GSM boltokban nagyon, ha esetleg 2 év gyári garival forgalmazná valamelyik az nagyon jó lenne, persze a LT28h verziót mert arra gyárilag van ICS. Mondjuk úgyis csak arra lenne hivatalos 2 év gyári garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest