Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
-
eclipse006
őstag
Sziasztok!
Hétfőn csatlakoztam én is a Sony Xperia 5 II tulajok táborába. XZ2-őt cseréltem le, ami egyébként még mindig tökéletesen működik.
Idáig csak pozitív a tapasztalatom a készülékkel. Ráadásul szerintem nagyon jó áron sikerült hozzájutnom.
GreenGoblin: Android 12 tuti lesz rá, viszont csak a jövő évben. Szerintem még a 13-at is megfogja kapni jó eséllyel.
-
eclipse006
őstag
Szerintem nagyon jó készüléket tett le a Sony az asztalra. (A jack visszatérésének nagyon örülök.) Az ár pedig annyi, amennyi.
Elsők között vettem XZ2-őt, amit mai napig nagy megelégedéssel használok.
Egyelőre nem gondolkodom a váltáson, de ha így lesz, nagy eséllyel Xperia 5 II lesz az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony tulajdonképpen kompakt csúcsmodellnek szánta az Xperia 5 II-t, ami nagyjából össze is jött. A viszonylag kicsi, hagyományos és kifogástalan kialakítást pedig egy rakás, sokak által hiányolt funkcióval tették még vonzóbbá.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest