- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Keneseij
tag
ZperiaION-ról: Szerintem lassan kb 2 hónapja használom. A telepítése klasszisokkal egyszerűbb és gyorsabb mint a Honami V3. Az ikonkészlet szép, ízléses illik az xperia launcher-höz. Teljes magyar nyelv van rajta, igaz inkább mondanám 99%-osnak. Amit észrevettem a Honamihoz képest hogy kevésbé eszi a ramot, emiatt hosszabb az üzemidő és nem melegszik úgy a teló. A képernyő feloldás nem a redőnyös verzió, azt állítgatni még nem próbáltam. Középen a lakat, azt kell elhúzni jobba akkor felold, balra fényképező fönt gugli kereső, de szerintem ezeket lehet állítani. Az album filmek ikonok olyan mint voltak, lehetne szebb, de sokat nem igazán szoktam használni. Üzemidőben ismét jobb mint a v3, kevésbé terheli a telefont. Ha jön új verzió lehet OTA-en frissíteni!!! Ha van kérdés írjatok.
-
Keneseij
tag
válasz
tomika04 #6922 üzenetére
Írtam róla egy leírást hogyan lehet feltenni a gyáritól eltérő rom-ot. Keress vissza, sajna nem emlékszem hányadik komment volt.
Használtam rajt eddig Honami V3-at az elején gyors volt, viszont egy idő után jobban ette a ramot mint a gyári. Most ZperiaION v4.5 van fent, ezzel eddig nincs bajom, igaz néha ezzel is újratölti a launchert ezt a verziót nagyon könnyű frissíteni, nem kell egyfolytában feltenni az új romot mivel letölti és feltelepíti. Honamiból készül a v4 android 4.4 alapon ha jól emlékszem, azt mindenképpen fel fogom tenni mert 4.4 a lassú, illetve a kevés rammal rendelkező telókon is jól fut. Mást nem próbáltam még.
-
Keneseij
tag
Sajna nekem is ilyen az akksim, ráadásul melegszik is rendesen mivel ennyire merül. Itthon asszem 7e forint körül van egy akkumulátor, lehet venni az ebay-en is gyárit, a cserét szerintem majd megoldom én, vannak hozzá cuccaim, ha csak nem kell forrasztani is. Azt már nem vállalnám be.
-
Keneseij
tag
Xperia S
Sajna a full hd nem igazán fog menni, vagy max jóval kisebb bitrátával, inkább használd a 720p-t abban is relatív szép felvételeket lehet készíteni.
-
Keneseij
tag
Azt valahogy meg lehetne csinálni, hogy ugyan ilyen specifikációjú, csak éppen dupla ekkor méretű ramot tenni az ionba, ha komoly cuccokkal kiforrasztjuk, és be a helyére a másikat? Mennyire lenne ez járható, vagy ez nagyon hülye ötlet?
-
Keneseij
tag
válasz
Vermilion69 #6663 üzenetére
Ha kis lilás, de még átlátszó az üveg akkor kopik a foncsor. Le kell takarítani és tökéletes lesz, ami nem jön le óvatosan, finoman vakargatni.
-
Keneseij
tag
Leírom nekem hogyan sikerül gyári .211-es rendszerre feltenni a Honami V3-at.
1. Telefon rootolása:
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=29762. CWM telepítés zárt loaderre:
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2850én nem az itt belinkelt CWM-ot tettem fel hanem ami az XDA fórumon megtalálható(újabb):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1830170a telepítés menete ugyan az mint a seria.hu-s linken lévőé, ellenben a CWM-ba való belépéshez mikor bekapcsolod a telefont és felvillan a Sony felirat, és kéken világít a led akkor kell megnyomni egy tetszőleges gombot.
3. XDA fórumról letöltöd a ROM-ot:
http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1361Ha az első két ponttal megvagy:
A letöltött .zip fájlt felmásolod a telóra.4. Az utolsó bekezdés szerint telepíted a ROM-ot:
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2847Ha vmi nem okés, inkább kérdezz!
-
Keneseij
tag
Sziasztok! Sajnos a telóm egyre gyorsabban merül, és el-el kezdtem gondolkodni az akkucserén, ti vettetek már, vagy nézegettetek hogy hol lehet venni normális áron?
-
Keneseij
tag
Olvastátok már? [link]
-
Keneseij
tag
Nekem a telóm az első körben frissül, még akkor éjszaka, mikor páran jeleztétek a fórumba hogy van JB. Kicsit elszomorodtam azon hogy nincs Stamina mód, mert azt igen hasznosnak tartom, vagy eddig nem találtam meg. Azóta is fordult elő launcher újratöltés igaz nem olyan sokszor, viszont a telefon kicsit jobban merül használat közben, készenlétben meg egy kicsit lassabban. Jó lenne valami kis frissítés rá ami megoldja az akku problémát és a stamina módot. Nektek?
-
Keneseij
tag
válasz
darvinya #5227 üzenetére
Én sem igazán szeretem, inkább a beépített böngészőt használom helyette, mert azon megy a Flash, és gy azért jobban megjelennek a weboldalak. Szomorú hogy ilyen az a böngésző, nem egy telefonon láttam hogy újratölti a gép utána a launchert. Kíváncsian várom mit fog twittelni a @sonymobilenews erre a hétre ígértek infót.
-
-
Keneseij
tag
válasz
matthews #4723 üzenetére
Ha vársz ezzel vasárnapig akkor megpróbálom hogyan lehet lakótársam SGS3-ról átmásolni hátha sikerül.
Macsek18
Jó telefon az ion, a KATEGÓRIÁJÁBAN, ha bejön a formája. Az anyagminősége számomra példás, igaz nem túl könnyű, és szét sem lehet szedni(akksi). Hát a szoftver támogatásról egyenlőre nem tudunk semmit, apróbb rendszerfrissítések jöttek már rá, JB be lett ígérve március végére... A bootloadert ha jól tudom ki lehet nyitni viszonylag könnyen, arról van segítség a Sony honlapján is, a többiről nem tudok nyilatkozni.
-
Keneseij
tag
válasz
Ferenczi Áko #4720 üzenetére
Cordon Electronics-nál szervizelték elvileg Budapesten. Van honalapjuk is. Szerintem majd jövő héten felhívom őket hátha el tudják mondani mik voltak a tételek amiket kicseréltek benne.
-
Keneseij
tag
Sziasztok!
Mint említettem leírom mi lett az Ionnal a balul sikerült frissítés után. Szóval a telefon totál behalt, se a töltése, se semmire nem reagált így bevittem a szervizbe 04.04-én. Ma kaptam a telefont megjavítva kézhez, minden működik rajta rendesen, elvileg van pár dolog amit kicseréltek benne. 6 tétel szerepel a lapon, abból az elsőnél 4db a másodiknál 5db a harmadiknál 3db alkatrész cserét jegyeztek fel. A telefont garanciában javították.
-
Keneseij
tag
válasz
Ferenczi Áko #4556 üzenetére
Nem reagál rá, zölden világít a led a telefon tetején, és a kijelző ledek is mennek, de a kijelző fekete.
-
Keneseij
tag
válasz
rangersanyi #4554 üzenetére
Ott a gond hogy egyenlőre kikapcsolni sem lehet, de amúgy már próbáltam.
-
Keneseij
tag
válasz
Ferenczi Áko #4552 üzenetére
Módosítani már nem engedte az előző hozzászólásomat, be/kikapcs gomb+ hangerő fel= semmi, szintúgy a hangerő le gomb verzióra is. Remélem nem telenor szerviz lesz belőle.
-
Keneseij
tag
Valami ötlet valakinek hogy hogyan tudnék életet lehelni a telóba?
-
Keneseij
tag
válasz
Ferenczi Áko #4543 üzenetére
Kb azt írta ki hogy a pcc hibát észlelt ezért megállt, indítsa újra a telepítést. Megpróbáltam de azóta ezt csinálja teló.
-
Keneseij
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a PCC-vel való frissítés közben hiba lépett fel, azóta a led zölden világít, és a kijelző is be van kapcsolva, viszont nem jelenik meg rajta semmi. Kikapcsolni nem tudom, a program nem érzékeli a telefont. Remélem nem rontottam el teljesen a telefont. Ha tud valaki kérem segítsen. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Háztartási gépek
- Vicces videók
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest