- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand977
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen telót néztem ki magamnak, óccóér kéne vmi amin megy az engribördz, meg a frútnindzsááá (és mindig a zsebemben van), és a SE telókat mindig is szerettem. Bújom a magyar fórumokat, mivel igencsak elbátortalanítottak a hírek a téves sms-ekről, amik random címzettnek mennek ki. Ezt tapasztalta vki közületek? Fontos lenne, hogy most ezzel mi van, mert én elég sok smst küldök.
Másik kérdés...jól értem az elején, hogy ha rootolt 2.1-et akarok, akkor előtte az 1.6-ost kell rátenni, majd rootolni, stb stb? Mintha korábban szifon oltogatás címszó alatt azt olvastam vna rendszeresen, hogy rootolni milyen baromi egyszerű...hát, nem tűnik annak...Pedig a memkártyára telepítés nem ártana.
Aki rámesterkedte a 2.2-t, nem írná meg, hogy azt hogy kell?
Tényleg teljesen newbie vagyok a témához, nem akarom nagyon berhelni a telót, ha megveszem, 1x akarom belőni és kész. Úgy tudom, 2.2 alól már simán lehet memkártyára is telepíteni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest